Poet.hu blog

Poet•  2015. október 6. 20:55

Androidos alkalmazás

Arcanus Eternal készített egy mobil alkalmazást, amelynek segítségével kereshettek rímszótárunkban valamint szinonímaszótárunkban akár offline, Internet kapcsolat nélkül is. Az alkalmazással a Poetes versek, valamint a Citatumos idézetek között is böngészhettek. Androidos telefonra letölteni innen tudjátok.

Poet•  2015. augusztus 25. 11:32

Mobilbarát lett a fórum is

A mai napon a Poet fórumának is élesítettük mobilbarát változatát (már csak a blog van hátra). Kérlek, ha bármi rendelleneset tapasztaltok, jelezzétek nekünk!

Poet•  2015. július 27. 19:36

Fejlesztettünk a címkék kezelésén

A mai napon fejlesztettünk a címkék kezelésén. Néhány olyan címkét, ami nem felel meg címke hozzáadási útmutatónknak, a rendszer mostantól automatikusan tilt, ilyenkor figyelmeztetést kapsz, hogy az adott címke nem használható. Ezzel a funkcióval elkerülhetjük az olyan semmitmondó címkék használatát, mint pl. "az", "hogy" és hasonlók.

Mivel egy-egy címke több formában is szerepelt az oldalon (pl. dátum ponttal a végén és pont nélkül), ezt megelőzendő mostantól a rendszer automatikusan átnevez bizonyos címkéket, ha van már ugyanolyan jelentésű másik címke az oldalon. Így az azonos tartalmú versek valóban egy címke alatt lesznek megtalálhatóak, ami segít gyorsabban eligazodni a versek között.

Ha szeretnéd, hogy többen rátaláljanak a verseidre, neked is érdemes releváns címkékkel ellátnod őket. Ezt a vers oldalán, a jobb oldali menü segítségével teheted meg.

Poet•  2015. július 22. 18:18

Letiltott tagok listája

Mostantól az általad letiltott tagok listája megtekinthető a Beállítások menüpont Beállítások fülén keresztül elérhető linken.

Poet•  2015. június 24. 11:59

Megújult a vers beküldő űrlap

Megújult a Poet vers beküldő űrlapja. Az új űrlapon a hibaüzenetek és figyelmeztetések már az űrlap elküldése előtt megjelennek, így gyorsabban és egyszerűbben kaptok visszajelzéseket az esetleges hibákról. A rendszer által hibásnak talált szavakat mostantól szintén egyszerűbben lehet nem hibásnak jelölni.

Az űrlap mögötti motor teljesen újra lett írva, sok probléma kezelését automatizáltuk, illetve az eddigi automatizmusokat is fejlesztettük. Ha bármilyen hibát találsz, vagy ötleted, véleményed, javaslatod van az újdonságokkal kapcsolatban, kérjük, írd meg nekünk!