hova-hová

kicsisara•  2017. január 18. 09:16

hova és hová tettem a dolgaimat, a keresd azt amit nem tudod hová tettél, az agyamra megy. vagy az agyhelyemre nem tudom, de azt igen, hogy már nagyon unom ezt a fajta keresést. mindennapra akad ilyenfajta meló, mert nem tudom, hogy mikor mit és mikor hova is teszek. volt rá már példa, hogy a napszemüvegemet kerestem és na ná hogy nem találtam a dobozában mert a fejemen volt.

mondanám hogy ez korral jár, de ez nem lenne igaz,

jaj de szeretem amikor végre meg van az amit kerestem, és amikor rájövök arra is hogy nem vagyok ezzel egyedül.


sokszor a legnagyobb ellenségem önmagamnak én vagyok, amikor eltökélten harcolok önmagammal, most még csendesen szidom magam, de mi lesz amikor elkezdek hangosan magammal beszélgetni? amikor már nézem hol vagyok, 

amikor autóban ülve, kihangositon keresztül beszélgetek s persze senki nincs velem az autóban a piros lámpánál hülyének néznek mert azt hiszik hogy magamban beszélek, nevetésbe törnek ki amikor mérges fejjel kiabálok.. amúgy tényleg vicces..

vagy amikor a gps veszekszem mert az éles kanyar nálam éles kanyart jelent és nem sávváltást..

de a legjobb amikor énekelsz a kocsiban és ütemre vered a kormányt és beleéled magad az egészbe és amikor át nézel a másik autóba és azt látod hogy tátott szájjal néznek, te meg beleröhögsz a fapofájukba, és nem azért mert gonosz vagy, hanem mert jól érzed magad. 


és amikor megállít a rendőr mert ép ellenőrzést tartanak és nem találom a papírjaimat a táskámban, mert mindegyiket betettem a kesztyűtartóban, és látom az örömöt az arcukon, de hamar le is konyul a mosoly amikor mégis csak oda adom neki, vagy amikor ki kell szállnom az autóból és egy kicsit megtántorgok a sok üléstől egyből a pofámba tolják a szondát, mert azt hiszik, hogy ittam, de amikor nem mutat semmit sem ledöbbennek, hogy itt nincs semmi.. de újra meg kell fújnom mert nem hiszik el, hogy nincs jelzés.. ekkor elő jön belőlem a kisördög és mondom nekik ide az összessel, mert  biztos, hogy a műszer nálam elromlott, ekkor mondják hogy további jó utat.


tehát a hova és hová tettem a dolgaimat sokszor sok bajt tudnak okozni!












Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2017. január 21. 10:03

@skary:

ez a lényeg :)

skary2017. január 18. 12:20

jóvanakkóó :)