Te mit mondanál?

FaPali•  2018. október 6. 14:07

(Egy képzelt történet)

Te mit mondanál  komoly, vezető beosztású gyermekednek, ha Ő Vasárnap a déli ebédnél  valami hasonló e-mailt kapna a nagyfőnökétől:

·         Kedves Kollegina! A holnapi audit létfontosságú, ezért kérlek reggelre pár oldalban (10-12) szíveskedj összefoglalni a  …..….  (pókok ivartalan szaporítása témakörben) … eddig elért eredményeinket!

A „gyerek” hökkenten, de ösztönösen ránk, szüleire nézett tanácstalanul.

Én mint felelőségét átérző Apa, azonnal tanácsaim garmadát  zúdítottam –segítő készen- gyermekemre:

-Hááát… én megírnám például:

·         Kedves Főnök! Ahogy felértünk a cseppkőbarlang 120 méteres mélységéből, azonnal nekiállok!  vagy:

·         Bocs Főnök! !Megismételnéd? Kicsit akadozva hallak, de tudod itt 80 méter mélyen a barlangban csak a lábhajtású generátor ad áramot és a férjem már kezd fáradni!

Még egy tipp:

·         Bocs’ Főnök, hogy akadozik az adás! A teve vizet szagolt és vágta közben igen billeg a tevepúpon a notebook!

Ne tán:

·         Bocsátani nekem nagy fehér főnök! Leonora asszonysag  nem tudni zörgő dobozhoz jönni! Leonora asszonysag  háncsszoknyában kannibal tűznél ugrálni termékenység táncot!

Esetleg:

·         -Mély tiszteletem Tekintetes Cégvezető Uraság! Habár Leonora asszonyság tegnap estefelé kheki színű bridzsesben és piros lakkcsizmában, hangos  Reg-Lag kiáltásokkal turbózva tevéjét, átszáguldott az állomáson   -elejtve notebookját-, őszinte   sajnálatomra üzenetet egyelőre nem tudok utána küldeni, mert a nap pont szembe süt a következő jelzőállomásnak, így semmit sem látnak a zászló jeleimből. Szíves türelmét akceptálva maradok tisztelettel: Stefan Balogh hírjelző, Kalaháry sivatag, 18.zászlójelző,  ex Kiskunröcsögei lakos.

Ui:Üdvözlöm a 82-éves öcsémet,Balogh Bélát, Kiskunröcsöge, Kunhát dülő 1-ben.

Szóval igyekeznék segíteni … és Te, mit mondanál?!

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2018. október 6. 18:09

@FaPali: aha, ez nagyon érdekes :)

FaPali2018. október 6. 17:59

@Mikijozsa: Kedves Stefanik! A kvantum számítógépe exenciel abban kulminál, hogy megszűnjenek a dilemmák és a deflagációk, melyek a középeurópai kabineteket kellőképpen nem ratifikálják és ezzel gátolják hazánkban a szarvasmarha tenyésztést!

FaPali2018. október 6. 17:52

@Rozella: Kedves Rozella! A pókok a drive-on szétszaladtak, Leila megitta az összes kévét, majd kitöltette (százszor!) a kínaiakkal, hogy: Űrállomáson nem fogadunk üzleti partnereket!

Mikijozsa2018. október 6. 16:43

én, alulírott Stefanik Balog, úgy érzem eme 10 millióba kerülő kvantum számítógépemmel megfejtettem a titkot, e percben simán rávezetett a megoldásra, miszerint kegyed hogyhogy hogy nem de megoldotta nélkülem. köszi

Rozella2018. október 6. 15:37

Azt hogy: hétfőre sajnos nem érek vissza, a nemzetközi űrállomásról, ahol kínai üzleti partnereimet fogadom, ezért már pénteken megírattam a kísérletben részvevő pókjaimmal, minden a drive-on van. Leila majd letölti, és kitölti a kávékat is. / remélem a kettőt nem keveri össze./