2. Poet fejlesztési hét - hatodik nap

Poet•  2013. október 5. 22:48

A fejlesztési hét hatodik napján a blog fejlesztése került sorra.

  • Mostantól egy blogba akár több szerző is írhat. A blog tulajdonosa bárkit meghívhat a Poet felhasználói közül társszerkesztőnek, aki, ha elfogadja a felkérést, írhat a tulajdonos blogjába. A társszerkesztők a saját bejegyzéseiket módosítani vagy törölni tudják, azonban a blog beállításaihoz és a többiek bejegyzéseihez nem férnek hozzá. Társszerkesztőt a blog oldalán elérhető Beállítások menüpontban tudtok meghívni.
  • A versekhez hasonlóan most már a blogoknál is meg lehet határozni, hogy a bejegyzéseidet mások utánközölhetik vagy feldolgozhatják-e. Ez szintén a Beállítások menüpontban adható meg.
  • Ugyanitt érhető el harmadik újdonságunk, a Linkek fül alatt. Az itt hozzáadott linkek a blog főoldalán, a bal oszlopban jelennek meg. A linkek sorrendjét a beállításoknál egy linkre állva, a bal egérgombot lenyomva és az egeret fel- illetve lefelé húzva tudjátok megváltoztatni.
  • A blogbejegyzéseket ugyan eddig is bárki megoszthatta a közösségi oldalakon, mától azonban segítünk is ebben a bejegyzések oldalán megjelenő Facebook, Google+ illetve Twitter gombokkal. A gombok mellett látható a megosztások aktuális száma is.
A fejlesztésekkel sajnos nem sikerült teljes mértékben elkészülnünk, ezért a társszerkesztői jogot visszavonni jelenleg még nem lehet. Ez a funkció holnap fog elérhetővé válni. Addig is jól gondoljátok meg, hogy kinek adtok társszerkesztői jogot. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Marie_Marel2013. október 10. 10:41

@tutko_attila: sőt, itt felül olvashatod, hogy a saját blogodhoz állandóra is kitehetsz linkeket:

"Ugyanitt érhető el harmadik újdonságunk, a Linkek fül alatt. Az itt hozzáadott linkek a blog főoldalán, a bal oszlopban jelennek meg. A linkek sorrendjét a beállításoknál egy linkre állva, a bal egérgombot lenyomva és az egeret fel- illetve lefelé húzva tudjátok megváltoztatni."

Marie_Marel2013. október 10. 09:56

@tutko_attila: A blogban lehet linket elhelyezni.
A kép beillesztésről pont az előző hsz-ben olvashatsz. (Paladin1992 2013. október 6. 15:13)

tutko_attila2013. október 6. 15:43

Tényleg. A BB code támogatás nem lenne rossz szélesebb körben.
Egy [img]*url*[/img] kód jót tenne.

Paladin19922013. október 6. 15:13

@Torpilla3181: Szerintem a képek feltöltése azért felejtős, mert ha mindenki csak egy képet töltene fel egy vershez, és figyelembe vesszük, hogy már 100.000-nél is több vers szerepel az oldalon (ráadásul ennél csak több lesz!), akkor gondoljunk csak bele, mekkora tárhely kellene még ehhez - ami nyilván plusz költség lenne a Poet fejlesztőinek. Arról nem is beszélve, hogy a konkrét vizuális megjelenítés nem költői eszköz, hiszen a "képeknek" a vers elolvasásakor kell megszületniük az olvasó fantáziájában, egy adott képpel pedig lecsökken a befogadó "mozgástere". :)

Jelter2013. október 6. 12:58

Jó lenne ha verseken meg lehetne jelölni, melyekre reagáltunk már. Nem kellene az összes hozzászólást végig böngészni, ami sok időt vesz igénybe.
Köszönettel.

Törölt tag2013. október 6. 07:05

Törölt hozzászólás.

Torpilla31812013. október 5. 22:57

Ezt jólmegfogalmaztam:))
Uff!:))

Torpilla31812013. október 5. 22:56

Végigolvastam a napokat...nem semmi munka van a hátatok mögött..
Gratulálok.

Ha javasolhatnék, képeket is kellene engedélyezni, a forrás megjelölésével a főoldalon, vagy a blogban...legalább.

Szerintem színesebbé tenné az oldalt...

Ezt leszámítva gratulálok.
Sok minden tetszik az újításokban, fejlesztésekben, de akad olyan is, amit nem tudok értékelni, csak ha majd érzékelem pozitív hatását.

Akkor mégegyszer Grat!!

:))