Egy megdöbbentő hír

jagosistvan•  2010. február 2. 10:58

Egy megdöbbentő hír.

 

Óriási káosz uralkodott el a Kárpát-medence területén. Nem rég, hanem most kaptam a hírt, miszerint a világ legnagyobb és legszebb, na meg a legjobb irodalmi portál beadta a kulcsot. A kulcs azóta elfekvőben van Szent Péternél. Az indok, hogy a portál alapítója és istene akit a háta mögött mindenki csak Mártonnak hív, egy késő esti ping-pong játszmában elveszítette azt a bizonyos kulcsot, ami bizonyára kellett ahhoz hogy az oldal épen és egészségesen működjön. Márton nem tartotta be az univerzum rendeletet miszerint tilos a hazárdjáték ebben a naprendszerben. Az önmagát csak félistennek aposztrofáló istenség az ominózus eset óta nem is hallatott magáról. Eltűnt. A Mindenhatóság már fél gőzzel keresi.                                                                 

Több ezer magára maradt árva és gyáva felhasználó bolyong szerte a környéken nem találva önmagát. Úgy mennek el maguk mellett hogy fel sem ismerik magukat nemhogy mást. A környező riválisok máris bevetették a poetvadász osztagokat. A CsupaSzar Cafe és a Hústorony, akinek Bormérő Csajozós Anasztáz a legfelső ura, máris rímsegély csomagokat és szállást biztosítanak a naívabb hajléktalanoknak. A többi aki okosnak tartja magát kiégett aggyal továbbra is fel alá bolyong a világban, ami túl valóságosnak tűnik a virtuális birodalom után.

Benito Robi akit mindenki csak kicsi dúcsének becéz, válságstábot hozott össze. A válság stáb tagjai a következők:

 

Benito Robi – A szálakat a kezében tartó univerzális diktátor, aki egykor,  a 16-os szektor félelmet nem ismerő lovagja volt. Kikúpálódása után, ma már csak díszvendég arrafelé.

 

„Akarom hogy legyek nyikorgó ágy vagy egy könyv

Amit kinyomtatsz, majd szétesem – így volt, így lösz.

Lennék műanyag szék mely görnyed súlyod alatt

És összetörnék karizmádtól percek alatt…”

 

Nagyonagy Edina Félholdsugár - Főállású banya aki élettársi viszonyban van egy személyi számítógéppel.

 

„Ártalamas

pongyola-pék szele

erre tart?

Karcos illata,

mint egy álom

felkavar…”

 

LapTopka Rikhárd Coitus - Főnököt játszó gyermek aki Benító méltó ellefelévé nőheti ki magát. Már nem kell sokat nőnie.

 

„szép szalmáért

nyálam, kukim

csorgott

csorgott

a külsőm

oszló, foszló

kicsit rohadt

kicsi csomag”

 

 

 

Gyár János Janóv - Aki szabadidejében sör minőség ellenőr és olykor bakter. Mellékállásban sárkányszelídítő, aki esténként királylányokról álmodik. Frenetikus tánctudása egyedülálló.

 

„Ha szőr leszel

Én szőrhagyma alatta

Ha te hagyma

Én a zsíroskenyér”

 

 

 

Kokó adentro jÁgi - Nagyon de nagyon elhívatott történelem és magyar oktató. Janóvval összeállva félelmetes Síva pózt tudnak provokálni. Mellesleg a Jagos elsőszámú csaja.

 

epör

égy-kettő-három

kettő-égy-három

három-égy-kettő

fradi-újpest-háromnull

valószínűség-számítás-magyarul

adentro

 

Pék-Fürj János -  Több versestöltettel rendelkező kiwi árus. Szabadidejében szívet hasogat és korházba kerül. A poet ékkövetlen ékköve.

 

„Félig vagyok csak magammal Fürtjeim.

A rosseb, amit itt hagytál röggel

teljesen bevilágította a világot.

Temetőnyi fekákat üt le a földbe lelkem

én meg csak nézem, majd felállok.

Majd elfutok.

A lélek ellensége lettem

benned, bennem…

- Hibázni nem tudok.”

 

Mari de Marel - Hipervándor és abszintmama, aki előszeretettel igazítja útba kedvenc és részeg idegenvezetőjét. Mellesleg a Jagos csaja.

