Ismeretlen emberek +

csp01•  2018. június 28. 13:17

Az Ismeretlen emberekhez tartozik a Határozat a magzatgyilkosságról (ez az Ismeretlen emberek végén) és az alábbi szöveg, ami terjedelmi okból külön bejegyzés:
"Az összes magzatgyilkosság ügyében:

akárhol, akármikor, akárhogyan stb, volt, van, lesz-kivéve, amelyek a terhességnek az anyára nézve életveszélyes volta miatt történtek, történnek, fognak történni.
X-az áldozat Y-a szülő(mint felbujtó) Z-a nőgyógyász,asszisztensei, stb.(mint tettesek) Q-bárki, aki a magzatgyilkosságot bármilyen formában elősegítette, elősegíti, elő fogja segíteni (ha volt, ha van, ha lesz ilyen-mint bűnsegéd)

I. Y szándékos emberölést követ, előre megfontolt szándékkal, egy nagyon-nagyon kiskorú személy sérelmére, X sérelmére mint felbujtó. Ezért 1. arra ítélve, hogy:... (amire kell, amit érdemel), az ítélet VÉGREHAJTVA vagy 2. felmentve, mert:...
Z szándékos emberölést követ el, előre megfontolt szándékkal, egy nagyon-nagyon kiskorú személy sérelmére, X sérelmére mint tettes. Ezért 1. arra ítélve, hogy:... (amire kell, amit érdemel), az ítélet VÉGREHAJTVA vagy 2. felmentve, mert:...
Q szándékos emberölést követ el, előre megfontolt szándékkal, egy nagyon-nagyon kiskorú személy sérelmére, X sérelmére mint bűnsegéd. Ezért 1. arra ítélve, hogy:... (amire kell, amit érdemel), az ítélet VÉGREHAJTVA vagy 2. felmentve, mert:...
(elítélve vagy felmentve-minden esetben a megfelelő változat az érvényes).
II. X meghal nagyon kicsi korában. Ha élne eddig-addig, tudna történni vele-általa ez-az.
Minderre szükség is volna és X-nek mindehhez joga is van, volna.
Nem így történik.
Létrejönni és meghalni szinte azonnal-vagy élni eddig-addig, akár késő öregkorig: nagyon nem ugyanaz és nagyon nem mindegy.
X-nek ezt a túl korai halálát ellensúlyozza az, hogy:... , EZ MEGTÖRTÉNIK.
III. X-et azért gyilkoltatja meg Y, mert nem tudja és /vagy nem akarja vállalni a felnevelését, egészen pontosan azért, mert:...
Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM is szabad, NEM is volna szabad, X életét kioltani.
Y lemondhatna X-ről, szülői jogáról, nem kellene vállalnia, ha valamiért, akármiért nem alkalmas.
Senki sem köteles gyereket csinálni.
Senki sem köteles gyereket vállalni.
Azonban ennek NEM az a módja, hogy a másik embert, X-et elpusztítják.
Nem az a módja, hogy megcsinálják X-et, aztán,ha nem kell, megsemmisítik, mint ahogy kidobunk egy fölöslegesen megvásárolt holmit.
Ez senkinek nem áll jogában,Y-nak sem.
X nem Y tulajdona.
Az ember nem szülei tulajdona.
Az ember nem tehet a gyerekével bármit tetszése szerint.Az emberrel nem tehet a szülője bármit tetszése szerint.
Y nem tehet bármit X-szel tetszése szerint.
Azért jövünk létre, azért vagyunk,hogy éljünk, felnőjünk és tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljünk ezt-azt. Ezért vagyunk mind. X is.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk van akkor is, ha szüleink nem akarnak/nem tudnak vállalni.
X is azért jön létre, azért van, hogy éljen, felnőjön és tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez X-nek joga van, akkor is, ha a szülei nem tudják/nem akarják vállalni.
VAGY: X-et azért gyilkoltatja meg Y, mert X-nek súlyos fejlődési rendellenessége, betegsége van, az, hogy:...
Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM szabad, NEM is volna szabad X életét kioltani.
X-nek akkor is joga van az élethez.
Azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, felnőjünk és tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljünk ezt-azt. Ezért vagyunk mind, X is.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk van, akkor is, ha ilyen-olyan fejlődési rendellenességünk, betegségünk van.
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, hogy felnőjön, és tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez X-nek joga van, akkor is, ha ez a fejlődési rendellenessége, betegsége van, hogy:...
VAGY: X-et azért gyilkolják meg, mert erőszak eredménye. Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM is szabad, NEM is volna szabad X életét kioltani.
X-nek joga van az élethez, fogantatása körülményeitől függetlenül. Az, hogy erőszakból lett, nem az ő szégyene, nem az ő felelőssége. E szempontból X épp olyan, mint a "normális körülmények közt" fogant emberek.
Azért jövünk létre, azért vagyunk, hogy éljünk, hogy felnőjünk, hogy tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljünk ezt-azt. Ezért vagyunk mind, X is.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk van, akkor is, ha erőszakból származunk.
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, felnőjön és tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt -azt
Minderre szükség van és mindehhez X-nek joga van, akkor is, ha erőszakból származik.
VAGY: X-et azért gyilkolják meg, mert vérfertőzés eredménye. Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM is szabad, NEM is volna szabad X életét kioltani.
X-nek joga van az élethez, fogantatása körülményeitől függetlenül. Az, hogy vérfertőzés eredménye, nem az ő szégyene, nem az ő felelőssége. E szempontból X épp olyan mint a " normális körülmények közt" fogant emberek.
Azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, hogy felnőjünk, hogy tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljük ezt-azt. Ezért vagyunk mind, X is.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk van, akkor is, ha vérfertőzésből származunk.
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, felnőjön és tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez X-nek joga van, akkor is, ha vérfertőzésből származik.
VAGY: egyéb 1: X-et azért gyilkolják meg,mert:... Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM is szabad, NEM is volna szabad X életét kioltani.
Azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, hogy felnőjünk, hogy tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, átéljük ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk is van akkor is ha:...
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, hogy felnőjön, hogy tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez joga van akkor is, ha :...
egyéb 2: X-et azért gyilkolják meg, mert:... Ezért NEM kell, NEM kellene, NEM is szabad, NEM is volna szabad X életét kioltani.
Azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, hogy felnőjünk, hogy tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljünk ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez jogunk is van, akkor is ha :...
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, hogy felnőjön, hogy tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Minderre szükség van és mindehhez joga is van akkor is, ha :...
IV. Az, hogy X nincs megszületve, vagyis az anyja testén belül van, NEM jelenti azt, hogy meg szabad semmisíteni. Mindannyian a fogantatásunkkor leszünk, jövünk létre, ilyen értelemben akkor a fogantatásunkkor SZÜLETÜNK MEG. A megszületésnél csupán annyi történik, hogy elválunk az anyánk testétől. Ugyanúgy vagyunk és ugyanolyan jogaink vannak már az anyaméhben is ,mintha már azon kívül volnánk.
X is a fogantatásakor lesz, jön létre, ilyen értelemben akkor SZÜLETIK MEG. A megszületésnél csupán annyi történNE, hogy elválNA az anyja testétől.Ugyanúgy van és ugyanolyan jogai vannak már az anyaméhben is mintha (már) azon kívül lenne.
V. Ez ugyanúgy, pontosan ugyanúgy és ugyanolyan, pontosan ugyanolyan gyilkosság, mintha X-et újszülöttként pusztítanák el.
VI. Az,hogy X nem születik meg, vagyis nem kerül ki az anyja testéből,nem jelenti azt, hogy nem nincs.
Éppúgy létrejön, létezik, megsemmisül, mint mindnyájan, mint mindenki más, mint akárki más, mint Y, mint Z, mint Q-csak éppen nagyon-nagyon kicsi korában hal meg. A legeslegrövidebb élet is hosszabb mint a semmi.
