Elképzelt Szárnyaim blogja

Axhyon•  2023. május 14. 17:46

Álom

Hajnalodott. Az éjszakai eső friss levegőt hagyott maga után. Gina ébredezett és aprókat nyujtózkodott az ágyon. Ivott egy korty vizet a pohárból, amit mindíg odakeszített magának éjszakára, majd vissza bújt a takaró alá. Még magán érezte Dar ölelését. Érezte a bőrét a karjait maga körül. Behunyta a szemeit és ujra meg ujra lejátszotta magában. Jó érzés fogta el, és biztonság érzet. Látta még maga előtt Dart aki ott ült előtte. Látta saját magát ahogyan kinyújtja a kezét a férfi felé és két tenyerébe fogja annak arcát. Ujjaival végigsimított rajta. A férfi behunyta a szemeit egy pillanatra majd ujra kinyitotta. Gina beleharapott az ajkába, nem szólt csak szorosan hozzábújt. Dar megölelte és magához húzta őt. Ölelése gyengéd volt ugyanakkor erősen tartotta. Gina érezte a férfi illatát és élvezte azt. Sóhajtott miközben simogatta a férfi hátát. Olyan érzése volt mintha megállt volna az idő. Pedig percről percre ugyanúgy múlt az is. Már nem is tudták hogyan jutottak el odáig de végigdőltek az ágyon és csendesen ölelték egymást tovább. Gina felnézett Darra aki továbbra is ölelte őt, majd adott a férfi nyakára egy csókot. Dar kicsit elhúzóddott de csak addig, amíg el nem érte a nő ajkait és hosszan megcsókolta őt miközben végigsimított a hátán ezzel borzolva Gina érzékeit. Halkan felnyögött az érintésre és közelebb húzodott Darhoz.
Megnyalta az ajkait. Mintha ott lenne a férfi vele. Annyira igazinak tűnt az egész pedig csak álmodta. Érzékei most a plafonon voltak. Sóhajtott nagyot miközben megölelte magához a párnáját és belefúrta az arcát. Épp ahogyan Dar ölelésébe tette... 

Axhyon•  2023. április 14. 10:16

Hullócsillageső

Nyári szellő lengte be a tájat. Naplemente volt. A tücsökök hangosan ciripeltek, húzták a nótát mindenkinek. Gina a teraszon ült, hangatta a zenét. Végigsimított a karján cseppet megborzongott jólesően. Mellette két hatalmas gyertya feküdt. Ma este meggyújtják. Várt nyugodtan. Majd meghallotta a bicikli fékezés hangját. A Kapu kinyilt és belépett rajta Dar. A Férfi is lazán öktözött. Atlétába és melegítőalsóba. Meleg volt. Gina mosolyogva felkelt és kézbevette az összekészített kosarat. Tea és némi harapnivaló volt benne. 

- Mehetünk? - kérdezte a férfit, aki mosolyogva bólintott. - A kerékpárt told be. Nehogy valaki elvigye. - mondta Gina majd elindult a hátsó kertbe. Kezében a kosárral és egy hatalmas pléddel. Valamikor régebben nem készült fel ennyire az éhszakai piknikre. 

Dar követte. A kertben sok gyümölcsfa állt. De volt egy rész ahol gyönyörűen lehetett látni a csillagos eget. Itt leterítették a takarót majd letelepedtek. Dar kivette a kosárból a gyertyákat, majd leszúrta a földbe. Gina az egyiket, Dar a másikat gyujtotta meg. 

- Kíváncsi leszek mennyi hullócsilkag lesz. - Gina az eget kémlelte. - Állítólag éjféltől lehet őket látni. 

