AMIKOR A FŐSZERKESZTŐ ÜVÖLTENI TUDNA, ...

evica920•  2020. március 9. 17:05  •  olvasva: 476

AMIKOR A FŐSZERKESZTŐ ÜVÖLTENI TUDNA, ...



SOK olyan helyzet van, amikor a főszerkesztő üvölteni tudna, főleg, ha egy egyetemi tanár vagy középiskolai tanár nem tud olvasni és ír vissza hülyeségeket a levélre, logikai hibásan, felfogási zavarokkal... És ír le képtelenségeket válaszként, amivel nem csak magát járatja le, de egészségügyi és jogi végzettséggel becsuknám egy elkülönított helyre, hogy szegény.. NEM TUDOK MIT KEZDENI VELE, de értelmi fogyatékos lett... ÉS NINCS KEDVEM 90 levélen át magyarázgatni neki, mint másoknak, mert csak időt rabol.


Szerintem a bolondok és csalók miatt itt lesz az ideje végig írni naplószerűen az egyetemi visszaélésektől a mostani irodalmi visszaélésekig és a tolvajok folyamatos lebukásának okáig mindent, főleg, ha kiderült, hogy diplomás van a másik oldalon érettségizetlen szinten, és tanít még mindig... És ír bődületes hülyeségeket vissza, még akkor is, ha szívműtéten esett át. A szívműtét a logikát meg a tanultságot nem törli ... elvileg sem, meg gyakorlatilag sem. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

evica9202020. március 11. 14:33

Legalább a helyesírást ne változtatná meg, mert ez nem gépelési hiba, van valami hiba, meg programód, ami átírja a szöveget, vagy vírus beleprogramozva... Nem az első eset, 100%-os helyesírású érettségi után sem írok helytelenül...

Mersinho2020. március 10. 19:49

Ismerős :))))

Pera762020. március 10. 13:53

😊

evica9202020. március 9. 20:44

Sok munkahelyet hagytam ott 3 hónap próbaidő után, pont azért, amit leírt.. Mert az ember nem bírta a vezető hülyeségét, vagy etikátlanságát, vagy zaklatásait... vagy felelőtlenségét, mivel több millió ember életété veszélyeztete a biztonsági hibákkal.

evica9202020. március 9. 20:41

Két hozzászólás is elég egy ötletadáshoz. Köszönöm!

evica9202020. március 9. 20:40

MikiJózsa...
Jól indul? Jól folytatódik. Még két lépés és a fele diplomás diplomája visszavonhatóvá válik, mert kiderül, hogy az ELTE-n diploma nélkül tanít, stb..
Szaip Istvánné, .. én nem a buta főnökről és az okos beosztottról írtam.. vagy ugyanaz a nehézség, mint az egyetemi tanár úrnál, aki nem tud olvasni? :) Vagy csak a párhuzam kedvéért? Korábban pont úgy volt, ahogy leírja.. Ezért lenne már érdemes végig logikázni nekik mindent, más nézőpontból.. Hááát.. igen.. Pénzen megvette a céget, és semmit nem konyít semmihez, és akinek meg nem volt pénze és tanult, meg viseli a felelősséget helyette. De ha változik a helyzet, és váltás van, más területen önálló lesz, és szembesül újra főnökként vagy beosztottak nélkül mindennel, akkor is ugyanazzal a ...-val fog az ember találkozni. Aki ha elolvassa, akkor sem képes változni és változtatni, és még utána is logikátlanul hamisít.

Törölt tag2020. március 9. 19:39

Törölt hozzászólás.

Mikijozsa2020. március 9. 18:20

nah, ez jól indul...

skary2020. március 9. 18:16

:)