Poet.hu blog

Poet•  2014. december 7. 17:00

Saját helyezés toplistákon + navigáció a verseknél

Mostantól a tagok oldalán akkor is látod, hogy te hányadik vagy a megjelenített toplistán, ha az első tízbe nem férsz bele.

Az egyes versek oldalán a fent megjelenő sárga navigációs sor mostantól azt az utat mutatja, ahogyan te az adott vershez érkeztél, így könnyedén vissza tudsz térni az előző oldalra. Ez jelenleg a friss versektől, toplistáktól és a Figyelőből való vershez érkezés esetén működik, de ha sikeresnek bizonyul, akkor terveink szerint mindenhova ki fogjuk terjeszteni.

Poet•  2014. október 27. 13:13

Kedvencnek jelölési statisztikák

Átlagos kedvencnek jelölések a Poeten:

fiúk versei: 5.2 kedvencnek jelölés versenként
lányok versei: 6.0 kedvencnek jelölés versenként

Képet is feltöltött lányok versei: 6.6 kedvencnek jelölés versenként
Képpel nem rendelkező lányok versei: 5.0 kedvencnek jelölés versenként

Képet is feltöltött fiúk versei: 5.8 kedvencnek jelölés versenként
Képpel nem rendelkező fiúk versei: 4.2 kedvencnek jelölés versenként

Poet•  2014. október 18. 12:26

A halottak napi versek soron kívül jelennek meg

November 2. estig a Halottak napja kategóriába beküldött, az ünnephez kapcsolódó művek soron kívül kerülnek fel az oldalra. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a soron kívüliség kizárólag az ünnephez kapcsolódó versekre vonatkozik, a halállal kapcsolatos, megemlékező, de az ünnephez nem kötődő verseket moderátoraink átkategorizálják, és a szokásos sorrendben kerülnek elbírálásra.

Poet•  2014. október 17. 19:19

Új kategória: Advent

Mostantól Advent kategóriába is várjuk verseiteket.

Poet•  2014. április 29. 17:48

Biztonság

A "Beállítások" menüpontban új fül jelent meg "Biztonság" névvel. Ezen az oldalon láthatod a legutóbbi belépéseid adatait, illetve értesítést kapsz arról, ha valaki hibás jelszóval próbált belépni a felhasználónevedet használva. Az oldalt nem szükséges folyamatosan nyomon követni, de segítségedre lehet, ha arra gyanakszol, hogy valaki illetéktelenül használja a poetes elérésedet.