- Majd kiderül. - mondta Dar és rágyujtott egy cigarettára. Gina figyelte. Ő már régen nem élt ennek a szenvedélynek. Kibontott egy doboz sört és odanyújtotta a férfinak, aki biccentett a fejével mikor elvette. Aztán bontott egyet magának is. Csendesen iszogattak és néha felnéztek az égre ahol egyre több csillag mutatta meg ékes fényét beragyogva az éjszakát. A gyertyák apró fénye csak őket lengte körbe. Beszélgettek az elmúlt időkrők. Teóriákról amiket az interneten olvastak. Megosztották a múltjukat ujra egymással. Csaknem tíz éve már hogy ugyanígy kémlelték az eget. Dar időközben lefeküdt a takaróra és úgy figyelt. Hamarosan megjelent egy hullócsillag. 

- Dar! Nézd! - kiáltott fel Gina. 

- Látom! Kívánj valamit! - mondta Ginának aki a fejét rázta. 

- Nem hiszem hogy teljesülne. Elég nagy kívánság. Nem tudná teljesíteni. 

- Mert mit kívánnál? Hátha mégis. - tekintett rá Dar.

Gina maga elé nézett majd cseppet elszomorodott. 

- Nekem már nincs esélyem arra hogy Boldog legyek. - mondta és átölelte a térdeit. De azért magában megfogalmazta azt a kívánságot. 

- Szeretnék végre boldog lenni! Azt kívánom lehessek boldog. - lehunyta a szemeit és elengedett egy apró könnycseppet. Egyszercsak érezte hogy Dar megmozdul mellette. - Jajj - gondolta - nem akarok előtte sírni. Ekkor Dar megétintette az arcát. Letörölte a könnycseppeket, majd magához húzta Ginát. Hosszan melegen megölelte. Gina egy pillanatig nem mozdult, aztán visszaölelte a férfit és befúrta az arcát a nyakába. Érezte a férfi illatát és ez megnyugtatta őt. Így maradtak sokáig. Az égen közben elkezdtek szaporodni a hullócsillagok. Dar kicsit eltolta magától a lányt de csak addig míg kényelmesen leülhetett és maga előtt tovább ölelhette őt. Gina nem teljesen értette, de elfogadta ezt. Nézték a hullócsillagokat közben Dar azt súgta a lány fülébe. 

- Szetintem azért van ennyi hullócsillag, hogy teljesülhessen a kívánságod. - Gina a férfi szemébe nézett nem tudta teljesen kivenni az arckifejezését. 

Dar akkor a lány álla alá nyúlt. Ujjaival végigsimított az arcán. A lánynak elakadt a lélegzete, mikor a férfi ajkait érezte a sajátján. Behunyta a szemeit és hagyta, hogy a férfi vezesse. Érezte a cigaretta ízt a száján, de ez nem zavarta. Felsóhajtott mikor egy pillanatra Dar elengedte. De aztán ujra megcsókolta őt gyengéden kicsit követelve. Gina úgy érezte szédül. Karjaival átölelte Dar nyakát és közelebb simult hozzá. Apró sóhah szakadt ki belőle mikor a csend leple alatt elengedték egymást. Végigdőltek a nagy takarón és Gina a férfihez bújt. Nem érdekelte jelenleg, hogy miért. Mi történt. Nem kérdezett semmit sem, csak elfogadta azt amit a jelen kínált neki. Most csak ott volt Dar mellett simogatva egymást, nézték a hullócsillagokat, ahogyan átszelve az eget megvilágították a horizontot.

Axhyon•  2013. december 10. 22:28

Téli éjjel forró tűzben

Álomittasan Néztem fel...
Az ablakon beszűrődő fények még lágyak... De látni lehet hogy a párkányon hó van. Az éjjeli események átjárták a testem és a lelkem.
Mosolyogtam és közelebb bújtam a mellettem nyugottan alvó férfihez. Hallgattam a lélegzését. Már ez is olyan varázslatos volt.

