Ártalmas érzések

MaryAnn-Bee•  2014. október 23. 20:08

     Nem azt a kérdést tettem fel, a válasz mégis kielégítő volt. Bár az eredeti kérdésre nem válaszol, mégis elegendő információhoz jutottam belőle, hogy megfelelő következtetéseket vonjak le. Azt kell, hogy mondjam, nem vagyok elégedett, ami azt illeti, dühös vagyok. Rá vagyok dühös. Lehet, hogy magamra kéne, haragudjak, az is lehet, hogy egyáltalán nem kéne dühösnek lennem senkire. Én mégis úgy érzem, Ő a hibás. Csak Ő tehet róla. Ő tette meg az első lépést. Ő akarta az egészet. Ő volt az, aki teljesen felforgatta az életemet. Én nem kértem rá. Én nem akartam. Ő volt az, aki észrevett Engem. Pont Engem! Csak Ő tehet mindenről!!!

    Érzem, ahogy a gyűlölet feltorlódik bennem és körbeveszi a szívemet. Ez az érzés rossz, keserű, de nem akarok ellen állni neki. Egyé akarok válni vele. Én akarok lenni a Düh. Ki akarok törni, mint a vulkán, elpusztítani mindent, ami az utamba kerül, csak hogy a végén teljesen kihűljek, és békésen pihenhessek tovább. Ha csak egy pillanatra is, de megnyugodhassak, mielőtt megint elkezdi valaki melegíteni valaki a haragot.
    A lány érezte, ahogy a szín tiszta düh betör a szívébe, és azt is teljesen besötétíti. Hirtelen Rá nézett. Féktelen és vérfagyasztó pillantás volt ez. Fél lépést tett előre és ezzel kartávolságnyira csökkentette a távot kettejük között. Meglendítette a kezét és a pofon hatalmas csattanással érte a fiú arcát. Mindez kevesebb, mint fél perc alatt történt. A fiúnak még a lépést sem volt ideje felfogni, mikor a lány keze már rég lehullott róla.
    A lányt már nem fojtogatta a düh. Teljesen kiürült belőle. De a kirobbanó harag valamit magával vitt. A lány nem tudta mi volt az, de ennek a valaminek a hiánya nem engedte, hogy abbahagyja a sírást. Már nagyon régóta csak ült a szobája sarkában átfogva a térdeit és zokogott. Szüntelenül zokogott és maga sem tudta miért. Mert bár a pofont ő adta, mégis úgy érezte, mintha őt ütötték volna meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MaryAnn-Bee2014. október 27. 11:34

@skary Mindegyik? Nem biztos. :)

skary2014. október 24. 05:44

ilyenezanőilélek :)