A hetedik az utolsó

HanyeczKaroly•  2018. április 29. 11:13

+Előszó+

Nagy örömmel találtam rá a Poéta oldalra, mert így lehetőség nyílt arra, hogy verseimet közkinccsé tegyem. A közösség egy boldog tagjává váltam.
Annak is örülök, hogy prózai írások megjelentetésére is van mód. Régóta szeretnék előállni a Biblia végidőkre vonatkozó próféciáival kapcsolatos észrevételeimmel. Ezt most megtehetem, hiszen vallásos írásokkal kapcsolatban csak annyi a fenntartó kikötése, hogy túlfűtött vitát ne gerjesszen. Erre mindenképpen törekedni fogok. Nagyon örülnék a hozzászólásoknak, ám be kell tartanunk a szabályokat.
Lesz egy hiányossága ennek a megjelenésnek. Készítettem egy ábrát a mondandóm könnyebb megértetése céljából, de ezt nem tudom átnyújtani Kedves Olvasóimnak. A gondolatmenet követhető enélkül is, de nagy segítséget nyújt mégis ez a melléklet. Amennyiben küldtök az alábbi címre egy felbélyegzett válaszborítékot, szívesen postázom Számotokra ezt az ábrát. A cím: Hanyecz Károly, Nagyatád, Széchenyi tér 26. 7500.
Remélem, nem bánjátok meg, hogy időt szántok írásomra! A téma talán még nem időszerű, de mindenképpen fontos a tájékozottság ezen a területen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

HanyeczKaroly2018. május 2. 17:33

@Mikijozsa: Kedves Miklós!
Köszönöm megtisztelő érdeklődésed! Ez egy elég bonyolult ábra, biztosan meg lehetne oldani máshogy is az eljuttatást, de őszintén bevallva az én számítógépes tudásom és felszereltségem kevés ehhez, ezért kérem szíves elnézésedet. Marad a bélyeg és a posta. Ha érdekel a téma, feltétlenül megéri beszerezni a mellékletet, mert könnyíti a megértést. Üdv: Karcsi

Mikijozsa2018. április 30. 09:50

már nem nagyon lehet postabélyeget beszerezni, majd megnézem a nagypostán...vajjon mien ábrát akarsz elküldeni? nem lehet tellon lefotózni és linkbe elküldeni? mi lehet az?