Panaszlevél a fogyasztóvédelemnek

Nevadett•  2015. július 27. 13:46


Tisztelt Illetékes! Ebben a folyamodványban folyamodok folyó hó 6-án történt ügy ügyében Önökhöz, hogy tegyenek igazságot!

Károly fiamnak akartam sílécet vásárolni a …… bevásárlóközpont üzletében. Károly kitűnő focista, virtuóz hegedül, úgy lovagol, mint hét vezér együtt, de síelni nem tud. Azt nem, mert ez idáig nem volt pénzünk eljutni egy síparadicsomba sem.  Károlyka a vasúti felüljáró oldalának kis lejtőjén szokott szánkózni  télen-nyáron. Az őt csúszkálásában zavaró kökénybokrokat eltávolíttattam, de bepereltek a nyomorult Zöldek, mert állítólag valami védett rekettyés volt, ahol Európában egyedülálló módon fészket rakott valamilyen speciális sün. De a pert megnyertük, mert még döglött sünt sem találtak a helyszínen, és érzem, most is nyerni fogunk, mert a mi oldalunkon az igazság.

Elhárult tehát az akadály Károlyom ródlijának útjából, és úgy éreztük, eljött az idő, hogy sílécet csatoljon tömzsi kis lábaira, és úgy hódítsa meg az abonyi úti felüljáró lépcsőjét, és meredek lankáit. A konyhapénzből összespóroltam a lécre szükséges összeget, és kézen fogva Károlykám kis kezeit, felkerestük az  üzletet. Mélyen felháborítanak az ott történtek, remeg kezemben a toll a felindulástól. Vásárlási szándékomat közöltem az eladókkal, akik megdöbbenéssel vegyes sajnálkozó pillantást vetettek rám. Már ez nagyon sértő volt. Mikor láttam, hogy nem hajlandóak segíteni, és csak állnak ott, és rám merednek, Károlykával a nyomomban magam indultam a síléc keresésére. És rátaláltam. Károlyka hangos örvendezéssel fejezte ki tetszését- szép lécek voltak, ezüst színűek. És bár kissé nagynak tűntek, azért szerettük volna Károly lábán látni. De nem sikerült felcsatolnunk. Mikor segítségért fordultam az eladókhoz, az a szörnyű látvány tárult  a szemem elé, hogy egyikük zokogva röhögve a pultot csapkodja, a másik ugyanazzal a gutaütött tekintettek bámul, mint mikor megszólítottam. Nem bírtam tovább. Felháborodottan kiviharzottam az üzletből  pityergő Károlyommal. Nagyon akarta azokat a léceket.

És most kérem, tegyenek igazságot! Kártérítést követelek az elszenvedett megaláztatásért! Ez lehet pénzbeli, vagy lécbeli természetű fájdalomdíj, illetve követelem a személyzet azonnali elbocsátását!

 

Maradok tisztelettel az igazság sikerében bízva:

 

Gácsérné Vadlib Anna

 

 

Gácsérné Vadlib Anna Úrhölgynek

 

Tisztelt Asszonyom!

 

Utánajártunk folyó hó ……-án kelt panaszának, és folyó hó ……..-án kivizsgáltuk az esetet. A jegyzőkönyv szerint Ön fent megjelölt időpontban kiskorú Gácsér Károly kíséretében sílécvásárlási céllal kereste fel a ….. áruház háztartáscikk, -és vegyi áru osztályát. Az Ön által említett alkalmazottak elismerték, hogy idézem: „zokogva röhögtek”, „most sem tennének másképp”.  Elbocsátási kérelmét a kivizsgálás után nem tartjuk indokoltnak, de az üzletvezető kárpótlásul felajánlott az Ön részére, az Önök által kiválasztott kettő darab „Silver”-tipusú vasalódeszkát, melyet az üzletben bármikor átvehetnek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Zerge2016. február 12. 21:23

:)))))))))

skary2015. július 28. 05:35

:)

tiborcazigaz2015. július 27. 15:20

Követelem a válaszlevél írójának
azonnali elbocsátását.

Mikijozsa2015. július 27. 15:01

hát elkellene néhány hasonló panaszírat de nem sok értelme lenne elküldeni :)

G.Gabi2015. július 27. 14:23

Elképzeltem a leírtakat...... Nos, nekem is elnézést kell kérnem Vadlibasszonytól, mert hasonló reakciót váltott ki belőlem, mint az eladókból. :)))))))))))))
(Most a fiaimat nyugtatom, hogy semmi bajom, nem zakkantam meg) :))))))
Remek írás!

Molnar-Jolan2015. július 27. 14:08

És még egy "előnyös" jellegzetessége van a vasalódeckának, éppen az a tíz centi hiányzik a hosszából, ami a lepedők kettéhajtott szélessége. Így aztán oda vissza kell igazgatni keresztirányban is. Ezt a sajátságos vasalási technikát egyszer fölvették videóra fölgyorsítva, hát eléggé muris volt.

Nevadett2015. július 27. 14:03

;) ugye? Szegény Vadlibasszonyt mégis kiröhögték...Jellemzzőőő. :)

Molnar-Jolan2015. július 27. 14:00

Ebből is látszik, mennyire keskenyek a vasalódeszkák!!!! :DDD
Már régen fontolgattam, hogy annak a fejére kéne rásózni vele, aki ilyeneket tervez. A tévedés jogos, egyedül síelésre valók. :)