Poet.hu blog

Poet•  2010. február 26. 23:56

Rövid leírás a fórumtémákhoz

A Figyelőben meghirdetett kérdőívünk első tanulsága, hogy sokan szeretnék, ha nagyobb rend uralkodna az oldal fórumán. Ennek érdekében első lépésként lehetővé tettük, hogy az új fórumtémák megnyitásakor rövid leírást adhassatok annak témájáról, amely leírás a fórumtéma tetején folyamatosan megtalálható lesz, hogy az újonnan érkezettek is tartani tudják magukat az ott meghatározott témához.

Poet•  2010. február 26. 17:19

Terheléscsökkentés

A Poetet futtató szerver tehermentesítése érdekében a verslisták mellett mostantól maguk a versek is gyorsítótárazva vannak. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókról a GyIK-ban olvashattok további információkat.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy valami a versek megjelenítésével kapcsolatban nem működik megfelelően, kérem, jelezzétek!

Poet•  2010. február 26. 12:14

Fórum és blog hozzászólások listázása

Régi tartozást törlesztünk azáltal, hogy az adatlapokon elérhető hozzászólások menüpont alatt mostantól nem csak a Társalgó- és vers hozzászólásokat, hanem a fórum és blog hozzászólásokat is lehet listázni.

Poet•  2010. február 25. 12:15

Címkék az alkategóriáknál

Mostantól a versek alkategóriában való felsorolásánál a kategóriához kapcsolódó címkék is megjelennek. A címkék automatikusan kerülnek kiválasztásra, így ha megfelelő címkét hozol létre, az is meg fog jelenni közöttük a napi frissítés során. Kérlek, hogy amennyiben valahol oda nem illő címkét találsz, jelezd azt felém!

Ennek az új fejlesztésnek köszönhetően még többen fognak a címkék között is böngészni az oldalon, így ha szeretnéd, hogy a verseidre sokan rátaláljanak, érdemes az összes versedet kapcsolódó címkékkel ellátni.

Irreleváns címkéket ne adj a versedhez - a rövid kivonat alapján a felhasználók úgyis látni fogják, hogy nem illik a versed a témához, ezért így nem fogsz több olvasót szerezni. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a verseid oda nem illő címkékkel való ellátása a címkézési jogod elvételéhez vezethet.

Poet•  2010. február 25. 09:41

Egyszerre több címke hozzáadása

Többen próbálkoztak azzal, hogy vesszővel elválasztva több címkét soroljanak fel a címke hozzáadó űrlapban, ilyenkor azonban egy nagy, vesszőket is tartalmazó címke lett az eredmény, mivel az űrlap csak egyetlen címkét várt a felhasználótól. Mivel a vesszővel való felsorolhatóság valóban meggyorsítja a címkék hozzáadását, és a neten általánosan elterjedt forma, mostantól nálunk is lehet egyszerre több címkét hozzáadni, mindössze annyi szükséges, hogy vesszőt tegyünk a hozzáadni kívánt címkék közé. Ezzel párhuzamosan természetesen a továbbiakban nem használható a vessző karakter a címkékben.