Érintés

kicsisara•  2019. február 8. 03:43

... tömegben lennem katasztrófa... 

ha hárman vagyunk az már sok...  de ennél többel az már sokk. 
Valós érintés. 
Nem vágyom az érintésre. Nem tudok mit kezdeni vele. A hideg ki ráz. Undor fog el. Nem jó ez de nem tudok mit kezdni vele. A csoda, hogy három gyermekem van. A szeretet lény érintése. Ölelése könnyű, nem mindig, de már könnyebb. Egy idegen érintése fáj. Ha beszélgetés közben megérintenek szólok, hogy nem szeretem. Nem tetszik senkinek sem. De mindig kérdezik miért? Az érintés zavarba ejtő. Az egy intim dolog. Az már olyan mintha beengedtem volna a három lépésen belüli magán zónámba. Ami nem mindenkinek lehetséges. Ebből kiindulva nincsenek barátaim csak ismerőseim. De minek a barát ha elárul. Nem rögtön. 
A rossz az olyan alattomosan közelít. Észre sem veszem s már belopta magát az érzelmeimbe. A miértjét nem tudom :) de.. mindegy. 
Tehát.. maga az érintés.. amire vágyom de annyira azért mégsem. 
Virtuális ölelés, puszi:
Hát azzal sem tudok mit kezdeni. :)
Bocsánat.
Mert van az elmém, a belegondolás. Nem megy. Olyan könnyű pedig. Mert valójában nincs kontakt. Nincs valós érintés, de nem megy. Puszit csak a gyerekeknek tudok küldeni. 
Ugye milyen fura... milyen más a megszokottabbnál.
De ez én vagyok .
:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

kicsisara2019. február 9. 11:42

@Mikijozsa: :)

Mikijozsa2019. február 9. 10:39

@kicsisara: jaj, hát azt inkább ne

kicsisara2019. február 9. 09:31

@Mikijozsa: szia.. ez csak akkor lenne lehetséges ha elveszíteném az emlékeimet, az eszem.

kicsisara2019. február 8. 22:55

@Krisztinka: szívvel ölelni.. a legszebb és legnemesebb dolog a földön.. :)

Krisztinka2019. február 8. 19:47

@kicsisara: Nem akartam, hogy nagyon fájó dologra emlékezz...de ha megtanultad akkor tudod még, mert emlékszel rá...azt kell visszahozni... a rossz dolog előtti ölelések pozitív emlékeit a mába...tudod, mindig változhatunk...régen volt, bő 10 éve mikor segítettem egy kis csapatot összefogva egy nyomorék, nagyon elhanyagolt embernek... őt is megöleltem, tiszta szívemből... megkérdezték többen, hogy én ezt, hogy bírom...mert ők undorodnak...hát nekem se az eszem ölelte, csak a szívem, az meg olyan lüke, hogy nem gondolkodik.
szia (*. *)

Mikijozsa2019. február 8. 19:41

@kicsisara: az önfeledtség segíthet, úgyértem kicsit el kellene felejtenünk önmagunkat, hogy átlépjünk a bajokon

kicsisara2019. február 8. 18:13

@Krisztinka: hol veszítettem el?... erre inkább nem válaszolok. Ez nagyon fájó. Megtanultam de elvették tőlem. Köszönöm. Szia

Krisztinka2019. február 8. 17:45

@kicsisara: Ezt az érzést megfejtheted úgy, hogy visszagörgeted a gyökeréig. Pl. kicsi korodban dédelgettek-e, ölelgettek-e? Az ölelés már icipici korban nagyon fontos(első naptól:)) és fontos életünk végéig... ugyan hol veszítetted el? Biztosan tudod a választ. Ölelni nagyon jó, csupa pozitív energia. Én sem szeretem ha idegen hozzámér... az egy másik dolog... és az nem hiányzik...sokféle ölelés van...megtanulhatóak bármikor, jó dolog az... szerintem:)

kicsisara2019. február 8. 17:11

@Mikijozsa: :)

Mikijozsa2019. február 8. 17:05

@kicsisara: köszi a választ :)

kicsisara2019. február 8. 16:40

@Mikijozsa:

Mert ezek nekem nem a levegőbe szólnak *
Így pontosabb :)

kicsisara2019. február 8. 16:38

@Mikijozsa:

Hűha.. :)
Elfogadom a virtuális puszit, ölelését. Jól esik, elmosolyodom..a szivem megtelik szeretettel, örömmel..
Kényeztetni, csókolni.. igen édesebb a világ ezektől.
Az én világomban ez nagyon nehéz. Viszont szeretni, viszonozni a szeretetet, ez könnyű. Érinteni nehéz.
Elfogadni nehezebb.. :(
Megkapni a figyelmet, a puszit, ölelését zavarba ejtő számomra. Nem azért nem tudom vissza írni, hogy én is ölellek.. mert íme a bizonyíték ez megy.. a reakciótól tartok. Mert ezek nekem a levegőbe szólnak.. de túl sokk leszek magamnak ..
Köszönöm szépen! :)

Mikijozsa2019. február 8. 11:11

az életben az édes-ség bizony hogy megdöbbentően fontos, mert pl, ha nem édes-getsz magadhoz senkit, máris körbevesz a keserűség, nagy igazság s nem véletlen hogy ma már nem mondja a gyerek az anyjának hogy édesanyám, mért nem? Mert fogalma nincs hisz nem tanítottuk meg...akkor mindjárt ott a kérdés, minek a barát? vagy a barátnő - szerintem édesebb a világ egy csók után. Puszit adni, neten keresztül küldeni nagy emberség, mert ha nekem sikerül valaki perceit megédesítenem, akkor mért ne küldjek egy virtuális puszit :) jókat írsz, kedves kicsisara, érdemes ezekről elmélkedni s beszélni róla