X bizonyos szempontból,élethossztól függetlenül ugyanúgy van és ugyanaz és ugyanolyan, pontosan ugyanúgy, pontosan ugyanaz, pontosan ugyanolyan, mintha elérné az emberi élet felső határát, mint azok, akik elérik az emberi élet felső határát.Teljes értékű ember. Az emberiség teljes jogú tagja.
VII. Ha X megölése legális: az államnak kötelessége lenne biztosítani X jogait. Hogy X is élhessen, felnőhessen, tehesse, megtehesse ezt-azt, hogy lehessen vele ez-az, hogy átélhesse ezt-azt. Az állam nem teljesíti X -szel szembeni kötelességét, helyette megengedi, hogy X-et meggyilkolják, azaz legalapvetőbb jogait megsértsék.
VIII. Ha Y nem védekezik, amikor X-szel teherbe esik vagy amikor X-et megnemzi: felelősségteljes embertől elvárható, elvárandó és el van várva, hogy védekezik, ha nem szaporodás céljából szeretkezik. Biztos módszer nincs?- a leggyöngébb módszert is érdemes használni.
Y tudja, tudhatja, tudnia kell, hogy védekezés nélkül mi történhet, a terhességet nem akarja, mindezek ellenére nem használ semmiféle fogamzásgátló módszert eszközt.
Ez felelőtlen játszadozás az emberi élettel.
Y ezért 1.arra ítélve, hogy:... (amire kell,amit érdemel), az ítélet VÉGREHAJTVA vagy 2. felmentve, mert:... (1. vagy 2.-minden esetben a megfelelő érvényes.
IX. Y védekezése:"..." Z védekezése:"..." Q védekezése:"..."
Enyhítő körülmények Súlyosító körülmények
Y-nál: ...,... Y-nál: ...,....
Z-nél: ...,... Z-nél: ...,...
Q-nál: ...,... Q-nál: ...,...
Minden, amit X mond(hat)na: "...,..."
Y-nak :" ...,..." Z-nek"...,..." Q-nak: "...,..."
X. Ha szerinted ez helyes, a leghelyesebb, X-nek is, mi lenne helytelen, a leghelytelenebb, X-nek is?
Válaszolják, amiket válaszolnának:
Y:"..." Z:"..." Q:"..."
Mit szólsz ahhoz, hogy X-nek jogai vannak?
Y:"..." Z:"..." Q: "..."
Mit szólsz ahhoz, hogy azért mert : ...,nem kellene, nem kellett volna X-et elpusztítani, helyette az kellene, az kellett volna, hogy:...?
Y:"..." Z:"..." Q:"..."
Mit szólsz ahhoz, hogy ez gyilkosság, mint egy csecsemő vagy mint egy felnőtt ember megölése?
Y:"..." Z:"..." Q:"...."
Mit szólsz ahhoz, hogy az ember, X, te is már az anyaméhben is létezik, létezel, jogai, jogaid vannak, a születésnél csak annyi történik, hogy kikerül, kikerülsz az anyaméhből?
Y:"..." Z:".." Q:"..."
Mit csinálnál, ha ez újrakezdődne? Most is ezt tennéd?
Y:"..." Z:".." Q:"..."
Mit csinálnál, ha X-et nem tudnád megölni, sehogyan sem?
Y:"..." Z."..." Q:"..."
Mit mondasz,mondanál X-nek?
Y:"..." Z:"..." Q:"..."
Mit kívánnál magadnak X helyében? Azt,hogy vetessenek el, vagy azt, hogy élj, élhess?
Y:"..." Z:"..." Q:"..."
egyéb kérdések: 1. ...? Y:"..." Z:"..." Q."..."
2. ...? Y:"..." Z:"..." Q:"..." stb.
XI. Ha Y felelős X megöléséért: büntetése az is, hogy ezzel barbár gyilkossá válik, azzá teszi magát. Lehet, hogy őt ez nem zavarja, lehet, hogy soha senki nem veszi észre, nem mondja ki, de az és ez neki büntetés.
