Mint egy űrhajótörött idegen (hangos gondolatok)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2017. március 12. 11:56

Törölt hozzászólás.

skary2017. március 12. 05:49

:)

pauleve552017. március 11. 21:48

@lobsterking: Nagyon nagy köszönöm! :D :D

Törölt tag2017. március 11. 18:26

Törölt hozzászólás.

pauleve552017. március 11. 16:40

@BakosErika: Erikám, hálás vagyok minden szavadért. Köszönöm!

pauleve552017. március 11. 16:36

@Rozella: Drága, drága Rozellám, KÖSZÖNÖM!
Engem már régóta kinevetnek és bolondnak néznek. Ennek csak egyetlen gyógyszere van - már régóta nem érdekel!! ÉS időnként találkozom olyan csodálatos lélekkel, mint a Tiéd, aki meggyógyítja még a régebbi megalázások félig gyógyult sebeit is.
Köszönöm Neked!

Rozella2017. március 11. 13:58

„….és a déja vu zavarbaejtő felvillanásai között botladozva már tudod, biztosan tudod, a te létezésed sokkal, sokkal nagyobb, mint az anyagi világnak ez a megtévesztő színpada és elkezded megváltozott szemmel nézni a saját életedet. Meglátod a mintát a számlálatlanul ismételt, fájdalmas küzdelmek mögött. A rejtett okok fontosabbá válnak, mint a nyilvánvaló végkimenetek…”

ÉVA! CSODÁLOM ÉS TISZTELEM a bátorságodat, az őszinteségedet, a szavaid egyszerűségét, mélységét és tisztaságát.. és hogy nem félsz attól, hogy téged is kinevetnek, bolondnak titulálnak… Amit mondasz és ahogy mondod, ezerszer hitelesebb, mint a számos rafinált, vagy közönséges szólepelbe burkolt, kicsinyes kioktatás, hedonista élvhajhászás, hazug sóvárgás valami/valaki elérhetetlen után…

„ Mint egy rabságból szabadult madár, lelked felemelkedik, elhagyva az önként vállalt ketrecet, … Mint egy rendszeresen visszajáró lélek, aki megismeri és egyszerre, egy időben éli az összes valóságot, aki birtokolja a felébredettek tisztánlátását. Halhatatlan, időtlen lény -túl a születés és halál illúzióján, -…és hirtelen határtalan szabadságot érzel, amint a megtévesztő illúzió elveszti csalóka varázsát…”

Nagyon megérintő, különleges dolgot hoztál! Élmény volt, köszönöm! Ölelésem!

BakosErika2017. március 11. 13:42

Sokszor érzem Évám.
Nagyon tetszenek a gondolataid, mint egy mediáció.
Gratulálok.