2. Poet fejlesztési hét - harmadik nap

Poet•  2013. október 2. 20:38

A fejlesztési hét harmadik napján a hozzászólásokkal kapcsolatos újítások kerültek sorra.

  • Mostantól minden hozzászólás fejlécében találtok egy kis nyilat, amivel válaszolni lehet az adott hozzászólásra. Nem csak a nyíl segítségével, hanem egy felhasználónevet @ jel után gépelve is üzenni tudtok egy másik Poet tagnak. A név tulajdonosa mindkét esetben értesítést kap arról, hogy valaki megszólította őt. Az értesítés látható az "Új hozzászólások" menüpont "Megszólítások" fülén, valamint a Figyelőben is azok számára, akik a Figyelő alján elérhető "Testreszabás" funkció segítségével aktiválták a "Megszólítások" megjelenítését. Azoknak, akik eddig még nem változtattak a Figyelő alapbeállított értékein, ezt a változtatást mi magunk elvégeztük. Fontos észben tartani, hogy az értesítést csak abban az esetben kapja meg a címzett, ha az általad írt "@felhasználónév" linkké változik. Amennyiben ez nem történt meg, valószínűleg elgépelted az illető felhasználónevét, vagy a @ előtt valamilyen szóköztől különböző karakter áll.
  • Azon tagjaink, akik már nyitottak moderált fórumtémát, és így a téma moderátoraivá váltak, mostantól a Fórum bal oldali menüjében egy új menüpontot is látnak "Moderálásra vár" név alatt, ami mellett egy kis szám jelzi a várakozó hozzászólásokat. Így nem szükséges a moderált fórumtémákat újra és újra felkeresni, hogy szerkesztőjük megnézze, várakozik-e ott elbírálandó hozzászólás. A menüpont alatt egyszerre moderálhatóak több fórumtéma hozzászólásai is.
Köszönjük, hogy rendületlenül bombáztok minket ötleteitekkel! Ha nincs is időnk minden hozzászólásra válaszolni, a javaslatokat feljegyezzük, és tervezzük, hogy az elkövetkező napokban is válogatunk még közülük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Steel2013. október 3. 11:45

Fáradatlanok vagytok. :) Köszönet!

RimElek2013. október 2. 22:32

"válaszolni lehet az adott hozzászólásra"

Azért ezt vitatnám. Nem a hozzászólásra lehet válaszolni, hanem csak a hozzászólás szerzőjét "megszólítani". Vagyis egyetlen előnye az email értesítés. A tagok nevét eddig is bárki beírhatta. Az lenne igazi válasz, ha a hozzászólásoknak száma is lenne. És nem csak a szerző neve válna linkké, hanem a hozzászólásra is lenne egy hivatkozás.

(kukac)Szerző: [#hszid] Üzenet

A fenti csak példa.

domezsuzsa2013. október 2. 21:17

Olyan érdekes, új dolgokat találtok ki, hogy ha ez így megy, versek helyett ez a rovat lesz a legkedvesebb olvasmányom. Hajrá! Hurrá!

Marie_Marel2013. október 2. 21:11

"Mostantól minden hozzászólás fejlécében találtok egy kis nyilat, amivel válaszolni lehet az adott hozzászólásra."

Ó, ez szuper! :-)

hextorini2013. október 2. 20:42

Tiszta fészbuk! Köszönjük!