ELEMI ÖSZTÖN MÁSKÉPPEN...

lelektunder•  2019. március 18. 14:19

Az óceánjáró mozdulatlanul, elegánsan simult a kikötő oldalához, még pár óra és kezdődhet a beszállás. Voltak visszatérő utasok, akik úgy léptek a fedélzetre, hogy ismerték minden eldugott kis helyét.
Ők voltak azok, akik mágikus varázsként élték meg évről, évre, azt a pár napot vagy hetet a hajón, elfelejtve a kinti világot, annak minden bajait.
Ezt a szeparált helyet élvezték... élvezték benne a luxust, a csillogást... élvezték benne azt a díszletet, ami körül ölelte őket, és ami oly titokzatosan lengte be a teret.
A több emeletet lift kötötte össze, és annyi zegzugos folyosó volt, hogy az utasok gyakran eltévedtek benne. Nem egyszer nyitottak be rossz kabinba, és érte őket váratlanul a bent látottak.
Megkezdődött a beszállás, szép sorban jöttek a vendégek, látszott rajtuk, hogy nem az utcasarkon koldulták össze az utazásra valót.
Leginkább az üzletemberek világából voltak ők, nekik volt a legnagyobb szükségük a lazításra. A stresszes pénzhajhászás, mint a drog ivódott beléjük, időnként a test kívánta a tisztulást, erre volt jó ez a hajóút.
Lisa és Jim is megérkezett, izgatottan szálltak ki a taxiból, ők is azok közé tartoztak, akik évente tértek vissza.
Annyi élményt kaptak már ezen a hajó, és mind kellemes volt, így bizakodóan pillantottak a hatalmas óceánjáróra, ami mindig lenyűgözte őket.
Egy szépen fejlődő vállalkozásuk volt, ahol Lisa volt az értelmi szerző, Jim pedig a megvalósító, így jól kiegészítették egymást.
Nem volt gyerekük, először a pénz volt az ok, amikor meg pénz volt, akkor meg a kor lett problémás. Mindketten túl voltak már az ötvenen, megszokták így, és nem is hiányzott nekik.
Jim, mindig is nagy nőcsábász volt, Lisa tudta ezt, de teret engedett neki, nem volt féltékeny, kezdetben őrjöngött, amikor rájött a stiklijeire, de később maga is rákapott ennek az izére.
Először, olcsó kis nőkkel tartott fent viszonyokat Jim, s ahogy vastagodott a pénztárcája, úgy lett egyre jobb és jobb nője. Ma már csak luxustyúkokkal éri be, köszönhetően a pénzének, mert azt el kell ismerni, nem volt egy Adonisz. Elég nagy tokát eresztett, a mellei lassan olyanok voltak, mint az asszonyé. Na és a hasa! Csak nehogy keresztezze az útját,egy olyan nő, akinek a poharába keményebb a szívószál! A belőle távozó levegő, mint egy vitorlást, hozta volna működésbe a hajót!
Úgy érezte, ez az út más lesz, jó lenne már valami nagy dobás az életében, valami újra vágyott, de ez még nem jelentette azt, hogy a kiégettség útja felé haladna.
Elpakoltak a kabinban, pihentek, majd lementek a bárba, ahol már sokan ücsörögtek, elkezdődött az ismerkedés. Jim kért egy italt és végig pásztázta a terepet. Beindult a vadászösztöne. Gyönyörű nők voltak, egyik izgalmasabb, mint a másik. Mindegyiknél beindult a fantáziája, szinte falta őket a szemével és gondolataiban már mindet meztelenül látta, és persze az ágyában.
Azon gondolkodott, mikor is volt utoljára nővel, az utolsó két hétben, hatalmas nyomás nehezedett rá, esténként pedig bezuhant az ágyába.
Hopszla! Ott az a kis szőke, azzal a hatalmas dudákkal, ha megnyomná, lehet úgy szólna, mint egy vadászkürt, és fülében csak úgy harsogott a hangja. Megrázta a fejét, kezdett tompulni az agya, gondolta lassabbra veszi a vedelést, mert férfi vágyai marták a belsejét, és még az este folyamán szeretett volna az akcióhős szerepében tetszelegni.
Tovább nézelődött, a táncparkettán úgy vonaglott az a kis vörös dög, hogy nem győzte követni a hullámzását. Ó, bárcsak alatta vonaglana ez a bestia, sosem volt még vörös nője, próbálta kitalálni, hogy eredeti vagy festett vörös. Remélte, hogy eredeti.....odabotorkált a nő mellé, és egy hellóval, megkezdte az ismerkedést. A nő, egy futó pillantást vetett rá, melyből az utálat csöpögött....
Jimnek voltak zsánerei......szerette az erős nőket, még kinézetre is. Az enyhén markáns arca volt nála a nyerő. Sosem értette, hogy miért, de mióta az eszét tudja, ez mindig így volt.
Sokszor gondolkodott el azon is, hogy a feleségét, hogy tudta rásózni az élet, annyira nem tartozott azok közé, akikre Jim külsőleg vágyott.
Napok teltek el, de nem sikerült egyetlen idegen nőt sem ágyba cipelnie. Így maradt a langyos szex az asszonnyal, közben azokról a nőkről fantáziált, akiket a hajón látott, és szeretett volna megkapni.
A hősünket, teljesen letaglózták a visszautasítások. A hajó hatalmas volt, több bár is rendelkezésére állt az utasoknak, gondolta szerencsét próbál egy másikban.
