Köszönet

kozmazsu•  2010. szeptember 17. 09:45

"A múlt és a jövő a mi egyensúlyozónk;

múlt nélkül hanyatt esnénk, jövő nélkül orra buknánk" /Kozma László/

Kedves Mindannyian, kik itt vagytok és dolgoztok a Poet.hu oldalán!

Köszönettel és hálával tartozom Mindannyiótoknak, hogy befogadtátok, olvastátok és szerettétek Apám Kozma László verseit.  Értékes hozzászólásaitokkal, bátorításotokkal és legfőképpen szeretetetekkel, mellyel körülvettetek engem, nagy AJÁNDÉKOT adtatok nekem. Új értelmet adtatok életemnek, beleívódtatok lelkembe, szívembe, mindennapjaimba. Sok gyönyörű verssel és baráttal gazdagodtam, kitágítottátok beszűkült horizontomat, fényt hoztatok életembe. Távolról szemléltem találkozóitokat /videók, fényképek/, örömmel töltött el, hogy az együvétartozás ragyogta be arcotokat, hogy egymás segítségére, jobbítására való törekvéseteknek nap, mint ragyogó példáit láthattam.

Nektek köszönhetem, hogy volt bátorságom Apám verseit csokorba szedve kiadni, /Kozma László: Idők alagútjába címmel Versek, aforizmák/ és lesz bátorságom ennek a kötetnek bemutatót szervezni is. Nélkületek bizonyára nem tudtam volna ezt véghezvinni. KÖSZÖNÖM!

Minden érdeklődőt tisztelettel és szeretettel hívogatok a "világ végére" Nagyvelegre a Kastélyba 2010 október 16-án 17 óra kezdettel Zenés-irodalmi est keretében tartandó könyvbemutatóra, szeretetvendégséggel egybekötve.

Továbbra is köztetek maradok, figyelek, szeretek, olvasok, és írok.

Szeretettel: Kozmazsu 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kozmazsu2010. szeptember 27. 12:58

Ezt jól összeraktuk, kb mint a siketek nótáját, már ami engem illet. Szegény, szerény, erény! Az fontos, hogy pontos. És pontos, mert fontos. És üdvözöllek szegény, szerény királyságodban!

kozmazsu2010. szeptember 27. 12:55

Igen Alexander! És a pontoság a királyok udvariassága, mondá Apám, mikor erre intett.

Törölt tag2010. szeptember 27. 12:27

Törölt hozzászólás.

kozmazsu2010. szeptember 27. 11:05

Köszöntlek Te véletlennek nem mondható Jövevény, köszönöm megtisztelő szavaidat Kedves Alexander! Szeretettel: zsuzsa

kozmazsu2010. szeptember 27. 11:03

Köszönöm Laci! Igazi jóbarát vagy! Szeretettel: Zsuzsa

Törölt tag2010. szeptember 25. 21:28

Törölt hozzászólás.

helszlo2010. szeptember 25. 20:42

Kedves Zsu!
Nagyon megtisztelő számomra ez a meghívás, és mindaz, amit úgymond köszönetképpen felsorakoztattál Édesapád verseinek ''befogadása'' dolgában. A valóság azonban az hogy, nekem van megköszönni valóm, hiszen Kozma László (Édesapád) verseinek, gondolatainak megismerése, számomra a művészi élményen felül, személyes összetalálkozást is jelent, a Te segítségeddel. Összetalálkozást egy nagyszerű emberrel, akinek a nevét nem csak versei, hanem emberi tartása és bölcsessége miatt is mindig szeretettel, és tisztelettel fogom említeni.
Köszönöm megtisztelő meghívásodat Édesapád első kötetének bemutatására. Sajnos a személyes részvételemet nem ígérhetem meg, de gondolatban ott leszek Veletek, és én is tisztelgek a jelentős eseménynek!
Szeretettel: Laci

mezeimarianna2010. szeptember 19. 05:57

én köszönöm,hogy olvashattam őt,szeretnék egy könyvet de a bemutatór nem tudok elmenni,talánha itt Budapesten lenne megteheném.Gratulálok és örülök,hogy ki tudtad adni,édesapád bizonyára nagyon boldog és büszke lányára.Kélek írj a könyvvel kapcsolatban.Kszönöm!!!

