Ó karácsony!

verselo•  2010. december 15. 14:21

Ó Karácsony!

Kedves Vándor, lépj be hozzánk a meleg szobába, ülj le a kandallóelé, és melegedjél fel. Hosszú utat tettél meg, ebbe a fagyos, rideg, téli időben, átfáztál, majd nem megfagytál. Melegedj, hisz most Rád fér, ülj le az asztalunkhoz, s jó ízúen lakmározzál.  

Ó karácsony, te szent karácsony. Egész évben csak téged várunk, hogy a szeretetteinkkel együtt ünnepeljünk. Meghitten, békében, és szeretettben. Nagyon sok gyermek most, csak téged vár.

Ó karácsony, te szent meghitt karácsony, a legszebb este a tied, mikor átnyújtjuk a szeretteiknek azt a meglepetést, amitől az estét szebbé tesszük. Nékik boldogságod, és örömet ajándékozunk.

Ó karácsony, te szent karácsony, Mi semmi másra nem vágyunk csak nyugalomra, békére, és legszebb érzésre, a szeretetre.

Kedves Vándor, ha már jól laktál, pihenj meg nálunk, és vidd tovább ezt az érzést. Ha elmész, mond el, hogy itt téged szeretettel fogadtak, néked szállást, italt, és ételt adtak.  Ha, távol jársz, vidd el azt, az emléket, és a szeretetet, amit Néked adtunk.  Ha, majd jövőre is erre jársz, nyugodtan térj be hozzánk, mert téged visszavárunk.

Ó karácsony, te szent meghitt, csendes, békés karácsony előtted kitárom az ajtómat, és beengedem, egész évre a békét, a nyugalmat, és a szeretetet, hogy ebben az országban, és a saját házamban ez legyen.

 

Meghitt, nyugodt, békés, szent Karácsonyt kívánok mindenkinek.     

                                        Bossányi Kálmán Miklós.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

szilba2010. december 15. 19:13

Ahol igaz szeretet van ott mindig karácsony van.
Szeretetben gazdag karácsonyt kívánok.:))

csillogo2010. december 15. 18:51

Szépen invitálod a vándort!
Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Neked is békés meghitt ünnepeket kívánok!
Szeretettel:Marika

verselo2010. december 15. 17:58

pepo
Köszönöm.

pepo2010. december 15. 17:35

:)...