Adni, látni..

kicsisara•  2019. február 21. 11:10

... megadni, megkapni az érzést, hogy nem vagy egyedül. Pedig egyedül vagy! Rohadtul egyedül!Látod, nem látod az igazat de igen így van.. hiába van veled valaki.. hiába ölel meg, egyedül vagy! A gondolataid miatt!

Egy kapcsolatban is egyedül lehet valaki.. hihetetlen mi? Pedig igaz! Sajnos nem sajnos ez van!
Menekülni a valóságtól messzire. A fájdalom ellen nincs gyógyszer.

Csökkenti.. amíg hat.. de aztán újult erővel csap le ismét... miért bonyolítjuk az életünk, anélkül is nehéz. Tehát érzelmeket elásni.. nem kérni belőle, nem kell.. mert minden a helyére került. Mert nincs még olyan mint én.. mert belőlem csak egy van.. s a gyere már baby érzés.  A csak Te és senki más.. annyira gáz.. hazugság! De utálom ezt!

Hazudni másnak, magamnak.

Nem fáj= belehalok!

Nem kellesz = merre vagy már!

Maradj ott ahol vagy = gyere már!

Jobb nekem így = dehogy jobb 

Van más = Nem nincs

Olyan boldog vagyok = meghaltam

A belsőm elrohadt, kihalt.. kopár.

Lelassult a világom.. a nincs értelme érzés..hiába nyakamon a tavasz, napsütés. Reménytelen minden. Hajszolni az életet, az élvezetet...vagy valakit.. minek? 

Egyedül megállni körül nézni, gyönyörködni.. nélküle, nélküled, minek.. az együtt nevetés, az együtt sírás, az együttlét.. minek? Áltatni magam...nincs értelme.. 

Egyszer egy bölcs ember azt mondta nekem.. hogy túl sokat láttam és tapasztaltam már ahhoz, hogy ismét boldog lehessek valaki oldalán.. hogy miért? Mert tovább gondolom, mint megélném.

Mert a megélés okozza a vesztem. Érints meg.. és megmondom kivagy... nézz a szemembe s látom kivagy.. és ez nem jó.. a szerelem ami gyógyír.. mert vakká tesz!- mert nem számít csak a szerelem érzése.. mert nem Te kellesz hanem az érzés..most már érted, értitek? Sebet kaptam..sokszor.. heves szívem hegekkel van tele..keresni a kiutat.. ugyan már.. az elmém rabja vagyok.  Mert cselekedni könnyű. Mert ha kellesz elveszlek..engedek az érzésnek azt menj tovább..mocskosnak hangzik ugye.. pedig nem az.. tiszta és fájdalom mentes.. egyben élvezetes. Mert így könnyebb.. a kinek mi érzés dolog. Mert megtenni olyant amit más elítélendőnek tart,  de nekem öröm. Mert az egyszer élünk az nem csak egy mondat..hanem egy érzés.. ami rohadt sok van bennem.. az üres fázis, az üres lapok, mire is valóak? Megtöltésre.. tele írni..átérezni, megvalósítani. Hűség? Kihez? Minek? Ugyan már! Máshoz minek?- mert feláll a ? az ész leáll.

Mert és miért? Most mellékes. De van. És lesz is. Tehát kihez legyek hűséges? Máshoz? Nem! Magamhoz! Mert önmagamat nem csapom be! Hogy miért fájok másnak? Mert azt adom amit más ad. Mert le írom azt amit más nem. Homokba dugni a fejem.  Hallgatni. Ugyan. Minek? Kinek az érdeke? Mert Az Enyém Biztos Nem. Hogy Miért Nem Kell Már A Csend Mert Már Nincs Olyan. A Haragszom Rád A Világra Magamra, Túl Erős, Erőssen Ingerületé Tesz! 

A Tükör.. Ez Lennék Én.. Megmutatom Másnak Ami A Helyes... Vagy Csak Ámítok? 

Mindenki Döntse El.. Tudom A Választ.. De Igazán nem Érdekel.. :) Mert A Tükröm Nincs Lehet Hogy A Ferde Világot Tüntetné El.. De Kérdés Melyik Az Igazi!


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2019. február 21. 12:23

@Bugatti350: Szia.. de örülök neked! :) köszönöm szépen :)

Bugatti3502019. február 21. 12:19

De Igazán ... nem , vagy Nem Érdekel ! ? :) Mindenki elgondolkodhat ezen a saját felfogása szerint, de biztosan használható az útmutatás is, a kérdések között ! Tetszett a gondolatébresztős őszinteséged!