Megvakul a homályban... (igaz barátság? 2.)

joevejko•  2011. április 1. 12:04

 A barátság nem csak a hűséget jelenti, de az áldozatot is, főképp a bizalom álom tára egy mankó a világban, egy közös „tiszta”  ügy. A kérdés az hol leljük meg az „igaz” barátot, létezik egyáltalán? Az már biztos hogy a félelem és féltékenység rontásában elképzelhetetlen, sőt sértő és beteges néha, érthetetlen számomra.

„Ez nem jött össze!”  címen és távozzak e gondolatok tüzéből? Megannyiszor volt hiába erőfeszítéseim, talán ez a társadalom van tele mocsokkal.

Az is lehet hogy csupán nem a megfelelő embert választottam, mint egy rossz házasság. Még ha néha hajlik is a közös jobbért, a megvalósítást a jó meleg kuckó helyettesíti, már nem veszi fel a telefont, igaz valóját nem fedi fel.

 Félelme a magány, de még is azt választja, elnyomott, feledett emlékeket kerget a szobába, megalkuszik az ördöggel, nem bánja már az alárendelt szerepet, félelem és reszketés  járja át tudatát, és megvakul a homályban.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

joevejko2011. április 2. 17:47

Köszönöm Apám ösztönző és támogató szavaid!:)

farao2011. április 1. 17:42

Természetesen tudom, kire gondolsz.
Nemsokára a külföldet, mások országát erősíti, de, s ezt minden fiatalnak, s munka lehetőséget teremthetőknek tudnia kell:
''Itt élned, halnod kell!''
Üdv: Apa