kozmazsu2010. szeptember 19. 05:36

Kedves Vallejo! Szívből köszönöm, hogy megtiszteltél látogatásoddal. Szeretettel: Zsuzsa

Vallejo2010. szeptember 18. 05:22

Kedves Zsuzsa!

Amikor elolvastam fenti saraidat, az első gondolatom az volt: Bár csak édesapád is olvashatná. Minden bizonnyal tudatában volt, hogy egy nagyszerű emberrel ajándékozta meg a világot általad, mi sem bizonyítja jobban önzetlen szeretettől vezérelt jellemedet, mint az a gondosság és szeretet, mellyel az Ő örökségét gondozod.
Nagyon szép gondolatokkal fejezted ki mindazt, ami értelmet ad az írásnak és jelenlétnek a poeten.
Tudnod kell, az olyan mentalitású emberek miatt vagyok én is jelen, mint amilyent Te is képviselsz.
A meghívásod sokkal több mint megtisztelő, bár a forgatókönyvet az élet írja, a vágyam a könyvbemutatón való részvételre életre kelt.
Köszönöm hogy ismeretlenül is tudhatok rólad, RÓLATOK!!!!!!!!!
Igaz szeretettel:
Vallejo

kozmazsu2010. szeptember 17. 13:13

Kedves Marika! Tisztelettel és szeretettel köszönöm szavaidat, és látogatásodat. Szeretettel: Zsuzsa

csillogo2010. szeptember 17. 13:10

Kedves Zsuzsa én így ismeretlenül is szeretettel olvastam ezt a bejegyzést.Örül a szívem, amikor valaki elégedettségének ilyen szép hangot adva köszöni barátainak,hogy fontosak! Kívánom,hogy a továbbiakban is így érezz és szeresd a körülötted még ha csak virtuálisan is jelenlévő Poet közösségét!
Örülök,hogy sikerült édesapádnak méltó emléket állítani!
Szeretettel és üdvözlettel: Marika

kozmazsu2010. szeptember 17. 12:54

Drága Irénkém! Te az elsők között voltál, aki kezdettől rámtaláltál, most is így van ez. Volt iránytűd? Köszönöm a jókívánságaidat, mindig is hálás voltam érte, és maradok is. Köszönöm, hogy idetaláltál, és nem mentél el szótlanul, ezzel boldogságot hoztál szívembe Te is. Szeretettel: Zsuzsa

irenke2010. szeptember 17. 12:21

Drága Zsuzsikánk!
Nem lehet nem ide találni,hiszen szeretetedtől ragyognak szép szavaid!
A Mindenható Áldja meg Lelkedben továbbélő Édesapád Kincseit.
Számunkra megtiszteltetés,és csoda a jelenlétetek!
Hálás szívvel köszönjük Neked minden erőfeszítést,amelynek nem is marad el a méltó gyümölcse.
Végtelen szeretettel,és tisztelettel:Irénke

kozmazsu2010. szeptember 17. 11:04

Köszönöm Drága Fruzsikám, hogy ilyen gyorsan megkukkantottad. Remélem más is rátalál majd. Még nem tudom, hogy lehetne idecsalogatni őket, de bízom benne, hogy rátalálnak. Szeretettel: zsuzsa

zsomcike2010. szeptember 17. 10:55

Zsuzsikám, olyan szépen csokorba szedted a poet lényegét. Nagy kincset kaptam én is a barátságodat! Köszönö, hogy helyettem is megfogalmaztad az érzést! Szeretettel ölellek, Fruzsi