Egybeírás külön írva

Mamamaci40•  2012. április 12. 16:51

A két lányunk kicsi szíve is érzi a tavaszt, minden egyes kapunyitás egy rémmese. Ha sikerül kisuttyannia, esküszöm, Bogikánk visszales és rám nevet. Nekem utána már nincs szívem Lizzyt elzárni, ha kint vagyunk mindannyian, Bogit megpróbáljuk visszahozni, általában sikerül is. Utána nem kerülik el a büntetést, ami néha nem sokat használ.

De mostanában történnek más dolgok is. Mondhatnám úgy, hogy kutya világ van nálunk. Ugye, nemcsak a virágok nyílnak hanem a kapuk is. Általában jól meg vagyunk a szomszédokkal, de azt hiszem, megint csak szülői tanácskozást kell végeznem, ami nem lesz egyszerű dolog, az eltérő gondolkodás mód, bőrszín és viselkedéskultúra miatt.

Van annak sok haszna, hogy itt van a gép az ablak előtt. Azt még csak "lenyelem" hogy virágszálak, és csokipapírok kerülnek kerítésen belül, gondolom ajándékba a lányoknak. De hogy a kislány kézbe veszi a kicsi kutyát, és úgy idegesíti a mieinket, na ez már sok volt. Majdnem az ablaküveg bánta a kopogásomat.

Én próbálok alkalmazkodni, például ha kiszöknek a kutyák, sokszor én csukom a kaput a tyúkok s a béke miatt, de az a bizonyos cérna el is tud szakadni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402012. április 21. 17:23

köszönöm Ari!

arany522012. április 16. 13:36

Ez bizony csúnya dolog, hogy a szomszéd kislány direkt ingerli a Ti kutyáitokat. Rá kell szólni, jobb az ilyennek időben elejét venni.
a tavaszt bizony a kutyusok is érzik, ilyenkor jobban vágyják a szabadságot, Ronyka is sokkal több sétát igényel.

Mamamaci402012. április 12. 20:49

Örömöt is adnak Sea!

Juli megígérem, de talán ígérni sem kell, hiszen már hosszú évek óta van kutyánk, bár lány nemigen volt még.

juli482012. április 12. 19:06

Nincsenek kutyalányok kutyagond nélkül! Nagyon tartsd szemmel őket, Macika!

Törölt tag2012. április 12. 17:27

Törölt hozzászólás.