2. Poet fejlesztési hét - hetedik nap

Poet•  2013. október 6. 22:44

Eljött a fejlesztési hét utolsó napja is, aminek nagy része a korábbi fejlesztések hibáinak javításával telt. Az utóbbi napokban sok hibajelentést kaptunk, és ezek legtöbbje apróság volt csupán, de akadt pár durvább baklövésünk is, mint például hogy a blogbejegyzések szerkesztésekor bizonyos esetekben véglegesen kitörlődött a szerkeszteni kívánt bejegyzés. A hasonló incidenseket elkerülendő, átnéztük az összes eddigi fejlesztés kódját, és reméljük, minden komolyabb problémát sikerült orvosolnunk.

A hibajavítások mellett azért néhány újításra is maradt idő.

  • Befejeztük a blog fejlesztését, most már lehetőség van törölni is a társszerzőket. :)
  • Újra lesznek kiemelt versek. A rendszert átalakítottuk, így a második körös moderátorok már elbírálás közben is tudnak kiemelésre ajánlani verset. A tényleges kiemeléshez ezentúl három moderátor egyöntetű véleménye szükséges. Ha valaki közülük kiemelésre javasol egy verset, a többieknek automatikusan megjelenik az adott mű, hogy döntsenek az esetleges kiemelésről. Javaslataitokat továbbra is várjuk levélben vagy az erről szóló fórumtémánkban.
  • A főoldal jobb menüjét kibővítettük, hogy nagyobb hangsúlyt kapjanak a versírást segítő szolgáltatásaink. A vers beküldése mostantól nem az "Interaktív", hanem az új, "Versírás" nevű dobozunkban található.
Rengeteg nagyon jó ötletet kaptunk tőletek a hét folyamán, és igyekeztünk mindent fejleszteni egy kicsit: foglalkoztunk a fórummal, a blogokkal, a versekkel, a keresővel és a moderátori felülettel egyaránt. Bár minden ötletet nem sikerült megvalósítani, és továbbra is hosszú listánk van a lehetséges fejlesztésekről, reméljük, hogy az elkészült újdonságok közül mindenki talált olyat, aminek személy szerint is örülhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

bakonyiili2013. október 7. 21:43

Nagyon köszönjük!

Kicsikinga2013. október 7. 18:43

Nem tudom megállni, hogy ne mondjam, milyen gyönyörűt írtál, kedves Gergely!

Paladin19922013. október 7. 17:52

"...és a hetedik napon megpihent." :)

Köszönjük fáradozásotokat! Hihetetlen, hogy mennyi munka van már ebben az oldalban, és csodálatos látni, hogy az elmúlt 5 év alatt milyen egyedi közösség jött itt létre szinte a semmiből! Nektek (is) köszönhetjük, hogy az irodalom - és főleg a versek - szeretete nem halt ki Magyarországon! További erőt és sok jó fejlesztési ötletet kívánok a jövőben is, hogy ez a Poet.hu nevezetű világ hosszú ideig legyen része az életünknek! ;-)

Alázattal és őszinte tisztelettel:
Marosvölgyi Gergely :)

Kicsikinga2013. október 7. 13:38

Jó érzés, hogy ilyen törődésben van részünk!
Köszönjük szépen!

mizsi2013. október 7. 10:21

Köszönjük, bravó, szép munka!

Livi842013. október 6. 23:47

Köszönjük áldozatos, lelkiismeretes munkátokat, meglátszik, mert sokan szeretünk itt lenni!

Kipy2013. október 6. 22:49

köszönjük*

Kipy2013. október 6. 22:49

Köszönjüj nektek!