Összetart(oz)ás

Mamamaci40•  2012. április 4. 14:09

Tegnap délután megint tojásügyben tettünk látogatást. Egyike azon élményeknek, amikor összeölelkezik a kellemes a hasznossal. Újra megfürdethettem lelkemet a táj gyönyörű látványában, és hogy most tovább van világos, üdítően hatott rám a csodálatos napfény is. Az a színkavalkád ami kíséri a tavasz ébredését, akár kiskertekről, akár az erdőkről legyen szó, gyógyítóan kiöli belőlem a szürke hétköznapokat.

Említettem már, a néninek négy kutyája van. Párom kinyitotta szokás szerint a nagy kaput, abban a pillanatban a puli előjött megállt a tujánál, s egy másodperc múlva már a kedvenc fekete tacsi rohant kifelé, konstatálta, hogy mi vagyunk, soha nem jön ki tovább a kerekek vonalától, s mire leértünk a ketrecekig, mind a négy kutya sorba rendeződve rohant utánunk. 

Elbúcsúztunk, s békésen indultunk haza az új emlékekkel gazdagon. 

Aztán....számoltam...a könnyeimet is...odafelé csak egy hű négylábú kereste az utcán elveszett reményeit...visszafelé kettő, az összesen ugye "csak" három...de  az én égig-földig érő romantikus medvebundás kutyaszeretetemnek rengeteg:(

A képen látható anyuka csemetéje megint dolgozott. A gazdi dicsekedett, hogy a fia a házikó hátsó falát hungarocelből készítette...de azzal nem számolt, hogy a kiskutya apró pici cafatokra tépi az egészet. Bocsi, én jóindulatúan szóltam, hogy inkább el kellene keríteni egy darabkát az udvarból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402012. április 7. 20:04

köszönöm szépen Kicsikinga!

Kicsikinga2012. április 5. 20:55

Jó volt olvasni és Veletek lenni Macika!
Köszönöm szépen!

Mamamaci402012. április 5. 13:45

Juli, Eliza köszönöm!

Eliza.2012. április 4. 22:29

''mind a négy kutya sorba rendeződve rohant utánunk.''

Aranyosak lehettek..:)

juli482012. április 4. 17:38

Nagyon jó pihenést kívánok a fáradtságodra, elhiszem, hogy sok volt egy napra.

Mamamaci402012. április 4. 16:31

Limmike, kamaszkoromban nem volt:))) most pótolom, köszönöm szépen!

Neked is szép estét, Juli. Fáradt napon vagyok túl, ilyenkor mindig káosz van, amíg el nem fogy a tojás. Aztán még egy hajnal, meg még egy délután, és aztán jöhet a nagy pihenés, egészen szerdáig.

juli482012. április 4. 16:26

A kutyusok mindig dolgoznak, rendezkednek. Még családokat is képesek összetartani.
Szép estét, Macika!

Törölt tag2012. április 4. 15:07

Törölt hozzászólás.