Kopogást hallottam. Késő volt már nem vártam senkit sem... A fürdővizemet készítettem elő. Köntösben voltam így előbb kilestem hogy ki lehet az ilyen kései órában. Váratlan Vendégem Dar volt..
- Bejöhetek? - Kérdezte mire én kinyitottam az ajtót. Köntösömet összébb fogtam magamon... hiszen más nem is volt rajtam, így zavarban is voltam egy csöppet.
- Szia Kedves! Mi történt? - Kérdeztem egy kicsi aggodalommal a hangomban.
- Nem történt semmi. - mondta ,de az arca másról árulkodott. - Csak gondoltam meglátogatlak. Zavarok? - kérdezte.
Felnevettem behunyt szemmel. Mosolyogva néztem utána rá.
- Dehogy zavarsz örülök neked! - Mosolyogtam - Igaz éppen fürdeni készültem, de nyugottan várj meg. Vedd le a kabátod mert rád melegszik! Kérsz addig valami meleg italt? Teát vagy forró csokit? -Kérdeztem és elindultam a konyhapult felé.
- Egy tea jó lenne. - mondta és én máris elindítottam a vízforralót. - Jó ez az illat!
- Meggyújtottam pár illatgyertyát a fürdőben. - mondtam lágy mosoly kíséretében. - Szerintem azt érzed. - közben az elkészült teát odaadtam neki - Vigyázz mert forró! - A válasza bólintás volt. - Ha nem baj én megfürdök. Én is nemrég értem haza és elég hideg van kint kicsit átfáztam. - Dar nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel... én meg zavaromban inkább elindultam a fürdőbe. A kádat Kissebb saját kényeztetésemre körberaktam Teamécsesekkel a sarkokra meg egy egy Illatgyertyát üvegben.. a világítást nem kapcsoltam fel így a fényt csak a sok sok apró kis lángocska nyujtotta. Halkan Elindítottam a Cd lejátszót És hallgattam a zenét.
A forró gőzölgő vízbe lépve teljesen átjárt a meleg és már nem éreztem, hogy olyan fagyos lenne a külvilág. Mikor hátra dőltem a kádban és hagytam ahogy a hab eltakarjon. egy percre behunytam a szemem. Dar odaát van a konyhában és Teát iszik épp itt nállam... Mosolyogtam magamban és élveztem a forró fürdőt. Ekkor valamit Megéreztem kinyitottam a szemem és láttam hogy Dar engem néz karjait a kád szélére helyezte és figyelt. Meglepődésemben szóhoz se jutottam csak annak örültem hogy a Hab eltakar engem. A gondolataim kiülhettek az arcomra mert mosolygott és megsimogatta az arcom, mire elakadt a lélegzetem is. Ekkor odahajolt és lágyan megcsókolt. Éreztem Ajkai milyen forróak, szinte égették a számat. a Szívem közben majd kiugrott a helyéről. Kezével a tarkómhoz nyúlt és elkezdte simogatni. Én is elkezdtem simogatni az arcát és a hab rajta maradt. Ekkor felállt és elkezdte levenni a ruháit majd rámnézve mosolygott hiszen én Zavaromban elfordultam.. éreztem ahogy ő is beszáll a kádba szembe velem és mikor ránéztem láttam ahogyan mosolygott. önkéntelenül is közelebb mentem hozzá hajamból csepegett a víz. A gyertyák fénye csak sejtetni engedték a testünk domborulatait. Felé hajoltam és most én csókoltam meg ugyanolyan lágyan mégis remegve. és ahogyan viszonozta a csókjaimat maga volt a mámor. Két kezével megfogta az arcom és közelebb húzott. Ez a mozdulat hatalmas sóhajt szakított ki belőlem. És behunyt szemmel kezdtem el simogatni őt ahol értem. éreztem a habot amely befedte a testét és lejjebb a forró vizet is, mégha az most szinte hideg volt hiszen a testünk most Mint a tűz úgy égett a vágytól és az érzelmektől. Folytattuk a Csókjainkat és belefeledkezdve mindenbe simogattuk egymást. Kezeivel a nyakam cirógatta egyre lejjebb, majd elkezdte az ajkaival követni az ujjai nyomát. Fejem hátravetettem érezve a csókjait ahogy a nedves bőrömet forró parázsá változtatja. Kezébe vette a mellem és a nyelvével játszadozni kezdett ott apró köröket rajzolva. Azt hittem ott helyben megfagy az idő. Magához ölelt így érezhettük egymás szívének ritmusát a forróságot mely elárasztott, úgy éreztem őt is. Ahogy ő az előbbi percekben én is elkezdtem őt csókolgatni.. a füle mögötti érzékeny bőrt apró csókokkal elárasztva, kezemmel simogattam a mellkasát elárasztva őt apró szikrázó kéjcsodákkal.
