Elvis él

voodoo•  2020. január 26. 11:14  •  olvasva: 200

Tegnap este Elvis estet tartottunk. Kicsit megkésve ünnepeltük meg a születésnapját (január 8.), de legalább idén nem felejtettük el teljesen. Minderről eszembe jutott egy régebbi bejegyzésem az egyik versem alatt a témáról. Külön aktualítást ad ehhez, hogy Harry és Meghan épp lelépni készül a királyi családból... Miután elolvassátok ezt az eszmefuttatást, rögtön világossá válik, hogy hová is tartanak (és kihez...) Kanada? Ááá, dehogy... csak a hiéna-média megtévesztésére szolgál az egész...Szóval... miután William és Harry (Henry) királyfiak 2014-ben ellátogattak Graceland-be

https://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/prince-william-prince-harry-visit-elvis-graceland-pictures-201425/ 

mindenki megvilágosodott, aki addig nem értette az összefüggéseket. És ezek persze úgy kezdődnek, hogy Elvis természetesen él, és ő a Király, akkor a 2 herceg... Na, leesett már?? :))  Persze 2014-ben Graceland-ben hiába keresték a Királyt, mert 1977-ben, állítólagos halála után Angliába költözött és azóta járja a vidéket Északról Délig és vissza.... Bizonyíték kell? Dundee mondjuk éppen Skócia, de biztos kíváncsi volt LochNessy-re is... 

https://www.thesun.co.uk/news/4860043/elvis-ghost-dundee-grandad-roof-chimney/ 

Szerintem elment William, és Harry esküvőjére is. Érdekesség kedvéért 1977-ben Diana 16 éves volt, akkor találkozott először Charles-szal, de Elvis-be volt szerelmes... :)) Priscilla 1973-ban lelépett, szabad volt, mint a madár. A klónja (valami munkanélküli hollywood-i színész) eljátszotta, hogy meghízott, beteg lett és furcsa körülmények között meghalt, de a Király csak nevetett ezen a szemfényvesztésen, és még ma is a ködös Albionban, a már nem szomjas törzsvendégeknek énekli a péntek esti karaoke esteken, hogy        https://www.youtube.com/watch?v=vGJTaP6anOU

Miután jól kisírják magukat, hazaballagnak odabújni az asszonyhoz, aki nem érti mit kevernek a sörbe az éppen 300 éve megszakítás nélkül üzemelő   Büszke Kakasban... péntek esténként... :))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Rozella2020. január 26. 15:02

@voodoo: :) köszönöm itt is, most is :) és látod, az aranyhal még mindig él... pl. kívánhatnánk azt is, hogy Elvist hozza vissza, és persze védje meg...:)

voodoo2020. január 26. 12:57

@Rozella: Azon gondolkozom, a mai tizenévesek felfogják-e egyáltalán, hogy az rnb, rap, techno, stb sztárocskák korában egy Elvis kaliberű pali mire vihette volna... Egyébként van az az élethelyzet, amikor a sztárok szívesen váltanának átlag üzemmódba, persze ez sem olyan egyszerű. A tanúvédelem viszont nem ad mérlegelési lehetőséget: ha maradsz, véged... Örültem, hogy itt voltál, végülis anno miattad írtam Elvisről, az aranyhalakról, szirénekről stb.

Rozella2020. január 26. 12:30

Na igen, a legendák köztünk "élnek."..:) Ma is vannak Elvis-hasonmás találkozók, versenyek, és árverések, és zarándokhelyek... ahogy Lennon és más híres énekesek, zenészek esetében is, de amíg Lennon halála bizonyítottan sokak által igazolható, szomorú tény volt, Elvis halálához néhány orvos szavahihetősége nyilván nem volt milliók számára elég... A gyászhoz először a bizonyosság kell, a minden kétséget kizáró kimondás, vagyis az elfogadás, és csak azután lehet szó a feldolgozás, az elengedés lassú folyamatáról. Az én véleményem az, hogy Elvis inkább meghalt volna, mintsem egy rejtőzködő átlagpolgár életét élje álnéven, zenélés, éneklés és közönség nélkül... :) Ő Király, és az is marad! :)

voodoo2020. január 26. 11:59

Csak még egy megjegyzés... az egyik legerterjedtebb vélemény, hogy Elvis a tanúvédelmi programba menekült a maffia elől... Nehéz elképzelni őt egy kisvárosi benzinkúton üzemanyagot árulni, vagy egy farmon kertészkedni, de ez egy ideig úgysem derül ki.... :))

https://time.com/4897819/elvis-presley-alive-conspiracy-theories/