Miért van ez...

kicsisara•  2019. március 23. 10:58

... ha adok akkor kapok avagy ha nem adok nem kapok..Miért is van ez? 

Oké ezt olyan természetesnek vesszük.. pedig nem az.. Miért nem lehet úgy adni, hogy közben nem kérünk. Én inkább adok, utálok kapni. Zavart érzek olyankor. Na persze nem mindegy ahogyan adás sem. Na meg a megkapás sem. Tudom minden pénzbe kerül.

Szószerint lassan minden. Egy szívesség kérés és nem kapás miatt született meg ez a kis ébresztő...

Medvehagyma! 

Imádlak szedni, gyönyörködni benned, közben megfigyelni az erdőben zajló életet. Lefényképezni a természetet, madarakat, ha szerencsénk van, őzeket is láthatunk közben. Leteríteni egy plédet, uzsonna szünetet tartani, egy szép nap, tele programmal, együttléttel a természet lágy ölén.

Ugye milyen jól hangzik? Nosza rajta.. szálljuk be a kocsiba.. jah az nincs.. már nincs.. aztán itt jön a kérés..

"""""de a bár nincs programom, de inkább mégsem.. mert tudod múltkor kértem s nem kaptam..igaz attól még mással kiszolgáltam magam..nem számít..mert azt nem te adtad az elvettem magamtól. """"

És itt jött a költői kérdés..

És kié is volt az amit elvettél? 

Na kié? 

A na ugye a felismerés.. Na az döbbenet.. hm.. :D 

Aztán nevetés közben mondtam, hogy köszi szépen, hogy nem engedted, hogy hibát kövessek el. Mert igaz a boltba is lehet kapni, s az is ugyan olyan finom, s ha szerencsém van, akkor nem találkozom olyan állatokkal akik fellökik az embert, nem lépnek rám. S nem kapom meg a magamét.. igaz csak az élményt vette el.. a szabadnak lenni a szabadban.. de ugye milyen más minden...tervezel de nem az isten tesz keresztbe..hanem az aki nem kapott de elvette amit akart.. és ment tovább mint aki jól végezte dolgát.. S hátra sem néz..mert attól fél ha fél az ilyen, hogy megbotlik.. S nem lesz ki fel segítse! 

De az a baj, hogy gonosznak áll a világ.. hogy csak a mesékben győznek a jók.. S csak ott nyerik el a rosszak a megérdemelt büntetésüket! 

Sajnos! 


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2019. március 24. 10:11

@Mikijozsa: szia.. de igen a szánk jár.. :D Köszönöm :)

kicsisara2019. március 24. 10:10

@lelektunder: szia.. sajnos igen. Sok a gonosz.. Köszönöm :)

Mikijozsa2019. március 24. 09:50

az erdei saláta isten adománya, de már amióta valakik tulajdonosnak érzik magukat, nekünk semmi nem jár , vagy mi

lelektunder2019. március 23. 18:52

Szeretek segíteni, örülök, ha adhatok....azt nem szeretem, amikor a másik úgy érzi, hogy elvárom a fizetséget, nem akar adós maradni....utálom ezt a helyzetet, nem kell megfizetni a segítségem, mert az így árucikké válik...
Gonosz, rosszindulatú emberek mindig vannak, az irigység mozgatja őket, a világ már csak ilyen....napjainkban meg még igazabb....

kicsisara2019. március 23. 17:00

@skary: mééé

skary2019. március 23. 16:43

meeee

kicsisara2019. március 23. 11:42

@Törölt tag: Szia.. sajnos.. neked is kellemes hétvégét kívánok! Köszönöm! :)

Törölt tag2019. március 23. 11:39

Törölt hozzászólás.