 

„né nyissad ki

én sé töttem

a banya lakik odabent

szőr meg csikó dúl falakon

érzés – fesményre kent”

 

 

A fenti idézetekből is látszik hogy milyen tehetségek próbálják megoldani az árva poetesek most már nevezhetjük így, mindennapos gondjait.

Azért vannak akik megpróbálnak átlátni a szitán. Gagyibá vezetésével, aki vérbeli szitakötő, megalakult „ha meghalt hát meghalt egyesület” akik azt vallják, hogy van élet a poeten túl is, csak meg kéne találni. Utoljára a Marson látták feltételezés alakjában.

 

Ezek után megjelent Krisztus,  Züm-Züm Maca képében és így szólt: Szép! Gratulálok! Most akkor mi lesz? Megmondjam? Az lesz, hogy mindenki „maszekolni” fog a tus alatt. Ja,és tisztálkodni. Ha ezt kellő látvánnyal teszitek, akkor Márton visszajön és bár egy kicsit megújulva, de mégis csak visszakapjátok a poetet. Az új neve POET IRODALOM ÉS EROTIKA PORTÁL lesz. Úgyhogy kezdjetek hozzá de rögvest.  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2015. szeptember 30. 18:56

@Glaukon: Ilyen ez ecsém. Akkor még (itt is) más világ volt. :)

Glaukon2015. szeptember 25. 16:51

Anyááááám, én ekkor még talán(?) nem is éltem!!! :D

jagosistvan2013. augusztus 14. 11:30

de régi ez már. :)

Pera762013. augusztus 14. 10:34

:)

Marie_Marel2013. augusztus 14. 10:10

Maaargit! Hát Noooooormális? :-DDDD

jagosistvan2011. február 18. 12:59

Köszi Vio. :)

Viorica2011. február 18. 12:47

Én is komp akartam lenni... de nem komplett-em.
moderáljam magam....áááá dehogy: qrva jóóóó!
: DD

jagosistvan2011. február 18. 12:23

:)

jagosistvan2010. február 8. 09:41

Azért vagyok ilyen vastag. :)))

janow2010. február 8. 09:40

Mutáns marharépa:-)))

jagosistvan2010. február 8. 08:11

Helyesbítek Koma. Dugójába. :))))

janow2010. február 8. 00:15

És saját sötétlila dugájába dőlt...

jagosistvan2010. február 7. 20:45

...mondta a sötétség fejedelme. :)))

mezeimarianna2010. február 7. 19:07

és ''lőn világosság'':))

jagosistvan2010. február 6. 12:11

Köszönöm Maca. :)))

mezeimarianna2010. február 6. 09:50

Örömmel jövök hozzád olvasgatni,itt legalább válaszolsz és nem tűnsz el kedves villám:))Gratulálok mégegyszer írásodhoz!:)))

jagosistvan2010. február 6. 09:39

Ha több víz kell akkor ne pazarold a tusolással. Kellemes barlangolást és virtuál örömöket kívánok neked.
Ki mondta hogy nem kedveled Mártont. Lehet hogy csak hangosan gondolkodtál? :)))

mezeimarianna2010. február 6. 05:56

Rosszul gondolod barátom...tudod ezért nem szeretek magyarázkodni félre érthető és jobban kedvellek attól,hogy kanál vízbe:))Inkább megyek zuhanyozni egyrészt több víz kell,na és érzés és Mártont is kedvelem :))

janow2010. február 4. 14:16

No, főtettöm én is.

janow2010. február 4. 14:03

Csinájjad koma! Szép sorban, ahogy gyütt. Csak az a Nirvánásom egybe akart lenni a központozásos dumámmal:-)

Hajrá koma:-;-)

jagosistvan2010. február 4. 13:16

Rendben. Megcsinálod, vagy megcsinálom? A megdöbbentő hírrel kezdjük, oké? csak hogy legyen értelme az értelmetlenségnek. :)))

janow2010. február 4. 13:04

Tegyük wazze!
No meg a Képtelen történet fórumba, hogy lehessék folytatni:-)))

janow2010. február 4. 13:03

Ettől kezdve mindenki majd be központozott...

jagosistvan2010. február 4. 13:03

Na koma, ezt föltögyük egybe? :)))

jagosistvan2010. február 4. 13:02

A szent szar, mint kenet, azóta is ott szárad a magát majdnem mindenhatónak kikiáltott egyénen. Barnásan, sárgán, lucskosan és töretlen lendülettel készül arra hogy ha a Mártonnak nevezett istenség újra eltűnik, abban a pillanatban válságstábot alakítva előtörjön a szarhomályból. Itt a vége, nyald meg véle. :))))

janow2010. február 4. 13:01

A nirvána felé közeledve így nyert értelmet a poetok agyában az ékezetek hatalma: a szárnyalást a szarnyalástól csak egy hajszál, illetve sámlitámla választja csak el...

