Vicces történetek és párbeszédek blogja

MrMojoRisin•  2016. december 4. 00:22

A részeg és a döcögő autóbusz

Megtörtént eset alapján

Tegnapelőtt pénteken, Borpatakra (Nagybánya) borvízért siettem. A jegyet megvettem a jegypénztárosnőnél a megállóba. S vártam. Teltek a percek, egy részeg jött aztán. Magába beszélt s kötekedett, már-már szinte reám/reánk esett. Amint szavaiból kivedtem Miszbányára tartott éppen.
    Ámbár mikor a busz megérkezett, felszállás közben már megint majdnem leesett. Úgy kellett hát valakiknek felnyomni őt. Szinte, hogy eldőlt. Lassan az én buszom is megérkezett, de a Borkútnál befagyott a vízkijövet.

MrMojoRisin•  2016. március 14. 00:46

Milliókat érő nemi szervet találtak

Egy eddig ismeretlen állatfaj, félig ember-félig kakas nemi szervét találták meg ma hajnalban. Azonnal közszemlére is bocsátották a habarovszki feketepiacon. De mivel zsák a foltját igy sem lelé meg, ezért úgy döntöttek a kiállitás vezetői és kurátorai, hogy árverésre küldik. Licitálni addig lehet, ameddig a készlet tart.Az után is.

MrMojoRisin•  2016. január 22. 00:34

Fiúval való ismerkedés manapság egy lány által

(Chatrouletten)


Lány:- Szeretnék veled járni, illetve állva orgiázni, de nem vagyok elég magabiztos.

Fiú:- Nem gaz.

Lány:- Akkor virág?!

MrMojoRisin•  2015. június 30. 23:11

Állatokkal hálok

Én nőstény kecskegidóval már közösültem és utána tíz nőstény tigris kölyökkel is, azokat még el is vettem mindet feleségül. Képzeljétek, igent mondtak! Azóta is együtt élünk boldogságban, keserűségben. Hat csíkos farkú gyerkőcünk van és egy csini kecskeszakállas a kecskének köszönhetően. Képzeljétek csak el ha megfejtek orálisan és nazálisan is még tejcsit is adok, amit az idők végezetéig szophattok,

Ugye milyen jó dolog, ha állatokkal hálok.

MrMojoRisin•  2015. június 22. 23:18

A melegek is emberek, csak ők más pornót néznek

  Elmesélek nektek egy történetet, mely nem is oly régen velem történhetett. Emlékszem pár évvel ezelőtt kint voltam a ligetbe és aztán egy kis utcán mentem hazafele.

   Szép időnk volt. A nap is lágyan sütött még fenn az égbolton. Én meg mire az út végéhez értem, két meleg fiatalembert láttam éppen. Kézenfogva sétáltak ezek ketten. Mondom magamba: Igazán szép dolog is a szerelem. Csókolj meg hát tisztán, mocskosul, vadul és szelíden. Én ugyan inkább a szerelmetes és szépséges lányok felé hajtok, de tudom, hogy ők is emberek és ez nem olyan nagy titok. Hát szeressétek egymást, míg a Nap és a Hold fenn az égbolton ragyog. 

  Végső tanulságot hát levonva. Két meleg egyénnel találkoztam szembe, én meg magamba csak annyit mondtam. Ezek-e?!