Riválisok (?)

Mamamaci40•  2012. január 25. 18:00

Valami csattog, többszólamú kutyakórussal kiegészítve egész zenemű. Valaki kiabál is, a másik utcában a lovat terelik hazafelé. Erről jutott eszembe, hogy már rég járt erre a fogatos, akkor a mi kis házunk zengene, és félthetném a kapunk testi épségét.

Ugyanis a két hölgy amúgy eléggé tiszteletreméltóan viselkedik. Bár meglepődtem, hogy ők a rokonokat ugatják meg, de legalább a fejlődés útjára léptek. Amikor a párom tér haza, becsönget, egy hang nélkül ülnek a kapu előtt befelé tekintgetve sürgető nézéssel. 

De ha az említett fogat közeleg azzal a csodaszép két lóval, felébred a féltékenység szelleme, s félő hogy szegényebbek leszünk egy kapuval, ha pedig éppen a virágoskertemben kirándulnak, akkor a rózsák vannak életveszélyben a haragjuktól. Ők meg az én haragomtól:))

Még a nyáron, sokszor levittük sétálni a kutyákat a csatornához, a fent említett derék hátas ott legelt az egyik udvarban, a kép "modellje" rohant a kerítéshez, és úgy megugatta, de úúúúgy...a kerítés sarkától vissza is nézett rá, mire a ló rányerített, biztos akkorra unta meg a zaklatást:))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402012. január 25. 20:25

igen, minden nap élmény velük:))

Törölt tag2012. január 25. 20:22

Törölt hozzászólás.

Mamamaci402012. január 25. 19:52

egy kandúrunk van, kisebb korukban együtt aludtak, ma már összefogva verik meg szegényt..:)) de őurasága is rafinált, mert ha bent van, és szellőztetéskor csak a szúnyoghálós ajtó van csukva, kényelmes-kényesen sétafikál fel alá.

köszönöm skary!

skary2012. január 25. 18:38

:)

juli482012. január 25. 18:30

Kutya-ló nem két jóbarát?
És a macskákkal hogy állnak a hölgyek?