Időtengelyek

HanyeczKaroly•  2018. április 29. 12:56

+I. Időtengelyek+

1.

Istenünk feltárta előttem, hogy mi a végső idők eseményeinek sorrendje. A Krisztust váró embernek elég annyi, hogy a hitet meg kell vallani, szeretni kell az ellenséget is, minden szenvedést ki kell bírni. Mégsem lehet véletlen, hogy az Úr kijelentések sokaságát hagyta ránk. Több mint húsz éves kutatás gyümölcsét nyújthatom át most testvéreimnek. Kérem, fogadják szeretettel! Ne tegyék le az írást, ha valami szokatlant olvasnak benne! Megéri végigtanulmányozni.
A kijelentett események két időtengelyre kerültek felfűzésre. Az első tengelyt először Dániel próféta említi (Dán.9,24-27). A hetvenszer hét év közül az utolsó hét év esik a végső időre.
A másik tengelyről a Jelenések könyvében olvashatunk. Kezdődik a hét pecséttel, folytatódik a hét trombitával, befejeződik a hét pohárral.
A kérdés az, hogy párhuzamba állítható-e a két időtengely.Találhatóak-e történések, amelyek mindkettőn szerepelnek? Ezek segítenék az eligazodást, hiszen kapcsolatot hoznának létre. Előre elárulom, hogy két ilyen kapocs is létezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!