Petra

verselo•  2018. január 14. 11:40


 


3. fejezet 


Misi kettesével veszi a lépcsőket, hogy hamar felérjen Petrához. Mire felért a IV. emeletre már az ajtó nyitva volt. Belép. Petra előtte virágos köntösében, csípőre tett kézzel.

- Mi a fenét akarsz?
- Mi ért jöttél vissza?
- Petra kérlek hallgass meg.
- Hallgatlak. 
- Mikor elmentem Tőled, csak Rád gondoltam, Te jártál az eszembe. Hidd el. Kedvellek. Csak Te vagy nekem.
- Persze, most ezt....

Misi az úját, Petra szájához teszi. Mélyen a szemébe néz. Érzi és látja, hogy Petra olvad.

- Petra is tudja, hogy Misi szeretné most kihasználni az alkalmat, de erőt vesz magán, tudja ha most enged, akkor Misi fog győzni, de még egy kicsit játszik Vele, hogy érezze, hogy nem Ő diktálja a tempót, és nem az lesz amit Ő akar, és ezeket mondja Barátjának. 
- Ide figyelj Drága Barátom, adtam neked öt percet, hogy elmagyarázd, hogy az előbb mit csináltál, és miért tetted azt, amit tettél. Már eltelt két perc, és van még három a magyarázatra, na húzzál bele, mert az idő fogy.
- Petra, tudom, hogy hibáztam, bocsássál meg, kérlek. Ahhoz, hogy a másik énemet elfelejtsem, egy nyugodt "sziget" kell, hogy a külvilágot kikapcsoljam, és valahol feltöltődjek. Sok gondom is van, tudott elmeséltem, meg aztán, ez már teljesen mindegy. Csak azt tudom, hogy mikor nem vagyok itt Nálad, és Veled hiányzol.
- Most vissza akarod magad sírni?

Misi letérdel, és a lány szemébe néz.

- Szeretlek.

Petra lehajol, Vele szembe, és mondja: Na ide figyelj Kedves Barátom, még egyszer, és utoljára.....
Misinek se kellett több, érezte, hogy előnyben van. Átölelte és megcsókolta a fiatal lányt.
Fel álltak, és a szobába mentek. Leültek a kanapé szélére, hosszan nézték egymást. A két szem pár találkozott, kezeikkel egymás arcát, és testét simogatták. Misi kicsit félretolta a lány köntösét, és magához ölelte. Az ölelés finom, és jó volt. Sokáig így maradtak. Most már a két szív együtt dobogót.

- Megbocsájtasz!
- Igen, de ez az utolsó.

Misi boldog volt, és megcsókolta a lányt. Petra válla kissé kilátszott. Misi egy lágy puszival, jutalmazta a szép gyönyörű vállt. Petra, tudta, mikor felhívta, hogy vissza fogja fogadni, mert szerette. Boldog volt, hogy ismét itt lehet nála. Na jó. Lány az ablakhoz megy lehúzza a redőnyöket, feloltja a kis lámpát az ágy felett. Leveti a ruháit, Misi is levetkőzik, ágyba bújnak. Kezeiket megfogják, és álomba szenderednek.

Ébresztő óra csörög. Nyolc órát mutatott. Petra felöltözik, kimegy a konyhába, lefőzi a kávét, övét megissza. Misiét tálcára teszi, és beviszi. Kis asztalra helyezi. Ágyhoz lép.

- Kedvesem. – szól Misihez -
- Ébredj, már fél kilenc van, menned kell.

Misi felül, kortyolgatja a kávéját. 

- Te már ittál? 
- Igen.
- Már is öltözöm, és mehetünk.

A lépcsőházban kéz a kézben mennek lefelé. A másodikon az ajtó nyílik, és Kati néni lép ki, kezében a szemetes zsák. Rájuk néz, meglepődik.

- Jó reggelt Kati néni! – köszönnek mind ketten.
- Jó reggelt Maguknak is.

A házból kiérve, megpuszilják egymást. 

- Hívjál fel Misi, mikor ráérsz.
- Oké. 

Petra a kocsijába ül, és a munka helye felé veszi az irányt. Misi a buszmegálló felé baktat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

verselo2018. január 15. 20:13

Köszönöm, Nektek.

Mikijozsa2018. január 15. 18:09

Szia, nekem tetszik

Zsuzsa03022018. január 14. 15:18

Nagyon jó! :)