Miből tudok erőt meríteni ha rossz napom van?

Melody18•  2021. január 30. 17:22  •  olvasva: 199

Mostanában eléggé gyakran van ez..ízületi fájdalmak amik a hangulatomra is kihatnak..

De ilyenkor képzeletben adok egy pofont magamnak, hogy hé vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben is és te nem ismered azt, hogy feladom🙏🏻mondom magamnak..

 

Hálát adok azért, hogy a családommal lehetek és azért, hogy időben rájöttem, hogy lépnem kell és hátra kell hagynom Budapestet mert ennél rosszabbul is alakulhatott volna..

Persze nyilván néha rám tör az, hogy hiányoznak a bulik jövés menés de ilyenkor emlékeztetem magam, hogy hé számodra nincs lehetetlen🙏🏻

 

Fontos az is, hogy olyan emberek vegyenek körül akik egy nehéz időszakon, napon is mellettünk vannak, ilyen a családom és a legjobb barátnőm, kiskutyám.

 

Ha vége ennek az időszaknak vannak terveim bulik..és a barátnőmmel találkozni hosszú idő után. Addig pedig mindennap telefonálunk, írunk. Így sokkal könyebb ez az időszak.

 

Végül egy kis mottó:👇🏻

“Ne feledd, ha rossz napod van gondolkodj el hisz neked is van miért felkelned,küzdened mindennap csak találd meg és ne engedd el! szánj rá időt, építs az emberi kapcsolataid a távolság pedig megmutatja kinek is vagy igazán fontos”

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!