jagosistvan2010. február 4. 12:58

Az új poet immár, szarok és krisztusi macák, no meg lábajjer közepedte szárnyal a világhálón. Márton elégedetten dölt hátra a sámlin, de mivel hogy nincs az ülőalkalmatosságnak támlája, beleesett a szerves szervek által megteremtett szarba. De amint tudjuk az istenek nem lesznek szarosak, ezért a fekália átkenődött a szálakat összetartó és coitust megfenyítő univerzális diktátorra aki némi élccel a hangjában így szólt. - Márton ne személyeskedjünk!

janow2010. február 4. 10:47

A megtermékenyített (szarral b*szott) Gaia asszonyság hátán nagyobb marharépák kezdtek teremni, mint hajdani csernobili mutáns testvéreik.
Ezek után lehetetlen volt nem írni ódákat és szonetteket a Szent szarhoz.
A XI. sz. vegyészei elkeseredetten próbálták utánozni az ívedt kapca esszenciát - sikertelenül. Rájöttek a lényegre: csak tiszta forrásból. Ezért beregeltek a mutáns marharépák által főnixmadárként újjáéledt poet.hu-ra, hogy egy júliusi parola szem-, fül-, és orrtanúi lehessenek.
A hordozható rötyi feltalálóját - méltán - Nobel békedíjra terjesztették fel.

jagosistvan2010. február 4. 10:15

Koma az nem toy-toy, hanem toi-toi. A toy, englisül játék. Szarni meg játékból nem szokás. Az komoly dolog mint a zokni nedve júlisban, amikor bakancsban parolázunk, mert épp katonásdit, pankosat, vagy neonácit játszunk önmagunk zaklatására. :)))

jagosistvan2010. február 4. 10:12

A megfektetett tudomány fő alapja két perc alatt elment. A villám neki is odabaszott. A többiek meg irigykedve nézték, miközben elindultak tusolni. Mindeközben a föld belső felében szeizmikus mozgások segítették a nagy Gaia asszony székrekedését. Sikerült. Mindent elöntött a szar. A föld be lett trágyázva. Pár mille év és megint lesz élet, nemcsak holmi istenkereső vegetáció. Lesznek újra kurvák akik Hága mellett hágva szavalják Villon fosnál fosabb verseit az utókor retkes faszú ifjúságának. :)))

Attila_the_hun2010. február 4. 10:03

Megszülettem mert csak megesett.
Még a lábnyom is elfeled engemet.

janow2010. február 4. 10:01

Miután a díszpintyek túl voltak az első hányáson, valamelyik felfigyelt arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy már fél hét is elmúlt, és kollektíve elqrták a fél hatos ihletet.
Az übergagyi jegyében elkezdtek hát csasztuskákat és csujogatókat faragni, amit selyempapír-fésű kísérettel elő is adtak. Ekkor menekülniük kellett, mert a Budai hegyekben elkezdtek pusztulni az apróvadak.
Féltek, hogy beb*szik a villám. Ez meg is történt. Villám úgy beb*szott, mint az albánok közkedvelt teherhordó jószága komájával egyetemben. Ilyenkor azt a bevett eljárást alkalmazták, hogy rejtélyes kérdéseket tettek fel a járókelőknek, lefeküdtek a kövezetre egy fotó erejéig, majd új tudományág alapjait fektették le...

jagosistvan2010. február 4. 09:33

Időköben a nagyszerű író és sörfogyasztó hírében álló Jagos, rájött arra hogy már van neki egy hasonló ókájés bizonyítványa. Még akkor kapta amikor az olajra lépés tanfolyamon vett részt Ukrjanában. Ha már olajra, vízre is. Ekkor beugrott neki hogy jó lenne egy istenképzőt elvégeznie hogy közös nevezőre tudjon jutni, az időközben nővé átoperált KrisztusMacával. Jagos tudta, hogy az isteni diploma mellé, isteni nyelvvizsga is jár. Így hát beíratkozott egy bukott angyalhoz, hogy segítsen rajta valahogy. Valahogy sikerült neki mert szappanszag terjedt a levegőben. A diploma után mindenki csak Isteni jaginak szólította. Kivéve Macát aki még mindig zeusz félelmetes fegyvereként ismerte. Hiába no, aki megragadt a nyolvanas években az megragadt. Hát igen, azok a nyolcvanas évek...amikor még Zeusz oldalán feszítettem a Sandokan ritmusára. Lelki szemetesládám előtt ott zümmög az feledik emelet übergagyi dallamai. :)))

