Poet.hu blog

Poet•  2014. október 18. 12:26

A halottak napi versek soron kívül jelennek meg

November 2. estig a Halottak napja kategóriába beküldött, az ünnephez kapcsolódó művek soron kívül kerülnek fel az oldalra. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a soron kívüliség kizárólag az ünnephez kapcsolódó versekre vonatkozik, a halállal kapcsolatos, megemlékező, de az ünnephez nem kötődő verseket moderátoraink átkategorizálják, és a szokásos sorrendben kerülnek elbírálásra.

Poet•  2014. október 17. 19:19

Új kategória: Advent

Mostantól Advent kategóriába is várjuk verseiteket.

Poet•  2014. április 29. 17:48

Biztonság

A "Beállítások" menüpontban új fül jelent meg "Biztonság" névvel. Ezen az oldalon láthatod a legutóbbi belépéseid adatait, illetve értesítést kapsz arról, ha valaki hibás jelszóval próbált belépni a felhasználónevedet használva. Az oldalt nem szükséges folyamatosan nyomon követni, de segítségedre lehet, ha arra gyanakszol, hogy valaki illetéktelenül használja a poetes elérésedet.

Poet•  2014. április 10. 12:07

Egykörös moderálás

Új moderálási rendszer tesztüzemét kezdtük meg a mai napon. Azok a versek, amiknek alkotója korábban nem küldött be szabálysértő művet, és verseiben kevés helyesírási hiba volt, az első kör megkerülésével rögtön a második körös moderátorok elé kerülnek, de csak akkor, ha amúgy első körben már sorra kerültek volna. Így a versek felkerülési sorrendje továbbra sem változik, a kevésbé problémás műveket azonban csak egy moderátor nézi át, ami jelentős tehermentesítést jelent, így meggyorsíthatja a versek felkerülését.

A rendszer a jelenleg várakozó 650 vers elbírálása után lesz éles. Reméljük, a segítségével a minőség megtartása mellett is képesek leszünk gyorsítani a művek elbírálását.

Poet•  2014. április 1. 21:54

Nem mindenkinek tetszett a versszépítő

Automatikus versszépítő programot jelentettünk be április 1-én a Poeten, de mint a hozzászólásokból látszik, nem mindenkinek nyerte el a tetszését. :)

Marie Marel ötletének megvalósítása után sok hibajelentést kaptunk, hogy a Figyelőben kijelzett adatok szerint hirtelen több ezer verssel hátrébb kerültek a várakozó versek, de estére szerencsére sikerült javítani a "problémát". Colletus a moderátorainkat próbálta meg átverni, de a hirtelen jött több száz moderálandó vers nem ijesztette meg a csapatot - ők hamar rájöttek, hogy április 1. van.