Közben a comjaimnál éreztem valamit de tovább folytattam a játékot és a nyakát csókolgatva ki nem hagyva egy apró foltot se kényeztettem őt.
Hallottam a sóhajait És éreztem hogy nem hagyja hidegen. Ekkor az állam alá nyúlt és feljebb húzta a fejem és megcsókolt. Légzése gyors volt, ahogyan nekem is. Halkan suttogta a szavakat...
- Menjünk át a szobába.. - suttogása érzéki volt és borzolgatta az érzékeimet. Kiszáltunk a vízből. Ekkor ő rámterített egy fürdőlepedőt és végigtörölte a testem. Érintése érzéki volt és közben elmaradhatatlanul Csókolgatta a szárazzá vált pontokat. Közben én is Elzedtem törölgetni a testét és simogattam őt. Gondolataim már régen tovatüntek csak azt hajtogattam magamban, hogy micsoda egy férfi! A Szobába érve folytatuk a játékunkat Egyszerüen simogatva a másikat. Felfedezve minden egyes pontot...
Az ágy hatalmas volt... hiszen összebújva egymásmellé feküdtünk. Cirógattuk a másikat egyre csak fokozva az érzelmeket és a vágyat. Szinte bolondulásig az őrület határáig kényeztettük a másikat... Élveztük hogy az ujjak és ajkak játéka milyen csodákra és Varázslatra képesek. bőrünk egymázhoz ért egész testünk lázban égett. Közben ujjai egy pillanatra sem álltak meg... Felfedezték a testem minden részét. Sóhajunk is fokozódott, de belőlem egy apró sikoly szabadult fel mikor ujjai belémhatoltak és Játékot üztek bennem..
A testem megremegett és követelte a folytatást. Agyam csak azt kiáltotta "Ne hagyd abba!" Mikor felém tornyosult az apró lehelletnyi fényben láthattam őt... minden egyes izmát mindenét. A lélegzetem elakadt hirtelen és Vágyakozva pillantottam rá. És ekkor minden gát átszakadt bennünk.. Dar teste és az enyém egyesült... És kéjes hangok közben a testem megfeszült mint egy Ősi íjj... kezével lefogta a kezem a fejem felett és csókokkal borított el.. közben éreztem ahogy bennem mozog.
Sóhajaink és apró hangjaink telítették be a lakást. Már megszünt az idő, a tér nem számított semmi sem, csak akkor és ott mi ketten. Közben a külvilág tovvább lépett és elkezdett esni hatalmas pelyhekben a hó. Lassan hófehérré változtatva a tájat.. de mi ebből nem érzékeltünk semmit. Mi csak egymásnak éltünk, léteztünk. És mikor az érzés a tetőfokára hágott Megfeszünt testünk megremegett és akkor éreztük mennyire értékesek ezek a pillanatok.. Akkor voltunk igazán egy test és lélek... lélegzetünk gyors volt és kusza.. Kapkodva a levegőt néztünk egymás szemébe. Homlokán láttam az apró cseppeket, Teste forró volt. Ahogy az én testem is remegett az izgalomtól. Még bennem volt.. Még egyként voltunk abban a pár percben. Behunytam a szemem és éreztem hogy ajkai a számat csókolják.. Apró csókokkal miközben még a levegőért kapkodott.. De ezek a csókok is édesek voltak. Ekkor mellémfeküdt és én Hozzá bújtam szorosan. Fejemet a vállára tettem és hallgattam ahogy veszi a levegőt. Erős karjai körbefonták a vállam. Minden olyan jó volt.
Lassan éreztem hogy elnehezül a szemem hát behunytam. Éreztem az arcomon egy forró ajkat .. Majd egy halk sóhajt hallottam. Még kinyitottam az egyik szemem és láttam ahogy Dar arcán mosoly ült de már ő is behunyta a szemét. Egymást átölelve Léptünk most át egy másik birodalomba.

