A barátságról gyerekeknek

joversek•  2023. március 3. 15:54  •  olvasva: 157

Tudod mi az a barátság? Az a dolog, amikor olyan emberekkel vagyunk, akiket szeretünk és akik viszontszeretnek minket. Ez olyan, mint egy titkos klub, amiről csak azok a jó barátok tudnak, akik igazán fontosak számunkra.

A barátok segítenek nekünk boldogok és vidámak lenni. Tudod, ha van egy nagyon szomorú napod, akkor a barátoknak ott van egy varázslatos képességük, amit csak ők tudnak használni, hogy megnevettessenek és jobb kedvre derítsenek téged.

Az igazi barátok pedig mindig ott vannak mellettünk, ha szükségünk van rájuk. Ha bajba kerülnél, vagy ha valami nehéz dologgal kell szembenézned, a barátaid mindig ott állnak melletted, hogy segítsenek.

A barátság egy kincs, amit mindig értékelni és ápolni kell. Ha van jó barátod, akkor ez a legnagyobb kincsed, amit csak el lehet képzelni. És ha te is jó barát, akkor te is olyan kincset adhatsz másoknak, amit soha nem felejtenek el.

Tehát, ha bármikor szomorú vagy, vagy ha csak szeretnél valakit, aki mellett jó érezd magad, gondolj a barátaidra, mert ők mindig ott vannak melletted, és együtt boldogok lehettek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!