Úgy döntött egy emelettel lejjebb megy. Amikor leért, körbe nézett.
A bárpultnál egy gyönyörű nő ült, Jim lélegzete elakadt, annyira mellbe vágta a látvány. A combig felhasított ruhából, szinte kérkedően villant ki a hosszú,harisnyába bújtatott lába. Jim szerette azokat a nőket, akik harisnyát hordanak. Úgy gondolta, egy igazi úrinő sosem jelenik meg anélkül. Ő is sokszor lepte meg a szeretőit csodaszép, drága fehérneművel, imádta  a harisnyatartókat.
Végigpásztázta és szakértelemmel haladt felfelé a nő testén. Amikor az arcához ért, mintha áramütés érte volna. Ez az! Itt volt a szeme előtt a tökéletes, akire vágyott, mióta az eszét tudja. Enyhe borzongás futott rajta végig.
Jim próbálta a legjobb formáját felvenni, sikertelenül próbálta behúzni a hasát.....ez bosszantotta, sosem jutott még az eszébe, hogy edzőterembe kellene járnia. Nagyon akarta ezt a nőt, még soha senkit nem akart ennyire! Na és a hangja! Mélyen búgó, mint a bontott vonal a telefonban.....
Még nem ivott, így udvariasan közelített hozzá.
Jó estét drága Hölgy, bemutatkozott neki és megkérdezte, meghívhatja e egy italra. A nő kezet nyújtott, én Margarita vagyok, mondta.
Elég erős fogása volt egy nőhöz képest.
Majd kiugrott a bőréből, amikor az igent mondott, nem akart hinni a fülének. Sokáig beszélgettek, egyre többet ittak és kezdtek a dolgok úgy alakulni, hogy Jim érezte, a mai estén, megtöri az átkot.
Kicsit gyanakodott, hogy a nő, aki ennyire gyönyörű préda, ilyen könnyen tudja megszerezni. Elhessegette a gondolatot, mert a felturbózott vágyával már alig bírt.
Megbeszélték, hogy a nő elmegy a kabinjába és Jim egy kicsivel később utána megy.
A nagy izgalmában majdnem eltévedt a folyosók labirintusában, de aztán jó érzékkel csak odatalált.
A nő már várta, Jim úgy viselkedett, mint egy suta beavatásra váró tinédzser, látván a zavarát, Margarita töltött egy italt a férfinak, majd magának is.
Jimnek még az is tetszett, hogy milyen vagány nő, még az italt is férfiasan itta. Egyszerűen lekapta, lassan kicsúszott az úrinő szerepéből.......
Kezdtek lazulni, amikor hozzáért a nőhöz, olyan forróság öntötte el, azt gondolta ha ez a pokol tüze, akkor Ő ezen a tűzön szeretne elégni és most!
Olyan 20 perc simogatás és csók után Margarita szólt, hogy kimegy a fürdőbe, majd amikor visszatért egy gyönyörű fürdőköntös volt rajta. Jim az ágyon feküdt meztelenül és gyönyörködött abban, ahogy a nő elkezdte kibontani a köntöse övét.......aztán szép lazán lehullott a köntös.
Ami ezek után történt, az Jim életét alapvetően változtatta meg. Margarita, nemcsak nő volt hanem férfi is.
Úgy ugrott ki az ágyból ijedtében, még azt is elfelejtette, hogy meztelenül van.
Feltépte az ajtót és úgy futott, mint a lovász fiú az elszabadult ló után, hanyat homlott .
Amikor a saját kabinjába ért, egyenesen a fürdőbe rohant és úgy hányt, mint a kutya. Szeme, tiszta véreres lett az erőlködéstől. Mire megnyugodott a gyomra, befeküdt az ágyba. Szíve úgy vert, mint a nagyharang, néha még félre is kondult, majd szép lassan elkezdett megnyugodni.
Próbált elaludni, de nem sikerült, még mindig ott látta élete álmát, de már nem az egész nőt látta, csak azt a testrészét, amitől úgy megijed...... kezdett lecsillapodni és már nem is tartotta olyan szörnyűnek, sőt hirtelen vonzotta Szégyellte magát ezért az érzésért, de végre megértette, hogy miért vonzódott egész életében, azokhoz a nőkhöz, akikben volt valamilyen férfias vonás......
Most már tudta, ez az út, tényleg élete nagy dobása lett, tudja mit kell megtalálnia, hogy boldog legyen.....minden kitisztult, ami eddig a köd homályában volt ,rádöbbent, hogy ezért nem érezte magát soha tökéletesen boldognak, mert kettős énjéből az egyiket, mindig elnyomta.
Az út végéhez értek, megérkeztek a kikötőbe.
Lassan elkezdtek szállingózni az utasok lefele a hajóról, volt aki még megivott a bárban búcsúzóul valamit, így tett Jim is.... de amikor meglátta a bárban Margaritát, olyan zavarba jött, hogy teljesen leizzadt, nem mert még rá sem nézni. Amikor elhaladt mellette, egy zsebkendőt vett ki a zsebéből, hogy megtörölje a homlokát, és nem vette észre, hogy kiesett a névjegye a telefonszámával.
Margarita lehajolt érte, felvette és mosolyogva nézett Jim után, felhörpintette a maradék italát, majd táskájába csúsztatta a névjegykártyát.........talán....egyszer, gondolta és elindult Ő is a kijárat felé...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

