A melegek is emberek, csak ők más pornót néznek

MrMojoRisin•  2015. június 22. 23:18

  Elmesélek nektek egy történetet, mely nem is oly régen velem történhetett. Emlékszem pár évvel ezelőtt kint voltam a ligetbe és aztán egy kis utcán mentem hazafele.

   Szép időnk volt. A nap is lágyan sütött még fenn az égbolton. Én meg mire az út végéhez értem, két meleg fiatalembert láttam éppen. Kézenfogva sétáltak ezek ketten. Mondom magamba: Igazán szép dolog is a szerelem. Csókolj meg hát tisztán, mocskosul, vadul és szelíden. Én ugyan inkább a szerelmetes és szépséges lányok felé hajtok, de tudom, hogy ők is emberek és ez nem olyan nagy titok. Hát szeressétek egymást, míg a Nap és a Hold fenn az égbolton ragyog. 

  Végső tanulságot hát levonva. Két meleg egyénnel találkoztam szembe, én meg magamba csak annyit mondtam. Ezek-e?!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ernest2017. június 27. 01:22

mit jelent az, hogy "meleg(ek)"?

MrMojoRisin2017. június 27. 00:16

Egyre, mint a kvíz is mutatja. Nem birtam a kisértésnek ellenállni, hát nem nagyon sikerült, mindössze 3 pontot értem el. Az első felénél ráadásul én mind a szemek után mentem s így mindet nőnek láttam. Ügy hiszem ez azért is van mert bolondulok a női nemért.

Zsuzsa03022017. június 19. 06:19

Háááát igen.. Nekem is jobban bejön a fiú- lány kapcsolat. De elfogadom, hogy ilyen is van.
Viszont Conchita Wurst továbbra is kiveri nálam a biztosítékot. Ha már így van vagy legyen lány, vagy legyen fiú. Bár jobb lenne a saját nemében...
egyre furcsább a világ...

http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20160720/no-vagy-ferfi-modell-kviz/