Hírül adom.

verselo•  2011. május 23. 19:27

Hírül adom, hogy MINDENKI olvassa, aki szereti, hogy győzött  a kedvenc csapatom, a FERENCVÁROS. Tudom, hogy ez sokak számára nem hír, de a csapat a bajnokságban az őszi fordulóban még a 15. volt, s innen jöttünk fel a III. helyre. A körülményekhez képest, ez egy nagyon szép eredmény. 

Gondolj, csak bele, külföldi tulajdonos távozik. nincs tulajdonos, nincs új futball pálya, új edző, sok külföldi játékos, balhék a szurkolókkal. nem is szeretném felsorolni, hogy mennyi átok ért minket. Most van egy csapat, aki megmutatta, hogy a F R A D I  S Z Í V mennyire összetart, így  már ősszel az Európa Kupába (EK). indulhat a labdarúgóink, a kézilabdás lányaink, pedig a Közép Európa Kupa (KEK). indulhatnak, és viheti tovább a Világban a FERENCVÁROS jó hírnevét.


Ezért: HAJRÁ ZÖLDEK!!!, HAJRÁ FRADI!!! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

verselo2011. május 26. 12:46

Csapatom nevében, köszönöm szépen

Ross2011. május 23. 20:06

A teljesítménynek kijár a főhajtás, még ha nem is szívem csücske az említett csapat. Annál is inkább elismerésre méltó, mert az említett nehézségeken - amelyeket azért nem csupán ''a sors mért rájuk'' - felül még igazából csapatuk sincs, szátrjátékosuk sincs, játékrendszerük sincs. Sok sikert a kupában!