MEK 8

csp01•  2018. június 27. 14:55

MINDEN ESEMÉNY KAPCSÁN... 8
-Senki, egyikünk sem tud nem megfelelő hozzáállással cselekedni, pl. így, hogy: ... büntetlenül. Sehogy, semmiképp, soha.
Ha valaki ezt teszi, egyrészt ezzel magának is árt, továbbá büntetést kap érte, azt, hogy: ... Az esetlegesen okozott rosszat pedig helyre kell hoznia.
Mindez elkerülhetetlen.
Két lehetőség van:
vagy megfelelő hozzáállással cselekszünk, pl. nem így, hogy: ..., hanem úgy, hogy: ..., ezzel magunknak is jót teszünk +jutalmat kapunk érte, azt, hogy: ...
vagy nem megfelelő hozzáállással cselekszünk, pl. így, hogy: ..., nem úgy, hogy: ..., ezzel magunknak is rosszat teszünk és büntetést kapunk érte, azt, hogy: ... Az okozott rosszat pedig kénytelenek vagyunk helyrehozni.
E két lehetőség van. Ha egyik sem tetszik, valamelyik akkor is lesz. Csak rajtunk áll, melyik.
Ha valaki azt szeretné: nem megfelelő hozzáállással cselekedni, következmények nélkül-hiába szeretné, ez lehetetlen.
-Azt mondja, azt mondod: nem tudta(d), hogy ennek ilyen következményei lesznek? Kérdőre vonás, büntetés, visszacsináltatás. Ha tudta(d) volna, nem tette(d) volna meg.
Ha így van, az sem mentség, részben sem.
Nem azért nem kell(ene) így cselekedni, hogy ne legyen számonkérés, büntetés, stb. Hogy ne kelljen jóvátenni. Hanem azért, mert ez nem megfelelő, mert: ..., helyette az a megfelelő, hogy: ..., azért, mert: ... Mindezt tudta(d), vagy ha nem, önhibából nem. Ugyanígy el lehet és el kell ítélni, ugyanígy el van/vagy ítélve, mintha a következményeket előre tudta(d) volna és mindennek ellenére mégis így cselekedtél volna. A büntetlenségünk hite bűnösségünket nem érinti.
- Az, hogy: ..., nem megfelelő, mert: ... Helyette az a megfelelő, hogy: .., azért ez, mert: ... Nem megfelelően akarni senkinek nincs joga. Bűnös lettél és vagy: ... lettél és vagy. Magadnak is ártottál és ártasz.
Így van hiszen: ...
bánd meg, Bánd meg, Bánd Meg, BÁND MEG!!!
tedd jóvá, Tedd jóvá, Tedd Jóvá, TEDD JÓVÁ!!!
Mindenki nevében:
"A bűnös nevében: "Megbántam. Jóvá akarom tenni. Jóvá kell tennem. Az, hogy: ..., nem megfelelő, mert: ... Helyette az a megfelelő, hogy: .., azért ez, mert: ... Nem megfelelően akarni senkinek nincs joga. Bűnös lettem és vagyok: ... lettem és vagyok. Magamnak is ártottam és ártok.
Így van hiszen: ...
Újból nem teszem meg. Most nem tenném. Innentől fogva helyesen fogok cselekedni, mindig, mindenben.
és: az I-től a IX-ig, amelyek kellenek, mind szükség szerint.
Mindenki mindenben mindig cselekedjék megfelelően. Ha nem, járjon úgy mint én. "
és jóváteszi ... .+, többé nem cselekszik helytelenül ... .+, bűnössége megszűnik ... .+ , ellentétére vált ... .+, "
-"A bűnös nevében: "Megbántam. Jóvá akarom tenni. Jóvá kell tennem. Az, hogy: ..., nem megfelelő, mert: ... Helyette az a megfelelő, hogy: .., azért ez, mert: ... Nem megfelelően akarni senkinek nincs joga. Bűnös lettem és vagyok: ... lettem és vagyok. Magamnak is ártottam és ártok.
Így van hiszen: ...
Újból nem teszem meg. Most nem tenném. Innentől fogva helyesen fogok cselekedni, mindig, mindenben.
és: az I-től a IX-ig, amelyek kellenek, mind szükség szerint.
Mindenki mindenben mindig cselekedjék megfelelően. Ha nem, járjon úgy mint én. "
és jóváteszi ... .+, többé nem cselekszik helytelenül ... .+, bűnössége megszűnik ... .+ , ellentétére vált ... .+, "
-Nem is akarja, nem is teszi soha azt, hogy: ... ... .+,
"Az, hogy: .. nem megfelelő, hiszen: ..., helyette az kell, hogy: ... Előbbit nem teszem, egyértelműen az utóbbit. Előbbihez nincs jogom, utóbbi kötelességem. Utóbbi saját érdekem is.
Mindenki nevében: én a helyeset választom, akarom, hirdetem, érvényesítem,képviselem, terjesztem, cselekszem, biztosítom, stb. A jót, jó okból, jó célból, jó módon, jó eszközzel stb.
Ígérem, fogadom, esküszöm."
és helyesen cselekszik ... .+,
-Minden van ezen büntetés ellentétének céljával és/vagy lehetőségével, de végül mégis minden ezt a büntetést eredményezi ... .+,
-Mindenki nevében: "Ezen büntetéssel együtt/helyette/miatta/előtte/stb. legyen minden szükséges mindennél. Ha kell, ennek érdekében ne legyen ez a büntetés, sőt." minden szükséges mindennél ... .+, és ez a büntetés is ... .+,
-A büntetésnél: I-től IX-ig, amelyek kellenek, mind szükség szerint ... .+,
A büntetés (meg)van, megtörtént.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!