Lakótelep

verselo•  2011. október 14. 17:29

11. rész

 

Mihályt, csak furdalta, hogy a szerelmes együttlétet, nem a feleségével – Nórival – csinálta, hanem a szerelmével, aki nála húsz évvel, fiatalabb Hölggyel, Petrával.

Petra a boldogságtól majd ki csattant, hogy megkaphatta a hőn állított férfit, akit már hónapok óta kinézett magának, őt a kedves jó szeretőt Princ Mihályt.

 

Vasárnap volt, kellemes reggeli után, úgy döntöttek, hogy e napot sétálással, és munka előtti kikapcsolódással töltik. Hosszan sétálgattak a belvárosban, mint a kezdő szerelmesek elmentek, a Feneketlen tóhoz. Leültek a fűre, és nézték az égboltot, amely tiszta volt. Itt, ott volt egy-két bárányfelhő, akik a gyenge szellő hatására játszadoztak egymással. Nézték a természet játékát.

Mihály finoman átölelte, és magához húzta Petrát, aki vállára hajtotta a fejét, és mosolygott rá. Ezt Mihály szívesen, és örömmel fogadta.

A tó felszínén két hattyú összekapaszkodva úszkál egymás mellett.

 

-         Látod szívem, a madarak olyanok, mint Mi. – szólalt meg Petra, amikor a madarakat nézte.

-         Igen, látom. Ők is szerelmesek.

 

Misi Petrához fordult, és megcsókolták egymást.

Szép lassan kéz, a kézben bandukoltak Petra lakása felé. Fél várost átsétálták, mikor oda értek

A Kisháti utcai lakótömbhöz. Felmentek a lakásba, vacsoráztak, kellemesen elfáradtak, Petra a fürdőszobába ment, lemosta magáráról az út porát, felvette az átlátszó finom selyem köntösét. Misi csak bámulta a gyönyörű szép Nőt. Mihály tudat, hogy Petra csinos, és gyönyörű, de most, de most így látva még gyönyörűbb Petra. Misi, is követte, le zuhanyzót, hogy teste tiszta legyen. Már a hálószobába volt Petra várta szerelmét, Mihályt. Petra türelmetlenül várt. Megjelent Misi, Petra már az ajtóban hosszú forró csókkal köszöntötte, és úgy mentek az ágy felé, hogy ajkuk összeért, ruhájukat, ami rajtuk volt azt közben ledobták a földre. Élvezték ezt a szituációt. Hosszan játszottak egymással, s fedezték fel a testük még nem járt részeit. Pedig már tudták, hogy milyen az együtt lét, de a mai nap valamiért különleges számukra.  Misi tudatába volt, hogy most nem jó úton jár, de a nő látványa teljesen elragadta, és a fiatalsága. Kedvelte e fajta játékot, amit műveltek Teljesen más volt, mint Nórával. Izgalmasabb, és jobb. Petra is érezte, hogy játszik Kedvesével, és fokozta a játék további részét. Annyira, hogy Misi intet, hogy picit lassítson, mert ez gyors, de nem, hogy lassított, hanem picit fokozta a tempót. Csak a Misi testével ismerkedet, de látta, hogy már nem bírja tovább Mihály. Megkegyelmezet neki. Megpuszilta Kedvesét. Evvel megköszönte a kellemes estét. Misi mellé feküd, átölelte, finoman, úgy, hogy érezze, hogy egy nő fekszik mellette, és álomra hajtották a fejüket.

 

 

 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!