lelektunder2019. március 19. 10:16

@Szinci:

Drága Szinci!
Egy beszélgetés adta az ötletet, illetve a nagy kérdést, született vagy életadta-e, hogy meleg lesz egy férfi?
Sokan összezavarodva élnek, mutatva álarcukat a társadalom felé,...
Jim, a nő faló, nem gondolkodik azon, hogy mennyire veszélyes dolog a váltott partnerség...
Köszönöm, hogy olvastad!

lelektunder2019. március 19. 10:09

@kevelin:

Az élet néha nagy tréfamester! Nagy utazásra kényszeríti az embert saját magában....mire megérti ki is Ő valójában.
Köszönöm, hogy olvastál!

lelektunder2019. március 19. 10:08

@Mamamaci40:

Köszönöm kedves Emőke, hogy ezt is olvastad!

lelektunder2019. március 19. 10:07

@Mikijozsa:

Köszönöm Miklós! Főleg, hogy olvasod őket. Megtisztelő!

kicsisara2019. március 19. 10:00

Szia.. cseles.. de nem tudom h miért de erre számítottam. Igaz a cím is árulkodó volt! Élmény volt! :)

Szinci2019. március 19. 08:45

Nagy izgalommal olvastam az írásod. Elejében egy nagy viharra gondoltam, de mire a közepéhez értem, sebesebben olvastam.Ezek a skalpvadász férfiak, mind megérdemelne egy ilyen esetet, mint ez. Kíváncsi leszek a folytatásra is. Humorosra vettem a történetet, de ha jól belegondolunk, annyira nem is az. Mert ennyi nővel jóba lenni, és a bajokat haza vinni a feleségéhez, tragédia. Gratulálok remek írásodhoz. szinci

kevelin2019. március 18. 16:39

Ez az írásod is rávilágít arra hogy minden megtörténhet ezèrt èrdekesek.

Mamamaci402019. március 18. 16:16

Nagyon jó írás!

Mikijozsa2019. március 18. 14:45

nagyszerű írásokat hozol gratula