szerETek

Mazsion•  2017. december 12. 19:42

Egy kicsit szerénytelennek lenni

Egy kicsit szerénytelennek lenni.Nem túlzás az,ha az egyéni érdekek minden felett előrébb valók,de mindenkiél másak az egyéni érdekek,jellemtől,tulajdonságoktól függően.Mikor lehet szerénytelennek lenni?Ha már mindenen túl nőnek mások érdekei és a túl sok adni akarás visszafele sül el.

Mazsion•  2017. december 12. 19:27

Egyszerű szavak

Egyszerű szavak mindig többet érnek,mint minden jól kitalált gondolat.

Mazsion•  2017. december 12. 19:18

"Tudatos"áldozattá válás

Aki ismeri a lélek rejtelmeit és tud azok miben létéről,tudja működésüket és emberi valójukat az abban az esetben hozzáférhet egy nála magasságosabb dologhoz.Az ész nem minden.Kellő alázat nélkül nem valószínű,hogy dolgokat,történéseket,megfelelő méltósággal tudunk kezelni.Akinek nincs kellő belátása erre az bizony többnyire ki van szolgáltatva a körülményeknek.

Mazsion•  2017. december 12. 19:02

Kiismerő

Sok tanulságos év után,ha az ember nem lesz okosabb,ott jócskán el kell kezdeni kutatni az okokat.Ha minden ugyanolyan és ez az általános állapot,ha az ember nem tud változtatni a sorsán és nem veszik körül olyan emberek,akik szeretik,csak olyanok akik az esetek többségében lehúzzák,tudatosan.. ez az igazi galádság.Megkülönböztetni a jót a rossztól csak akkor lehet igazán,ha mindent leegyszerűsítűnk.Így lehullanak az állarcok és akkor tudja meg az ember,hogy ki az,aki igazán mellette áll.

Mazsion•  2017. december 12. 18:13

Anya hiányzol!

Azt remélem,hogy a női irgalom mindenek felett győzedelmeskedik.Hogy a férfiak állnoksága és gaztettei egyszer majd egy másfajta mederbe terelődnek.Hogy türelem és bosszúállás helyett a józan ész ítélőképessége győz és nem lesz majd annyi borzalmas sors a világon.Anya hiányzol!