Érzelmi kéjenc 18+

kicsisara•  2019. október 20. 07:26

A hajnali órákban mikor mindenki alszik, mikor az egyedüllét már tönkre tett mindent, a gondolataim csak is nála járnak.

De valamiért, most az jár az üres fejembe, hogy érzéseink mennyire földhöz ragadt, hogy mennyi minden olyant megteszünk amit nem is igazán akarunk.
Érzelmi prostituált az ember.
Vagy megveszi magának, vagy elmegy egy bárba leül és vadászik.
Egyik sem lenézendő! 
Mennyire prűd az emberiség az megmutatkozik a sorokban, ahogy írunk, ahogy egy - egy mű elolvasása után érzünk, s szó nélkül el"sétálunk". De talán elgondolkodunk rajta.
Az érzelmi kéjenc című blogom azért született meg mert mindenki az, mindenki szenved, mindenki vágyik, akarja az élvezetet az örömöt az életben. De kevesen vannak akik leírják.. amikor a szerelmemről írtam, az érzéseket megpróbáltam visszaadni, megtanítani a kedves olvasót, hogy vállalni kell önmagunkat.. s az ott kezdődik, hogy érzelmeinket fel kell vállalni. Azt mondják több szem többet lát, több vélemény.. esetleg egy - egy jó tanács..
Magamba fojtom az érzéseimet.. megöl!.. az érzéseim leírása közben megéltem újra éltem a szerelem adta gyönyört, szenvedést.. kiadtam magamból az érzőt az érzést.
Tűz vagyok, felemésztek mindent magam körül, lángolók.. ez a tűz nem alszik ki amíg lélegzem. 
De itt ezen az oldalon, csak pislákol napok óta..
Mennyire lehet nyílt egy ember anélkül, hogy valakik érzéseit ne sértse? Semmenyire! 
A szex, a szerelem nyíltsága sértő attól függetlenül, hogy gyakorolja még az is aki tagadja.. kemény szavak ugye.. de nem olyan merev mint a férfi farka amit ha a szádba kapod avagy szádba veszed egy idő után megpuhul és végeredményként egy fehér anyagot kapsz ami remélhetőleg nem a pofádba fröccsen.. 
Írnám bocs.. de nem lenne szívből jövő.. ooopsz.. 
Sok esetben a nyíltság káoszt teremt.. tudom, hogy fájók, tudom, hogy néha játszok az érzéseitekkel, a saját érzéseimmel is játszom, pedig nincs kedvem hozzá. 
A szerelem és a szex.. együtt isteni tud lenni.. ha külön veszem a szexet az is az... amikor szerelmes vagy nem tudsz ránézni a többi hímre, nőre.. meg a nagy.... legfeljebb nem kóstolód meg.. megnyalod a szád szélét s tovább állsz. 
De van az a pont amit nem kapsz meg otthon.. mert asszony prűd.. vagy a férj olyan fotelben ülős sörrel a kezébe típus akire ha ránézel, nem hogy a szex nem jut eszedbe hanem maga az érintés sem. 
Persze, hogy tovább állsz, válni akarsz, de ott a közös vagyon,  s homokba dugja a két pár a fejét s éli tovább a szaros életét. S folytatja a hamis élet adta kellemetlen undorító életét.. a hazugság felemészti.. de nem cselekszik... ez kinek jó?... 
Mire jó az álszent házasság?.. 
Talán pont ezért, érzem úgy, hogy ennyi pont elég volt nekem, hiszen kihez legyek hű.. a szívem szakadt meg... darabokra estem.. összeragasztottak.. de..... 
Érzelmi ribanc, érzelmi kéjenc az aki félre dobja ezt s élvezi azt amit más ember érintése ad, kiélvezi, hogy tetszetős, kiélvezi a pillantásoktól kapott érzést.. s ha ennél tovább megy, s megéli a legélvezetesebb dolgot a földön.. akkor azt az átlag érzelmi intelligenciával rendelkezők lenézik, jelzőket aggatnak rá.. legyen férfi legyen nő az illető.. de miért? Ez rosszabb lenne mint hazugságban élni? Nem hiszem. 
Hálát adok, hogy nem kell így élnem.
Hálát érzek, hogy van agyam s használóm. 
Sokszor azt kérdezem magamtól, hogy miért nem tudok tájakról, állatokról, egy lehulló falevélről írni, pedig biztos az is menne.. le írni azt amit látok.
Vagy jaj de jó süt a nap, egyik pillanatban sötét van és lám ha villanyt kapcsolok lőn világosság..
Megy ez... na de őszintén szólva az nem én vagyok, nem tudok nem önmagam lenni s ami nem érdekel arról nem írok.. de ezzel nem azt sugallmazom, hogy nem szeretem az ilyent, s elagyalok az olyanon is, hogy a zokninak miért pont zokni a neve..  :) 
Jaj ez a Sára ugye..  :) már megint borzolta az idegeket  :)
Az érzelmek azért vannak, hogy megéld.. hogy tovább add.. 
Na megyek is tovább adni.. éhes vagyok.. eszem egyet.... puszi nektek  :) 





Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2019. október 21. 23:11

@Fakonorbert: hmm... mesélj 😋 én "hallgatlak" 🙂
Köszönöm :)

Fakonorbert2019. október 21. 23:03

Vidd a lángot örökké, sose tudhatod, kinek van szüksége ebben a fagyott világban! Jajj de hányszor aludtam ki és gyújtottak meg, el se hinnéd... Megrázós sorok!

kicsisara2019. október 20. 22:18

@Törölt tag: tudod azt hittem, hogy tényleg nehéz megszabadulni a rossztól, hogy a gyermekeket kell nézni, na de eljött az a pillanat amikor megáll az ember mély levegőt vesz és azt mondja most már elég.. ennyi nincs tovább.. a belső hangom néha kényszerzubbonyba záratna.. :)

Törölt tag2019. október 20. 11:56

Törölt hozzászólás.

kicsisara2019. október 20. 10:55

@Törölt tag: az előbbit neked szántam...bocsi :)

kicsisara2019. október 20. 10:55

@kicsisara: köszönöm szépen a véleményed.. igen a kitartás az kell, de néha amikor az ember felismeri azt, hogy rossz az amiben él. Hogy nem érzi jól magát, hogy menne de nem megy.. és nyűglődik benne.. na az elsősorban pech, aztán egy döntés, vagy beletörődik, vagy tovább lép..
3 gyereket neveltem, nevelek a mai napig, egyedül. Apa jön és megy.. kitartani egy olyan ember mellett aki elárult, beléd rúgott, na ne már.. nekem nem ment.. anyagi dolgok.. de jó ha van.. de magamból indulok ki.. vállalom a szegénységet, a magányt.. az egyedül nevelést, még akkor is ha fájdalmas.. én is hiszek a házasság erejébe. .. ezért nem mentem soha eddig férjhez.. mert bár akkor amikor megismered nem tudod mi lesz a vegkifejlete az egésznek de valahol legbelül tudod, hogy valami nem stimmel.. s bár nem a hibákat keresed de azok megtalálnak..
A társsal való veszekedés, a társsal való kibékülés.. a néha néha elmenekülési vágy normális, de ha ott a hűség akkor a kitartás nem nehéz.. :)
Köszönöm! :)

kicsisara2019. október 20. 10:40

@Bugatti350: szia.. nos tapasztalat ide vagy oda, a gyerekek láthatják, hallhatják, olvashatják ezeket az emberi dolgokat.. néha kiábrándító az élet, s az ahogy gondolkodik az ember.. az érzelmi ribancokról annyit h ők legalább nem hazudnak, azt teszik ami tetszik nekik.. s nem biztos h pénzért teszik meg. Hiszen érzelemről van szó.. s nem arról amit pénzből veszi meg az ember.. :)
Őszinte kapcsolat.. lehet, hogy van ilyen, olvastam róla :) de attól még nem biztos, hogy igaz :)
Puszi :)

Törölt tag2019. október 20. 10:39

Törölt hozzászólás.

Bugatti3502019. október 20. 08:48

Kedves Sára!
Nagyon szépen írtál a kapcsolatok milyenségéről. Feltételezem, hogy ehhez az "előadáshoz", sok évtized ad tudást. (fiatal,kiskorúnál nincs meg ez ) Az érzelmi kötődéseket, nem csak a pénz, a "ribancság" vagy a "szépfiúság) teszi elérhetővé... Tisztán kell élni és becsülni egymást, ha már így hozta a sors! Ölelésem ! :)