Poet.hu blog

Poet•  2010. február 24. 23:14

A nap verse e-mailben

Kezdd a napot a legnépszerűbb új versünkkel! Iratkozz fel A nap verse hírlevelünkre, amelyben minden reggel megkapod új verseink közül a legnépszerűbbet! A feliratkozáshoz küldj egy levelet a http://www.poet.hu/vers-email.php oldalon található e-mail címre, majd a kapott válaszban szereplő utasítások alapján erősítsd meg feliratkozási szándékodat!

Hogyan döntjük el, hogy melyik vers kerül kiküldésre? A hírlevélbe minden reggel az utóbbi 24 órában felkerült versek közül kerül kiküldésre az, amelyik eddig a legnépszerűbbnek bizonyult. Amennyiben az utóbbi 24 órában nem került fel vers, a legutolsó 30 még ki nem küldött vers közül kerül egy kiválasztásra. A legnépszerűbb vers kiválasztásához a kedvencnek jelölések mellett sok más információt is felhasznál a rendszer, a pontos számítási mód azonban a toplista manipulálásának megelőzése érdekében nem publikus.

Poet•  2010. február 24. 19:58

Új moderátor

A beérkezett versek gyorsabb elfogadása érdekében új moderátor csatlakozott csapatunkhoz, Kurunczi Veronika (liebrita89) személyében.

Egyúttal búcsút is intünk egy régebbi moderátorunknak - Seben Karolina (Jacqueline) egyéb elfoglaltságai miatta közeljövőben sajnos nem fog tudni a versek elfogadásával foglalkozni. Ezúton is köszönjük a vers moderálásokban nyújtott eddigi rengeteg segítségét!

Poet•  2010. február 21. 07:59

Versek a Poetről

Külön címke alá gyűjtöttem a Poetről írt, vagy Poettel kapcsolatos verseket: http://www.poet.hu/cimke/poet. Köszönet értük! :)

Poet•  2010. február 14. 11:05

Utánközlési jogok - hiba

A vers hozzáadási űrlap megváltoztatása közben létrejött hiba miatt az utóbbi hetekben közel 400 új versnél téves utánközlési információ jelent meg. A versek alatt "Ez a vers a szerző megjelölésével szabadon utánközölhető." felirat szerepelt. A hibát a felhasználói visszajelzések alapján a mai napon megtaláltuk, és javítottuk.

Amennyiben versedet valaki a fenti hiba miatt tévesen az engedélyed nélkül utánközölte, és segítségre van szükséged a vers eltávolíttatásához, kérlek, írj, és megpróbálok eljárni az érdekedben.

A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérem.

Poet•  2010. február 9. 13:08

Versek csoportosítása

Mostantól az oldalon lévő verseket címkék szerint is lehet csoportosítani, nem létező kategóriákat, polcokat létrehozva ezzel.

Ha például szeretnél romantikus verseket gyűjteni, nincs más teendőd, mint az általad romantikusnak ítélt versekhez hozzáadni a "romantikus" címkét. Ha mások szintén romantikusnak ítélnek meg egy verset, ők is bővíteni tudják a gyűjteményt, így te is könnyebben megtalálhatod majd a téged érdeklő romantikus verseket.

Minden vers végén megtalálhatóak az adott vershez hozzáadott címkék, melyekre rákattintva az összes olyan vers kilistázásra kerül, amihez valaki a megadott címkét rendelte.

Címkét bármelyik bejelentkezett felhasználó hozzáadhat egy vershez, és a saját címkéit bárki törölni tudja. A vers tulajdonosa szintén törölni tudja a verséhez adott címkéket, és a törlés után azokat többet nem fogja tudni más hozzáadni az adott vershez.

A rendszer jelenleg tesztüzemben működik. Bármilyen hibát találsz, kérlek, jelezd nekem!

A tervek szerint a címkék a jövőben nagyobb figyelmet fognak kapni az oldalon - ehhez azonban az kell, hogy elkezdjétek használni az új funkciót, és így legyenek címkék az adatbázisban.

A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a nem rendeltetésszerűen használt címkéket törölje.