janow2010. február 4. 09:09

A toy-toy budi körül olajzöld fellegek tartottak kupaktanácsot, ''mi is legyen hát akkor waze'' jelszóval ékesített transzparens fölött.
Mennyei mannát sírtak Jogos barátunk szépen ívelt szecessziós mintázatokkal cizellált homlokára. A ''közváll'' időben behunyta szemét, hogy ne csípje nagyon. Átfutott agyán a gondolat, hogy be kéne iratkoznia egy OKJ-s vízen járó tanfolyamra...
Közben az ujjakra csukódott ajtók mögött várakozók rájöttek, hogy ha nem húzzák, hanem tolják az ajtót, nem fáj úgy az ujjuk, így egy csomó kreatív energiához jutnak szinte ingyen. Ennyi energia láttán a fellegeket az aprófosás kényszere szállta meg és mind betakarodtak a toy-toy cellácskákba, hogy szerzetesi magányukban elmélkedve megpróbálják kitalálni, mi a különbség egy hivatalos és egy baráti poet tali közt.
A ''keratív'' energiáktól szikrát hányó mocskos alkesz díszpintyek ennek örömére a területileg illetékes kocsmahivatal felé vették útjukat, ahol azonnal rendeltek két lapméter vörösboros kólát és várták a fél hatos ihletet...

jagosistvan2010. február 4. 06:37

Marianna, miért érzem úgy hogy mosolyogva akarsz belefojtani egy kanál vízbe? Vigyázz velem, Pazuzu vagyok. :P

Drága Ancsa, úgy látom érted a lényegét, és még sokan mások is. Csak a hiú emberek nem tudják elviselni a paródiát. Ígérem írok még sok hasonlót, már csak azért is mert nem te vagy az egyetlen aki erre biztat.

Ági, részemről is. :)))

kapocsi.ancsa2010. február 3. 22:17

:)))))))))))))))
Stílus..mint a Galaxis utikalauz stopposoknak..
Hajrá..Sok ilyet még Jagi.
Pusz

Törölt tag2010. február 3. 22:12

Törölt hozzászólás.

mezeimarianna2010. február 3. 17:32

Elnézést, már megint elgépeltem:( Villámom őket miért nem??Jobban írnak, mint én...na jó jár az ölelés csak fussunk még egyszer össze:)))

mezeimarianna2010. február 3. 17:29

Kedves villám!:)Mosolyogva írtam és messez vagyok a legjobbaktól ezért írtam,hogy túlzás a Maca na és Krisztus...Értékelem...nem te vagy és leszel az első aki megtette.Köszönöm...:)

jagosistvan2010. február 2. 23:18

Marianna láthatod, villámom nem csak beléd vágott. A Maca jelentése: a Mária és Marianna egyik becézett formája. Ami meg Krisztust illeti...néha alakot vált, néha meg pénzt. Őszinte leszek Marianna. Engem piszkosan szeretnek, barangolások nélkül. :))) Értékeld hogy parodizálnak. Csak a legnagyobbakat szokták. Ezért választottalak téged és nem mondjuk szebarbot, judittit, vagy mondjuk kormányossanyi barátomat. :P

jagosistvan2010. február 2. 23:09

Gazsibá, beléd is. :)))

Mareike2010. február 2. 22:31

:)))

mezeimarianna2010. február 2. 20:38

Azért a Maca erős, na és Krisztus...már megszólalni sem merek csak bocsánatot kérni...

mezeimarianna2010. február 2. 20:36

Villám!!Nem véletlenül kaptad tőlem ezt a nevet:)Megint belém:))Köszönöm:))Nos légy őszinte neked se ártana néha tisztára mosni:)))

zoltan.horvath2010. február 2. 19:55

„Ha szőr leszel

Én szőrhagyma alatta

Ha te hagyma

Én a zsíroskenyér”

Ezt kár lett volna kihagyni! :)
Mondanám k..va jó de ugye azt egy irodalmi portálon nem illik :D

janow2010. február 2. 19:45

Gazsi írta: ''geci! :))) ''

Gazsi bátyó! Abból még akár rendes ember is lehet;.-)

pepo2010. február 2. 19:32

:)

Törölt tag2010. február 2. 19:26

Törölt hozzászólás.