Továbbá: ha nem öletné meg X-et, X ezáltal élne, élhetne eddig-addig, azzal Y is nyerne.
Lehetne, lenne egy felnőtt gyereke, akár unokái, dédunokái stb. is. Biológiai léte sokkal nagyobb volna. Ehhez nem kellene X-et vállalnia, ez így lenne, ha X-et bárki más nevelné fel.
Ha Z felelős X megöléséért: büntetése az is, hogy ezzel barbár gyilkossá válik, azzá teszi magát. Lehet, hogy őt ez nem zavarja, lehet,hogy soha senki nem veszi észre, nem mondja ki, de az és ez neki büntetés.
Továbbá: ha nem megölné X-et, hanem megpróbálná megmenteni, pl. Y-t lebeszélni X meggyilkoltatásának szándékáról és esetlegesen ez sikerülne: így X élne eddig-addig, az az ő, Z érdeme is lenne, azzal ő is nyerne.
Valamint az orvosi szakma szégyene: az lenne a kötelessége, hogy embereket a világra segítsen, nem az, hogy elpusztítson. Az orvosi esküvel ellentétesen cselekszik, nem méltó arra, hogy orvosnak nevezzék. Ez is büntetése, még ha nem is veszi észre, nem is mondja ki soha és senki,még ha őt nem is zavarja.
Ha Q felelős X megöléséért: büntetése az is, hogy ezzel barbár gyilkossá válik, azzá teszi magát. Lehet,hogy őt ez nem zavarja, lehet,hogy soha senki nem veszi észre, nem mondja ki, de az és ez neki büntetés.
Ezen kívül: ha nem X megölésében, hanem megmentésében segítene és ezáltal X megmenekülne, élne eddig-addig, az az ő, Q érdeme is lenne, azzal ő is nyerne.

Egyebek:... , ... , ..., ..., stb.
Mindez az MINDEN EGYES magzatgyilkosságnál egy"példányban". KIVÉVE amelyeket az anya veszélyeztetett terhessége indokol!
X,Y,Z,Q,-minden egyes esetben kicserélve a megfelelő nevekre.
Ajánlva, küldve, címezve minden embernek, X-nek, Y-nak, Z-nek, Q-nak, az X-eknek, az Y-oknak, a Z-knek, a Q-knak, a magzatgyilkosság ellenzőinek és támogatóinak.

+ Az összes olyan magzatgyilkosság, amit azért történik, történt, történik, fog történni, mert a terhesség az anyára nézve életveszélyes. Az összes, akárhol, akármikor, akárhogyan stb. volt, van, lesz.
X-a magzatkorú ember, Y-az anya, Z-a nőgyógyász, az asszisztensei, Q-aki mindezt elősegíti Y, Z, Q, itt természetesen nem nevezhető és nem nevezendő felbujtónak, tettesnek, bűnsegédnek.
X életének ezen kioltása jogos. A terhesség Y-ra nézve életveszélyes, X-et fel kell áldozni Y érdekében. Z ezt köteles megtenni. Q ezt köteles elősegíteni.
Természetesen X-nek is vannak jogai, joga van az élethez, de ebben a helyzetben sajnos fel kell áldozni őt.
Mindannyian azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, felnőjünk és tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljük ezt-azt.
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, felnőjön és tegye, megtegye ezt-azt ,hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
X meghal nagyon kicsi korában. Ha élne eddig-addig,akár késő öregkorig, tudna történni vele-általa ez-az.
X-nek ezt a túl korai halálát ellensúlyozza:... ez MEGTÖRTÉNIK.
S természetesen az, hogy X nincs megszületve, vagyis nem kerül ki az anyja testéből, nem jelenti azt, hogy nincs.
Mindannyian a fogantatásakor leszünk, jövünk létre, ilyen értelemben akkor SZÜLETÜNK MEG.
A megszületésnél csupán annyi történik, hogy elválunk az anyánk testétől.