Axhyon•  2013. november 9. 21:18

Világból világba

Csak nézem az órát és számolom a perceket.. Képzeletemnek egy ideje nem engedtem, hogy messze vigyen, de most úgy éreztem muszály. A mai nap is Csodálatos volt.. Egyszerű jó.. felhőtlen... és szabad. A kezem folyamatosan járt a billentyűzeten és néha elejtettem egy egy mosolyt is... a Szemeim előtt megjelentek a képek...

Hajnalodott..
Hűvös volt az idő, de ez minket most nem érdekelt..
Ahol mi voltunk ott volt a legforróbb. A pillanatok, a percek, az órák semmissé lettek.. Csak mi ketten voltunk és Egymáshoz bújva Aludtunk. Karjaim átölelték fejem a vállán nyugodott... Hallottam szuszogását... és ez megnyugtatott. Hallottam ahogy a szellő, halkan meglengeti a fűszálakat. Behunyt szemmel folytattam a világok közti utazást... Mámorító és egyben forró ölelésében.. Kezem feljebb csúszott és hozzáért a nyakához... hüvejkujjammal ártatlanul cirógattam őt.. de mikor jött egy apró hullám és átjárt az álom... Abbahagytam ... Akkor nem voltam már észnél.. Minden olyan homályos.. nem láttam semmit hiszen csukva volt a szemem... Ez a két világ közti létezés ... álom és Valóság közt...
Biztonságot nyújtott most hogy vele lehettem.. így visszazuhantam abba a feneketlen mélységbe ujra... még volt idő... Hiszen itt volt velem.

Katt katt katt A billentyűzetemen hallani a koppanásokat... Az ujjaim sebesen szántották ütemre.. mintha egy szívdobbanás lenne ahogy leírtam azt ami bennem él.. Bolondság.. Kitartás? .. Remény? Nem tudom .. Csak várom a dolgokat miközben lankadatlanul nézlek... A porcikáimban érezlek.. és leirhatatlan ... én sem tudnám leirni.. mit megtennék..
Várok... Addig csak ébren álmodom a valóságot...

Axhyon•  2013. október 14. 21:26

Ezzel elmondtam mindent

Hihetetlen mint egy kósza villám ott volt előttem és csak néztem a szemeit.. Azokat az érzéki vonásokat az édes arcot.. nem értettem hogy hogy eljött? hiszen Biztos voltam benne hogy nem fog.. És most előttem áll... Csak néz rám és elenged egy mosolyt.. én csak őt nézem hihetetlen módon... Boldog voltam.. a szívem is majd kiugrott a helyéről..

Igaz ezt mind csak képzelem.. mert ugysem jönne el.. pedig .. olyan varázslatos lehetne ez az egész... Elképzelem hogy rámir menjek ki az utcára... és akkor ott áll ő és mosolyog... És egyből tudtam látni akart... Abban a pillanatban biztosan megölelném és hozzábújnék... és azt suttognám: "hát eljöttél?" .. Hihetetlen lenne az a pillanat .. még talán ezzel is sokat képzelnék el.. pedig még képzelném tovább is az egészet hogy most nem olyan sután ölelne.. hanem simogatná a hátam... és simogatná a lelkem is.. kicsit eltolna magától de csak annyira hogy a szája az enyémet érinthesse... és megcsókolna lágyan... Finoman... megfoná az arcom és egyszerüen a mennyekben érezném magam...

Ujra elképzeltem ezt és ujra meg újra... és nem tudok leállni mert úgy vonz ez engem ... még erősebben mint egy mágnes.. és még mindíg nem jó szót használok... Mert ezt nem lehet egyszerüen leirni... így ha azt mondom Szeretlek! Azzal elmondtam mindent.