Törölt tag2010. február 2. 17:25

Törölt hozzászólás.

designo2010. február 2. 16:36

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Törölt tag2010. február 2. 15:18

Törölt hozzászólás.

designo2010. február 2. 15:17

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

szebarb2010. február 2. 14:53

Megdöbbentem:-)

Jógás István ujjgyakorlatai c. adásunkat látják!
És Janow se normális!:-)

kistili.2010. február 2. 13:07

kurva jó..

MOROZOWSKY2010. február 2. 12:35

Maaargit! Hát Noooooormális? :-DDDD
(a legelső sulim kedvence volt mindig:)

a Janowé még ezt is lepipálta...tiszta jó.

Törölt tag2010. február 2. 12:20

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2010. február 2. 12:16

Méghogy tyúk? Fürj. :)))

dreaming582010. február 2. 12:11

Nem vagy semmi - de ezt eddig is tudtam :)))))

janow2010. február 2. 12:07

Maaargit! Hát Noooooormális? :-DDDD

''...közben Jogos István a poet közösség külön bejáratú válla bőszen keresi a megoldást két Fradi meccs és Kossuth téri baráti sünözés közt.

''...
Magyar vagyok, de nem túrista,
Ne szólj be te f*sztarisznya!
Boruljanak rám a házak
ha menten ki nem figurázlak...''

Azzal elkezdett bújócskázni a poros utcán, míg a többiek az ujjukra csukódott ajtók mögül lesték a heroikus erőfeszítéseket, aminek meg is lett az eredménye: egy pihe-puha pillepalack horpadtan landolt a kukában bánatosan. Efölötti haragjában erotikus verset akart írni, de nem tudta kiverni a fejéből, hogy

Hármat tojt már a Fürj-ecske Für-für-fürjecske...

jagosistvan2010. február 2. 11:49

Béelef, tudod anno nyitott aggyak születtem és az egyik félteke anyuban maradt. Hát ezért tűnök olykor őrültnek. De láthatod, azért próbálok néha okoskodni. :)))

jagosistvan2010. február 2. 11:47

Ami a fő, hogy Mártonnak is tetszett, ergo ne merjetek kritizálni. :)))

BLF2010. február 2. 11:40

Költő Úr, te egy ''örült'' vagy. De így szeretünk! :-))))
Nekem tetszett.
Gratulálok.

Törölt tag2010. február 2. 11:32

Törölt hozzászólás.

narnia2010. február 2. 11:24

beteszem Muca és Saul emlékkönyvébe :) talán nekik jobban kell, én úgyis meglellek néhanap Titeket a Black Elk mélyén .

ugye legalább ott összefutunk hamarost, mert elegem van ebből a virtuális vállküldős nyüzből :)

No?

Poet2010. február 2. 11:24

:)

jagosistvan2010. február 2. 11:22

Alexanderem, hát te is?!

Úgy örülök hogy megfejtetted a másság titkát. Ezt csak a kiválasztottak tudják. :))))

jagosistvan2010. február 2. 11:20

Sajnos nem megy, de a vállamról majd küldök egy fotót. :)))

narnia2010. február 2. 11:17

:(((((((((((((( egy rövidkére sem???

Noooooooo léééééégysziiiiiimáán
Na jólvan, akkor több marad nekünk :))

pedig már sütit is sütöttem :(( a piák a hűtőben

de ha kimaradtok, majd gondolunk Rátok!

naaaaaaa csak egy kicsiiiit

Törölt tag2010. február 2. 11:16

Törölt hozzászólás.

jagosistvan2010. február 2. 11:15

Narni,nem tudunk menni sajnos.

jagosistvan2010. február 2. 11:15

Természetesen a tyúkszar :)

kormanyossanyi2010. február 2. 11:13

:-))))))))

Törölt tag2010. február 2. 11:13

Törölt hozzászólás.

narnia2010. február 2. 11:12

JÖTTÖK DÉLUTÁN?????

jagosistvan2010. február 2. 11:07

gííííííííííííííííííííííííííí! :)

Törölt tag2010. február 2. 11:05

Törölt hozzászólás.

narnia2010. február 2. 11:03

Ja ja :)

mert hát van élet a nyúlon túl is :))

ÁGI átadta az üzit ma????