Nezoponty vagy csak ugy agymenet

Black•  2010. január 28. 23:40

Egy nap és amiből áll+ TANGA

 

Bevizsgáltattam magam egy olyan készülékkel amiben nem hiszek magam sem és kifizetek rá egy halom pénzt meg mittudom én milyen ezoterikus pirulákat adnak mert a kedves feleségem meg a barátnője addig szekált hogy csak hogy békén hagyjanak elmentem egy ilyenre ..röhej állítólag liszt érzékeny vagyok, és magas a koleszterin szintem valamint izületi problémáim akadnak továbbá cukor betegségre hajlamos vagyok tök jó..kifizettem ezért 15000 ftot plusz az asszonynak is írtak fel valamit allergiára az még egyötös. Én most már tuti allergiás lettem de nem a lisztre.Aztán itt van Dr House is ..nagyon érdekes nem erre számítottam.És továbbra se tudom igazán mert senki nem ad pontos választ a nők miért szeretik a tangát? Végső gondolatként van egy teóriám rá de azt nem osztom meg mert esetleg perverznek találtattom magam.Azt se értem mi a jófranc kerül benne annyiba mikor nincs benne anyag pláne ha átlátszó elől, és ha átlátszó elől akkor meg már tényleg minek a tanga? Nagymamámék idején volt a dumdum bugyogó ami jó anygból készült ötször ekkora volt és negyed áron.Na erre varjak gombot. 

Ja és a vizsgálat szerint a hormonaim jók..tehát még nem vagyok impotens....sebaj a kapszulák majd azzá tesznek , de egyújabb vizsgálat újabb 15 rugó újabb kapszulák és ismét működök. 

 

Az élet gördül tovább mint a kő:

http://www.youtube.com/watch?v=FT9Qy4gy4Ro

 

Black•  2010. január 28. 12:16

DR House

Az első.

Elmerengtem egy ideje már.Dr House cseleket vet be, érzéketlen/????/ senkire nincs tekintettel, önző, egoista, lekezelő, sokszor nyers sértő, modortalanul bántó, megalázó, durva  a stílusa.Rideg, haragos.Nyers.Állandóan beszól mindenkinek, és vájkál ha hívják ha van kedve megy, ha nincs nem megy.Udvariatlan, férfivel és nővel egyaránt.Elképesztően szemtelen, ha kell akkor az idegekre megy, játszik az emberekkel.Mindezeken felül azt érezteti ő a világ teteje.Barátságtalan, morc, kötekedő és teljességgel öntörvényű okszor túllépi a határokat.És mégis nélkülözhettelen, megfejti a betegségeket, az emberek gondoltait, érzéseit a maga módján.És néha ad is jót amin meglepődnek az emberek.Olyan mint egy görbe tükör.Hiányolják ha nincs. Fura nem...???

 
1...456