Miért jó nőnek lenni? - férfi szemszögből!

MrMojoRisin•  2015. június 9. 17:56

Az Unciklopédia szerint.


Kevésbé erős a testszaguk. Természetesen a nők teste is kibocsát jellegzetes illatanyagokat, de ezek soha nem olyan markánsak és tolakodóak, mint a férfiak láb- vagy izzadságszaga.
A nőkben kevésbé dúl a hatalomvágy, nincs igényük arra, hogy az egész világot a markukban tartsák. Amennyiben megtalálják az érzelmi biztonságot, nem hajtja őket tovább a becsvágy annyira, mint a férfiakat. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lennének magánéletükben kiegyensúlyozott, boldog karrierista nők.
A nők többnyire ingyen bemehetnek a diszkókba.
A nő kevésbé hajlamos arra, hogy borongós elmélkedésekbe bocsátkozzon az élet értelméről, mivel sokkal közelebbi élmény számára az, hogy életet ad. Ezért kevésbé fél a haláltól, nem úgy, mint a férfi, aki szellemi teljesítményével szeretne gondoskodni a maga halhatatlanságáról.
A nőket többet ünneplik, és több kedvességet, gondoskodást, védelmet kapnak a társadalomtól.
A nő testi adottságait kihasználva képes meggyőzni a férfit. A szépséget már Hobbes is a természetes erények közé sorolta, amivel jóval könnyebb megszerezni a vágyott dolgokat. Egyszerűbben szólva egy bújós nőnek a férfi nem igen tud nemet mondani. Legyen szó akár egy ékszerről vagy a gyerek sítáboráról.
A nők több fizikai támogatást kapnak egymástól, mint a férfiak. Sokkal természetesebb, ha két nő megöleli, megpuszilja egymást, pont ezért sokszor kevésbé frusztráltak, mint a férfiak.
A nőknek jobbak a verbális képességeik, többet beszélnek, és könnyebben tanulnak idegen nyelveket.
Csak a nők lehetnek szinkronúszók!
Mert a hölgyeké az elsőbbség...
+ 1 Mert csak a nőnek adatott meg az az élmény, hogy életet adhasson. Csak ő érezheti, hogy milyen az, amikor egy gyermek rúgkapál a hasában. Vegyük például Sigourney Weavert Ripley hadnagyként..., ő is mennyire örült!


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MrMojoRisin2015. június 11. 00:30

@TothGigi: :)

TothGigi2015. június 10. 06:24

@MrMojoRisin: annak szàntam :)

MrMojoRisin2015. június 9. 22:53

@LLzoli:Miért is ne.

MrMojoRisin2015. június 9. 22:52

@TothGigi: Akkor ezt bóknak veszem.

LLzoli2015. június 9. 20:08

Lol, a vége az hatalmas! :D Mondjuk Ripley pont hogy csak anatómiailag volt nő, minden más értelmezésben férfi. Amúgy miért csak nők lehetnek szinkronúszók? :D

TothGigi2015. június 9. 19:40

Nagyon nagyon jó vagy !Puszi :*