Faj

csp01•  2020. szeptember 2. 12:16  •  olvasva: 110

A fajokról

1. A tudomány jelen állása szerint 13 milliárd 700 millió évvel ezelőtt bekövetkezett az ősrobbanás, a Nsgy Bumm, létrejött a tér, ami azóta is tágul.

  Majd kialakultak az első égitestek. Jelenleg több százmilliárd galaxis alkotja az univerzumot. 

  S mindegyik feltehetően telis-teke van élettel, egyszerű mikroorganizmusokkal, fewjlettebb élőlényekkel, technikai civilizációkkal.

  Ugyan, legalábbis eddig még nem bukkantunk Földön kívüli élet nyomára-hacsak nincs némi igazság az ufójelenségben-, ám valószínű, hogy nem a miénk az egyetlen lakott égitest és nem mi vagyunk az egyedüli értelmes faj. Az emberi civilizáció bizonyára csupán egy a sok közül.

  2. Felsorolhatunk néhány speciális fajtípust.

-Az ún. tudományos csúcsfaj=amely célba viszi a tudományokat. a fizika, a kémia, a csillagászat, a filozófia és a többi mindarról, amit vizsgál, mindazokról, amiket vizsgál, feltár és leír mindent, maradéktalanul és hiánytalanul és kimerítően és a legpontosabban. A fizika felfedezi az anyagi valóság legelemibb részecskéit is, a csillagászat pontosan leírja a Világegyetem kialakulását, teljes történelmét, a filozófia tökéletesen megválaszolja a Mi? Miért? Hogyan? kérdéseket.

-Az ún. kozmikus csúcsfaj=amely a leginkább, a lehető leginkább meghódítja a kozmoszt. Szülőégitestjéről kiindulva eljut a (lehető) legtávolabbra. Intersztelláris, intergalaktikus utazásokat tesz. A (lehető) legtöbb bolygót, holdat birtokba veszi, ott tarzózkodik, erre-arra használja, esetleg át is alakítja, igényei szerint.

-Az ún. eszmei csúcsfaj=amely kidolgozza, felfedezi és meg is valósítja a tökéletes eszmét, eszméket, a helyes, igaz etikai szabályokat, társadalomépítési elveket, életfilozófiát.

-Az ún. erkölcsi csúcsfaj=amelynek a (lehető) legtöbb tagja a (lehető) legtökéletesebb erkölcsileg.

-Az ún. értelmi csúcsfaj=amely a (lehető) legmagasabb értelmi szinten áll, intelligenciája a (lehető) legmagasabb. 

Végül:

-Az ún. mintafaj, amely mindezeket egyesíti, csúcsfaj tudományosan, kozmikusam eszmeileg, erkölcsileg, értelmileg. A feltehetően csak elméletben létező, létezhető mintafaj.

  (Az emberiség egyikhez sem tartozik. Legalábbis jelenleg még nem ismerjük például a fizikai világ legelemibb építőköveit, legalábbis eddig csak a Holdunkig jutottunk el. Az átlagember erkölcsi kívánnivalót is hagy mafga után és IQ-ja sem a lehető legmagasabb feltételezhetően.)

4. A fajok eszméje, a fajeszme

  Milyen feladatai vannak egy fajnak, egy értelmes, fejlett fajnak?

-Igykezzék mintafajjá, minden tekintetben csúcsfajjá válni

-Teremtsen életet, életeket. Minél többet, minél fejlettebbeket.

_foglalkozzék a világmindenség többi, összes fajával Pl.

1. hozza létre-elméletben, jelképesen, képzelje el a világmindenség valamennyi faját tömörítő-csak elmélertileg létező-közösséget. Olyan közösség, szövetség, amelynek a mindenség összes faja összes élőlénye a tagja.

  "Nevezzük Fajközösségnek. Tagjka, legalább szimbolikusan a kozmosz összes, kivétel nélkül összes faja, mindannyiuk összes, kivétel nélkül összes tagja. Bárhol és bármikor él, élt, fog élni. A Fajközösség célja: 1. minden faj számára biztosítani a fennmaradást, a fejlődést 2. minden fajt mintafajjá, azaz minden szempontból csúcsfajjá fejleszteni 3. együttműködésüket, barátságukt elősegíteni.

  A Fajközösségen belül létezik at Értelem Közössége, ez a ejlett, magas szintű fajokat foglalja magában. a Fajközöség vezetése. a magasabb rendű fajok gyámkodnak az alacsoinyabb rendűek felett. 

  A Fajközösség irányítása: létezik egy nagy testület, amelyben az Értelem Közösségének minden tagja tíz taggal van jelen. Ez hozza a legfontosabb döntéseket. Mellette léteznek speciális feladatokat ellátó szervek. 

  A Fajközösségben van közös kommunikációs mód, amit mindenki jól ismer, ért és használ. A "fajnyelv". "

 Például így, például ez a Fajközösség.

2. állítson emlékművet a mindenség összes fajának, különösen a csúcsfajoknak.

3.

4.




5.   Vezessük be a méltó faj fogalmát. A méltó faj-amely megérdemli azt és/vagy rá van szorulva arra, hogy kiemelten foglalkozzanak, hogy kiemelten foglalkozzunk vele. Kiérdemli például magas szintű erkölcsisége vagy értelmi szintje vagy az általa elértek miatt. Rá van szorulva a vele történtek miatt. A méltó faj-egyes számban, de természetesen mindannyiukat jelenti és tartalmazza. Minden fajt a méltóságával egyenesen arányosan. a fajok eszméje különösen oda kell, hogy figyeljen a méltó faj)ok)ra.

6. A fajeszme, a fajok eszméje a felsorolt feladatok megtételéről szól, minden faj nevében történő megtételéről.

  Központi fogalma: a faj. Az összes faj, a teljes világmindenségben, a teljes világtörténelemben. Az ilyen fajok is, az olyan fajok is. Ez a faj is, az a faj is, emez a faj is, amaz a faj is. Akárhol és akármikor volt/van/lesz. A faj. Egyes szám, de ez mindegyiküket jelenti.

  (De lehet alapfogalma: az élőlény is. Az összes élőlény az egész világmindenségben és az egész világtörténelemben, az ilyenek, az olyanok, ezek, azok. Fajtól és minden mástól függetlenül.)

7. "Minden nevében:

-a faj tudományos csúcsfaj-megvan, a faj kozmikus csúcsfaj-megvan, a faj eszmei csúcsfaj-megvan, a faj erkölcsi csúcsfaj-megvan, a faj értelmi csúcsfaj-megvan, a faj mintafaj-megvan

-a faj életet teremt, hoz létre  -egyszerű életeket-1. megvan, 2. megvan, stb.   -fejlett, értelmes életeket-1. megvan, 2. megvan, stb.

-a Fajközösség  -létrejön-megvan, létezik, működik szükség szerint teljes sikerrel-megvan,   ilyen formájú-megvan, olyan formájú-megvan  minden faj a tagja-megvan, ez a faj is tagja-megvan, az a faj is tagja-megvan 

a "fajnyelv" leírása=ilyen és olyan

mindenki érti, ismeri, használja-megvan

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!