Részletek a Mikimanó naplójából

jagosistvan•  2010. november 3. 15:04

Részletek a Mikimanó naplójából

Megdöbbentő felfedzés tanui lehettünk a minap. A dugulás elhárító szervek megtalálták a méltán híres, hírhedt Mikimanó naplóját. Mikmanóról tudni kell hogy az elmúlt évszázad legnagyobb vezére volt. Legalább is saját maga szerint. Ime egy kis összeállítás a naplójából:

 

...nem értem. Nem értem miért baj az ha uralkodok másokon. Hiszen amondó vagyok hogy kell egy vezér.

 

... Most küldtem szét a körlevelet. Ha minden jól megy megint pénz áll a házhoz. Nincs kedvem dolgozni, inkább feketén vállalkozgatok. Terveim közt szerepel szellemek és más misztikus lények bemutatása könyv formájában. Író vagyok, költő és zeneszerző zenész. Érctorkom harsogva zúgja a szélben, isteni mivoltom ősi erejét.

 

...Meghirdettem első önálló estemet. Ha minden jól megy sokan fognak dicsérni. Rám is fér.

 

...csalódtam az emberekben. Alig voltak. Csak azok jöttek el akikhez én is szoktam. Heten voltunk mint a mesterlövészek. Félelmetesen jó voltam. Bánhatják ezek a senkiháziak.

 

...Ma reggel feltörték a postaládámat. Szép zöld volt. Még Kukutyinból hoztam magammal ahol zabot hegyeztem munka helyett. Tele volt levelekkel. Minden levelet megszoktam tartani. Ki tudja mikor mit ír bele, amivel később zsarolni tudom. Szóval feltörték. A csajom volt. Már ő is ellenem van? Boszorkány az istenadta. csakúgy ahogy az anyja is. Végül is nem haragszom, de azért nyilatkozok majd a TV-nek, hogy hogy jártam. Talán megérti a nép és együtt érez majd velem.

 

...Ellentámadtam. A kis boszorkányt megkötöttem egy átokkal és az anyja ellen fordítottam. Ma már kedvemre nézek bele én is a postaládájukba. Igaz hogy nem zöld, hanem kék, dehát nem vagyok válogatós.

 

...Ma ismét arra ébredtem hogy szakad a víz rólam. megint vele álmodtam. A rohadék állandóan azzal piszkál hogy lehúzom az embereket. Hogy verje meg a Devla. Hát miért baj az? Miért baj az ha én vagyok a vezér?!

 

...szeretem a nyitott kapcsolatot és a fiatal lányokat. Csak nehogy MSZP-s legyen az apja mert akkor tömlöcbe záratom őket.

 

...Most el kell tűnnöm egy időre. Az APEK (Aranytorkú Pribék-Elemek Klubja) rám állt. Azt mondták túl kappanosan énekeltem. Osztán? Leszarom. Kapják be mint Misztikum város papja  a pillecukrot.

 

...Na megint itt vagyok. Indultam a miniszterelnök pályázaton. Ha nyerek leigázom a világot. ha nem, akkor csak azt a néhány hülyét akik elhitték nekem hogy a mikulás csokiból van.

 

... föltámadott. A tenger is. Aztabele. Megyek mosom kezeimet...

 

 

folytköv

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

jagosistvan2012. február 28. 20:57

:)

Nyikita2011. július 3. 09:15

Ha ez a zene valakit megzavar.. ez a rövid összefoglalója az utóbbi 20 év.. hát kb.. ez a lényeg.. :-)

Nyikita2011. július 3. 09:12

http://www.youtube.com/watch?v=9UgT5nKLM 04&feature=related
:-)

Nyikita2011. július 3. 09:03

Már teljesen hegyesek a zabjaid, de nem lehet zsákban sem tartani.. mert kikandikálnak a zsákból, acél ládafia kell, ott megbújhatnak.. és ki tudja mire is jó még egy jól hegyezett zabszem... de hát.. nagyon jó gyógyszerel vannak a zabszemek ellen is.. ugyan kicsit fura érzés.. de már begyakoroltuk.. hogy eltitkoljuk a zabszemeinket is..
-Hé, neked is van??
-Van hát.. csak ki ne fecsegd.. mi lesz akkor..
Asszem a birkákat nem zavarja a zab sem.. talán a lovak nagyobb kedvelői.. de azokat meg lelövik.. ugyebár.. :-)

jagosistvan2011. július 3. 08:43

:)

bobeck2011. július 2. 01:19

:D

janow2010. november 3. 21:13

Marharépa:-)

jagosistvan2010. november 3. 17:31

:P

pepo2010. november 3. 16:36

:)