Forradalom hajnalán.

Tipka1234•  2021. október 23. 19:37  •  olvasva: 107

Október 23-án minden eldőlt itt Pesten és Budán. Főleg Magyarország burkolt útján. A kormány abszolút nem foglalkozott a néppel, mert az ostromló tömeg a műegyetem székháznál, csak úgy hömpölygött, mint jég télvíz idején a Dunán. A porig alázott holttestek itt az utcán, szörnyű látvány, mint egy háborúban, de azután miután vége lett, a kommunista rezsim állt a helyzet magaslatán. Az ellenünk elkövetett támadások még sok-sok évig követtek minket, mint a porhüvely a születésünk hajnalán. Ez egy ritka feltámadás volt nekünk magyaroknak, ami egy átkos múltnak a rosszaló martaléka.

Martaléka volt, vagy győzedelmes éjszakák sora, ami egy hosszú nap után megdőlni látszott a háborúk során. Egy hatalmat döntött meg, a hazánk és az utcai hősök akik ott álltak az utca frontján. Tisztelgünk előttetek büszkén véreim és Magyar hazám.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Tipka12342021. december 23. 05:17

Kora reggeli szösszenetet:

A skorpió hava elmúlt, most jön az álomé, mely lepereg a szemed előtt, mint egy hűvös távoli táj, mely értelmet nyer ha jő a tél, a tél hűvősébe kapaszkodik egy láthatatlan kéz, mely birtokában a legyőzött száz meg száz millió élet él, és hogy gondolnátok mindezt, az éjsötét, mint a szó, mely elvetél,ha ki nő a búza a domb tetején.

Mikijozsa2021. október 24. 09:40

szomorú a múltunk, vajon mikor lesz már magyarnak is nyugalom, Tisztelegjünk a hősök előtt