Én kutyám, s én cicám 38.

verselo•  2020. október 19. 12:23  •  olvasva: 128

 

Épp, ma született meg hat hónapja, Lustitól: Grisa, Cini, s Nudli.

Foltitól: Bagira (nálunk).


Dssssssssssssssssssssssterö (ezt, az ünnepelt, Grisa írta)

Ma, fél évesek a kiscicák, sajnos egy ma már nincs köztünk, anyjával fent ünnepelnek, (Lusti, s Nudli), Grisa, Cini, Bagira (nálunk) még eleven kiscicák.


Nem tudom elengedni azaz nagyon nehezen engedem el Lustit, Nudlit.

Mikor leülők a Tv elé, keresztbe teszem lábam, érzem, Lustit, reggel, mikor írok érzem, hogy jön Nudli, finoman beleül az ölembe, felmegy a vállamra, s finoman hozzá érinti tappancsát, az arcomhoz.

(mikor ezt leírom, könnybe lábadnak szemeim).


DE, hála Folti, aki már érzi, hogy Grisa fiatal fiú állandóan fúj rá, ha találkoznak egymással, egy hónappal ez előtt, még egymást tisztogatták. Tibi papagájom a szekrény tetején van elhelyezve, Grisám pihenés közben fél szemmel figyeli, többször szerette volna le vadászni.

Cini elmondások szerint, már nincs szobafogságon, szabadlábon van, bejárja a környéket, de vacsorakor hazatér, mint egy jó kis macska.

Bagira (nálunk) szintén elmondás szerint annyira eleven, hogy pár dolgot már az új gazdájánál tönkre tett. De, mindig megbocsájtanak neki, mert szeretik.


Ünnepelt tízóraira finom csirke nyesedéket kapott, hisz, ő ma már hat hónapos. Persze a többi állataink is kaptak, mert ha nem kapnak, akkor feszültség lett volna. Ünnepet pár betűvel megköszönte, hogy gondolunk rá.


Érd. 2020-10-19.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

verselo2020. október 19. 20:54

@Törölt tag: Vigyázok, mert a hátam mögöd van a szekrény tetején egy általunk készítet nagyméretű fa, három ajtós "kalitkában". Úgy tudná elérni Grisa, hogy a fotel háttámlájáról, de mivel itt ülök bent, mikor írok, semmi esélye, mert leveszem róla. Nincs bezárva teljesen, ki van engedve, időnként, de, ha kimegyek, jön utánam. Köszönöm, hogy olvasol.
Kálmán.

Törölt tag2020. október 19. 16:35

Törölt hozzászólás.