megtört hang

pontrolpontra•  2017. július 15. 21:33

Tegnapi telefonbeszélgetésünknél azt mondtad hogy azon gondolkoztál pont ma ( vagyis úgye tegnap),hogy más nem viselne el minket ezért vagyunk együtt.

És ez picit fájt.Vagyis, már megint ott tartottunk hogy csak elviseljük egymást.És tök érdekes de van egy barátnőm akinek meghaélt az apja még rohadt régen, és az anyja együtt van egy krapekkal kb 3-4 éve.Már többször szakítottak, vannak hullámvölgyeik meg minden.És ők ugrottak be.Jobbat nem találnak maguknak és elvannak , jó hogy vannak egymás életében.De ha már tinédzser korunkban is a megszokást választjuk nem pedig a szerelmet akkor nagyon elkúrt életünk lesz.

Visszatérve a beszélgetéshez,; én ezt meg is jegyeztem neked hogy ne tartsunk már megint itt.Vagy szeress vagy nem tudom.

És ekkor felszakadt nálad valami.Tudom.Hisz ismerlek.És azt mondad hogy : Nem tudom mit kezdenék nélküled.Örülök hogy vagy nekem.Nélküled minden unalmas lenne.

Elővetted azt a megtört hangod amit nem igazán engeded hogy halljak.Nem tudtam erre mit mondani igazából.Csak hallgattam ahogy rendezem az érzéseimet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2017. július 15. 21:44

Törölt hozzászólás.