MEK 12

csp01•  2018. június 27. 15:06

MINDEN ESEMÉNY KAPCSÁN... 12
Az igazság 1
Mindenféle és minden és mindegyik és minden egyes ilyen és/vagy olyan hozzáállás, szándék, akarat-illetve cselekedet.
Mindenféle és mindegyik, bármilyen és bármelyik. Mindennél és bárminél, ennél, annál, mindennel és bármivel, ezzel, azzal, minden által és bármi által, ez által, az által.
Mindenféle és mindegyik, bármilyen és bármelyik okból, célból, eszközzel, módon, helyen, időben, előzménnyel, eredménnyel, mértékben stb., stb.
Mindenféle és mindegyik, bármilyen és bármelyik, ami:
-volt,
-van,
-lesz,
-sosincs, mert: ..., de lehetne
-sosincs, mert: ... és nem is lehet, mert: ..., nem is lehetne, mert: ...
Minden, a világ, az erkölcs stb. nevében: mindig és mindenütt, akármikor és akárhol a követkeők, megállapítva, kimondva, megtéve stb.:
Az, van, hogy: ... X. Y. azt akarja/azt akarod, hogy: ...
mindebből az lesz, hogy: ...
Ez
1. nem megfelelő, mert: ... az volna a megfelelő, hogy ... azért ez, mert ...
Vele kapcsolatban: az I.-től a IX.-ig közül, amelyek kellenek, szükség szerint mindegyik ... .+, és az A, B, C közül szintén
2. megfelelő, mert: ... az volna a nem megfelelő, hogy: ..., azért ez, mert: ...
Vele kapcsolatban: az I.-től a IX.-ig közül, amelyek kellenek, szükség szerint mindegyik ... .+, és az A, B, C közül szintén
Nem megfelelő tett esetén:
-X. Y. ezért felelős/felelős vagy mert: -tudja, tudta/tudod, tudtad, hogy helytelen -nem tudja, nem tudta, nem tudod, nem tudtad, ám önhibából nem, tudhattad volna, mert: ...
-egyebek ... .+, ... .+, stb.
-X.Y. ezért nem felelős/nem vagy felelős, mert: -nem tudja, nem tudta, nem tudod, nem tudtad, hogy helytelen és nem saját hibából nem -egyebek ... .+, ... .+, stb.
Igazság téve.
Mindez mindenféle, minden, mindegyik, minden egyes cselekvésnél, a megfelelő formában, van, megvan, történik, megtörténik, működik, megnyilvánul, kifejeződik, kifejeztetik, megjelenik, megjeleníttetik, megjelenítődik, megvalósul, megvalósíttatik, érvényes, jelen van, hat, stb. Mindegyiknél külön-külön:
... . +, ... .+, ... .+, ... .+, stb., stb.
Az összesnél ... . +, az ilyeneknél ... .+, az olyanoknál ... .+, ennél ... .+, annál ... .+,

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!