Bambi a kis őzgida és én Gorko az Allosaurus

MrMojoRisin•  2016. december 5. 04:28

    A föld, Yucatán-félszigetének kellős közepébe ismét becsapodott egy meteorit. A keletkező mérges gáz s porfelhő eltakarta a napot. Az emlősök 99%-ka kipusztult, természetesen beleértve az embert is. A vészt túlélő állatok a madarak, hüllök, kétéltüek és rovarok lettek. Azon nyomban rohamos fejlődésnek is indultak s mind e mellett az egykoron élt őshüllök és dinoszauruszok is újból megjelentek. A levegőben például újból a Istiodactylusok, Rhamphorhynchusok, Quetzalcoatlusok, Tropeognathusok, Ornithocheirusok, Tapejara wellnhoferik, Lonchodectesek s különféle Pteroszauruszok uralkodtak. A tengerekben az Ophthalmosaurusok, Cryptoclidusok, Hybodusok, Leptolepisek, Liopleurodonok, Plesiopleurodonok, valamint a Perisphinchtesek. A szárazföldön pedig a Coelophysisek, Placeriasok, Thrinaxodonok, Postosuchusok, Peteinosaurusok, Plateosaurusok, Diplodocusok, Allosaurus fragilisek, Ornitholestesek, Stegosaurusok, Brachiosaurusok, Anurognathusok, Heterodontosaurusok, Eustreptospondylusok, Iguanodonok, Utahraptorok, Polacanthusok, Iberomesornisok, Leaellynasauraok, Koolasuchusok, Allosaurus robustusok, Steropodonok, Muttaburrasaurusok, Tyrannosaurusok, Anatotitanok, Torosaurusok, Ankylosaurusok, Dromaeosaurusok, Parksosaurusok, Didelphodonok, Deinosuchusok, Dinilysiák, Triceratopsok, Genyodectesek.
   Viszont az emlősök közül is megmaradtak, még pedig a szarvasok és az őzek. Csak komoly hátránnyal. Egy ilyen kis őz született nemrégiben, kinek neve Bambi lett. Nőttön-nőtt, cseperedett, amig dús koronája nem lett. Bár egy Triceratopsal versenyt fel ebbe fel nem vett, hanem inkább Falinébe fülig szerelmes lett. Gyermekeik is lettek. Rengeteg. Bár őzek, szarvasok most is külön éltek egymástól, azért alkalmazkodtak is az új életfeltételekhez. Vagyis csatlakoztak növényevődinoszaurusz csordákhoz. A Szarvasok a Diplodocusokhoz, mig az őzek valahol az erdő mélyén biztonságban más nővényevő dinoszauruszfajokkal.
   Igen ám, de én Gorko az Allosaurus fragilis is megszülettem és még gyorsabban cseperedtem. Egy nap aztán olyan nagyra nőttem, majd, hogy nem minden élőlény rettegett körülöttem. Így hát vándorútra mentem, vadászni prédákra szüntelen. Útközben sokat elejtettem, senkinek sem kegyelmeztem. Így csalógatott vérszomjam az erdőbe mind beljebb, egyenest az őzek almához közelebb s lám megtízedeltem belőlük is egy keveset. Bambi is és Faline is ezentúl tőlem rettegett, ha meglátott valamelyikük, nyúlcipőt eresztett. Késöbb a szarvasokra is rátámadtam, futott is mindegyikük elölem azon nyomban.
   Itt a vége, futhatsz végre, ha elkaplak neked úgy is vége még ebben az évben.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MrMojoRisin2018. november 19. 00:25

@Kergelez: Ő is kell táplálkozzon.

Kergelez2018. augusztus 1. 22:13

Nekem a genyószaurusz neve tetszett. Remélem leszámol azzal a gonosz alloszaurusszal.