33. hét növögetek

evelajn•  2012. február 12. 12:21

sziasztok!

33 hetes vagyok, vagyis már annak a végén, mivel holnap töltöm a 34. hetet. Jó úgy-e? Mostmár kifejlődött az agyam és az idegrendszerem is fejlődésben van. Meg tudom különböztetni a nappalt az éjszakától, a világosat a sötéttől, de azt mondják, mikor majd megszületek ez elmúlik. Általában reggel és este mozgok sokat, de ha közbe rámjön a nap folyamán, akkor is beindulok. Mostmár nem férek úgy, mint eddig, ezért néha a mozdulataimmal fájdalmat okozok anyukámnak. De már nem sokáig.
Holnap megnéz a doktorbácsi. Már úgy várom, mert végre anyukám is újra láthat engem. Igaz mostmár nem egészben lát, majd a doktor bácsi mondja el neki, hogy éppen a lábam, a kezem amit mutat, vagy esetleg a szerveim közül valamelyik, de biztos így is örvend nekem :)
 Anyukám körül indenkit én foglalkoztatok, mindenki várja már a világra jöttömet. Megtudtam, hogy a családban nem nagyon van ilyen kisbaba, mint én. Ezért is tudnak olyan nagyon örülni nekem. Egy újdonság vagyok. És ha most hozzá tudnék szólni anyukámhoz megmondanám, hogy pihenjen sokat, mint ahogy azt neki már sokan tanácsolták. Úgy érzem fáradékony nagyon. Mindig hajnalban kelünk.
Jobban hízok, mint eddig. Eddig 12 és fél kg.-t hízott édesanyám, amiből másfelet az elmúlt egy hétben. Én kb. 2 kg körül lehet most és kb. 44-45 cm.
Szeretem, ha anyukám vagy apukám zenét hallgat, szeretem a zenét nagyon. És azt is, ha anyukám mesét mond nekem, olyan jó. Vagy egyáltalán, ha beszélgetnek velem, mert az azt jelenti, hogy törődnek velem és szeretnek.
Egyelőre most búcsúzom, de még jelentkezem :)
Anyu, Apu szeretlek titeket én is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

evelajn2012. február 12. 17:09

köszönjük szépen :)

juli482012. február 12. 14:56

Nagyon-nagyon drukkolok neked is és az anyukádnak is!

skary2012. február 12. 14:41

:)