AZ ELSÕ CSÓK

t_laci•  2012. június 12. 08:43

(életkép a "MARKOSÉK" c. készülõ regényemhez)

Esett, csak esett. Kitartóan és vigasztalanul. A lány fázósan húzta összébb magán István kardigánját. A fiú az elöbb terítette a válára, hogy legalább kissé felmelegítse a feltámadt hûvõs szélben Éva vacogó testét. Egy dúslombú nagy gesztenyefa alatt álltak, cseppnyi védelmet lelve ott a zápor ellen. Szánakozva nézte a fiút. Inge lucskosra ázott, hajáról apró patakok futottak lefelé az arcán, végigsímogatták a nyakát, majd gallérján bebújva eltüntek az inge alatt.
- Nem fázol? - kérdezte, de ahogy feltette már meg is bánta a kérdést. "Micsoda egy hülye vagy!" - gondolta - "Hát nem látod rajta?"
- Ugyan! Hiszen ez csak egy kis nyári zápor. - válaszolta a fiú és közben nemet intve rázta meg a fejét.
A mozdulatra hajáról kis vízpermet szállt a lány felé.
- Bocs! Nem akartalak megfürdetni - "pedig ha tudnád, hogy mennyire igen!" gondolta befelé kuncogva a fiú.
- Semmi baj! Ennél vizesebb már úgy sem lehetek.
Pár perc hallgatás. A fiú hátát a fa törzsének döntve, két kezébe fogta Éva két kezét és kissé közelebb húzta magához. A lány engedett a mozdulatnak. Testük már majdnem összeért. Újabb csendes percek. Csak álltak szótlanul, elmélyedve egymás parázsló tekintetében.
- Mintha már nem esne annyira - szólalt meg Éva hirtelen, csak hogyo enyhítsen a zavarán.
- Ühüm. Már nem.
- Sírós egy elsõ randevú.
- ???
- Sírnak a felhõk.
- Na azért! - mondta kedvesen a fiú.
Elengedte Éva kezét, és ujjait a lány derekára fonta. Éva szorosan hozzásimult. Testük mint két felajzott ijj feszült egymásnak. Ajkuk apró rést nyitva a sóvár vágynak lassan összeért. A lány két karját István nyaka köré fonta szorosan, mintha attól félne, hogy az elmúló percel
ez a káprázat is elrepül. Testét jólesõ melegség járta át. Agyában vadul lüktetett a vér, gyomrában ezernyi pillangó táncolt. István minden érintésére megborzongott a teste. Érezte a fiú szívverését ahogy István mellkasának feszült formás, lányosan szép két melle. Bizsergett, szinte elalélt a gyönyörtõl. Körülöttük megállt az idõ és megszûnt a világ.
Hosszú volt a csók és forró. Az elsõ, de annál mámorítóbb és vadabb. De minden véget ér egyszer, így ez a csók is véget ért. A fiú kibontakozva Éva ölelésébõl, két tenyere közé fogva gyengéden a lány arcát, a füléhez hajolt és halkan belesúgta: S z e r e t l e k Novodomszky Éva ...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

dvihallyne452012. július 8. 20:18

Nagyon tetszenek a verseid,de ez az írás is jó! Kíváncsi vagyok én is a folytatásra!Szeretettel:Sarolta

t_laci2012. június 24. 00:55

Kedves Klára! Köszönöm a kedves véleményedet! Ahogy Seának is írtam, készül a STOPPOS LÁNY c. novellám, ami tkp. Az egész regény alapja és nyitó fejezete.

Törölt tag2012. június 20. 20:35

Törölt hozzászólás.

t_laci2012. június 12. 12:40

Kedves Sea!

Nagyon köszönöm, hogy olvastál. Külön köszönet a véleményedért!
Ahogy a bejegyzés elején is jeleztem ez egy életkép készülõ családregényemhez. Apró szösszenet abból kiragadva. Kis részlet, ami majd a regénybe beépül. Így önmagában — belátom — nem mond sokat.
Részlet csupán, amihez a feszültséget majd az Éváról szóló fejezet adja. Kérdéseidre a választ az ezután feltöltendô részletek fogják megadni. Hétköznapi? Mert a regény története is az. Hétköznapi emberek (Markosék) hétköznapi (és nem elsõsorban szerelmes) történetei. Fel azért tettem, hogy akik erre járnak megízlelhessék írásom stílusát. És persze, hogy véleményükkel ( amit Neked is szívbôl köszönök!) Segítsenek
azt csiszolni. Alaptörténet: Egy sosem látott apa és lánya egymásra találása. De ez is kiderül majd a késöbb ide feltöltendõ, és szintén a regény részét képezõ ''A STOPPOS LÁNY'' c. novellámból. (Már csak idõt kell hozzá nyernem valahogy, hogy befejezzem.)
Szívbõl üdvözöllek. Laci

Törölt tag2012. június 12. 09:55

Törölt hozzászólás.