Ugyanúgy vagyunk és ugyanolyan jogaink vannak már az anyaméhben is mintha már azon kívül volnánk.
X is a fogantatásakor lesz, jön létre, ilyen értelemben akkor SZÜLETIK MEG.
A megszületésnél csupán annyi történNE, hogy elválNA az anyja testétől.
Ugyanúgy létrejön, létezik, megsemmisül, mint mindnyájan, mint mindenki más, mint akárki más-csak éppen nagyon-nagyon kicsi korában hal meg. A legeslegrövidebb élet is hosszabb mint a semmi.
X bizonyos szempontból, élethossztól függetlenül ugyanúgy van, ugyanaz és ugyanolyan, pontosan ugyanúgy, pontosan ugyanaz és pontosan ugyanolyan, mintha elérné az emberi élet felső határát, mint azok, akik elérik az emberi élet felső határát.Teljes értékű ember, az emberiség teljes jogú tagja.
Minden,amit X mond(hat)na: "..."
Minden,amit mond(hat)na:
Y:"..." X-nek:"..."
Z:"..." X-nek:"..."
Q:"..." X-nek:"..."
Egyebek: ..., ..., ..., ..., ... stb.
Mindezek MINDEN EGYES ilyen, jogszerű magzatgyilkosságnál egy "példányban". X,Y, Z, Q-kicserélve minden esetben a megfelelő nevekre.
Ajánlva, küldve, címezve minden embernek, az ilyen X-nek, az ilyen Y-nak, az ilyen Z-nek, az ilyen Q-nak, az ilyen X-eknek, az ilyen Y-oknak, az ilyen Z-knek, az ilyen Q-knak.
+ Az összes spontán vetélés, ami volt, ami van, ami lesz, akárhol, akármikor, akármiért, akárhogyan.
X-a magzatkorú ember, aki elvetélődik
X meghal nagyon kicsi korában. Ha élne eddig-addig, akár késő öregkorig, történne vele-általa ez-az.
Azért jövünk létre és azért vagyunk, hogy éljünk, felnőjünk és tegyük, megtegyük ezt-azt, hogy legyen velünk ez-az, hogy átéljük ezt-azt.
X is azért jön létre és azért van, hogy éljen, felnőjön és tegye, megtegye ezt-azt, hogy legyen vele ez-az, hogy átélje ezt-azt.
Nem így történik-X ezen túl korai halálát ellensúlyozza:... ez MEGTÖRTÉNIK.
S természetesen az, hogy X nem születik meg, vagyis nem kerül ki az anyjából, nem jelenti azt, hogy nincs.
Mindannyian a fogantatásunkkor leszünk, jövünk létre, ilyen értelemben akkor SZÜLETÜNK MEG.
A megszületésnél csupán annyi történik, hogy elválunk az anyánk testétől.
Ugyanúgy vagyunk az anyaméhben is, mintha már azon kívül lennénk.
X is a fogantatásakor lesz, jön létre, ilyen értelemben akkor SZÜLETIK MEG.
A megszületésnél csak annyi történNE, hogy az anyjából kikerülNE.
Ugyanúgy létrejön, létezik, megsemmisül, mint mindannyian, mint mindenki más ,mint bárki más-csak éppen nagyon kicsi korában hal meg. A legeslegrövidebb élet is hosszabb mint a semmi.
X bizonyos szempontból, élethossztól függetlenül, ugyanúgy van, ugyanaz és ugyanolyan, pontosan ugyanúgy, pontosan ugyanaz és pontosan ugyanolyan ,mintha elérné az emberi élet felső határát, mint azok, akik elérik az emberi élet felső határát. Teljes értékű ember, az emberiség teljes jogú tagja.
Minden, amit X mond(hat)na: "..."
Egyebek : ..., ..., ..., ..., stb.
Mindez MINDEN EGYES vetélésnél egy "példányban"
Ajánlva, küldve, címezve stb. minden embernek, az elvetélődötteknek és szüleiknek."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!